Ultrasonda çıkan tahmini sonuç ve ...?

Diamonds1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
306
101
Arkadaşlar gebelik hesaplama yaptığımda 9 mayıs 2015 doğum yapacağım gün olarak görünüyor yani tahmini olarak tabiki..hatta burda alttaki doğum tarihi 10 mayıs yazıyor gebelik takvimindeki..ama bebeğimin şuan ki ultrason resimlerini aldığımda doğum yapacağım tarih 30nisan 3 mayıs arası diyor..yani 1 hafta oynuyor arada sizlerede danışmak istedim ultrasondaki tahminlerimi dikkate almalıyım yoksa internette hesapladığım gibi 9 mayısı mı dikkate almalıyım tecrübesi olanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

en dogru utrasan sonucu orada bebegin ve kesenin olcumu yapiliyor bide adet gunu ona gore sonuc veriyor.internette sadece girdigin rakamla sonuc cikiyor.ona guvenme.en dogru zamani rabbim biliyor o ne zaman isterse o zaman oluyor hicbiri tutmayadabilir yanin ben iki dogum yaptim.ikiside yaksasik zamanda oluyor tam zamanin zor yani

Canim ben tahmini dogum tarihimde dogurdum kizimi ama belli olmuyor kimininkide ultrasona gore doguyor..

sen sata göre hesaplıyacaksın dr.larda öyle yapar.bazen bebeklerin gelişimi ileri yada geri olabiliyor çok takılma usgye .tabi bebeğin erken yada geç döllenmesi olayıda olabilir.

Arkadaşlar gebelik hesaplama yaptığımda 9 mayıs 2015 doğum yapacağım gün olarak görünüyor yani tahmini olarak tabiki..hatta burda alttaki doğum tarihi 10 mayıs yazıyor gebelik takvimindeki..ama bebeğimin şuan ki ultrason resimlerini aldığımda doğum yapacağım tarih 30nisan 3 mayıs arası diyor..yani 1 hafta oynuyor arada sizlerede danışmak istedim ultrasondaki tahminlerimi dikkate almalıyım yoksa internette hesapladığım gibi 9 mayısı mı dikkate almalıyım tecrübesi olanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Aaaa aynı zamanda gebe kalmisiz benimde bebisim doğacağı tarih 9 mayis ultrason dada 30 nisan 9 mayis çıkıyor yani bu aralikta doğacak muhtemel tarih ben sezeryan olacagim icin mayis 1-2-3 gibi alırlar bu arada son adetiniz ney

Kafama takıldı kızlar hani arada 1 hafta oynuyo ama kısmet tabiki.. Tecrübelerinizden faydalanmak istedim kim ultrasondaki tarihte kim normal sat a göre çıkan tarihinde doğum yaptığını öğrenmek istedim.bakalm bizim paşa nezaman gelecek..birde kızlar ben 30.haftaya giriyorum bu dönemlerde doğumun şekli hakkında bilgi verirmi doktor dersiniz? Sezeryan olmalısın demedi bu doktorum hiç ama bu hafta doktorumu değişiyorum bakalm o ne dicek sormak istiyorum ama erkenmi acaba doğumum nasıl görünüyor desem garip karşılanmaz sanırm değilmi?

sor tabiki fikir al. ben yurtdisindayim burada 8 aylikken utrasonla bebek donmusmu diye bakiyorlar donduyse normal dogum diyorlar.8.5 tekrar bakiyorlar donmemisse mecburen sezeryan oluyorsun.burada senin istegine gore dogum sekli vermiyorlar sorun yoksa hep normal dogum oluyor.

Anladım canm 2 hfta sonra 8.ayıma giriyorum zaten ozmn belli olur sanırm..Allah en hayırlısını versin inşallah normal olur rahat risksiz bi doğum yaparm umarm çocuğum için hangisi iyi olacaksa onu yapmalıyım sonuçta tabi bakalım

X