ultrasonda kese görüülmedi..

siyahinmatemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
355
2
46
Konya
arkadaşlar merhaba ben cuma günü kan testi yaptırdım ve pazartesi günü test sonucunu aldık ordaki bayan 8-9 haftalık ama ultrasona girin sonucu net öğrenin dedi..dün eşimle hastaneye gittik ultrasonda kese görünmedi..Rahmin dışa dönük muayeneyle görebiliriz dedi..eşimde sıkı sıkı tembih etmişti erkek dr.a muayene olma diye olamadım tabi..şimdi başka bir dr.a gitcem ama asıl merak ettiğim..Dr.dış gebelikte olabilir..görmeden bişey diyemem ,6 haftalık olduğu yazıyor test sonucuna göre ama olmayadabilir diyor..Böyle bişy olablir mi? kafam çok karıştı..:44:​

6 haftalıkta olsa gebelik kesesi gebeliğin en büyük kanıtlarından birisidir ve görülmesi gerekir...Kese yok ise dış mol gebeliği olabilir... Üzgünüm ama kesin tanı için bayandı erkekti doktor ayrımı yapmadan muayene ol mühim olan sağlık...

kan değerin kaç çıktı ? en son ne zaman regli oldun canım

bch degerim 178 çıktı bundan bahsediyorsan..hiçbişey bilmiyorumki hamilelilke ilgili.. ( 13 aralık son regli tarihimdi..

cnm öncelikle telaş etme ve hemen bir dr.git alttan bakması gerek bunu anlaması için eğer dış gebelikse bile çok büyümeden yapılması gerekenı yaparlar.sağlık bu sonuçta
ama inşallah sağlıklıolur bebişin.regline göre 6 hafta oluyor.alta kese varsa görülür

tsk ederm cnm..dıs gebelık olsa kan testnde pozitf cıkasbılır mı pekı?

bch degerim 178 çıktı bundan bahsediyorsan..hiçbişey bilmiyorumki hamilelilke ilgili.. ( 13 aralık son regli tarihimdi..

kesenin görülmesi için bu değer çok düşük. kesenin görülmesi için bu değerin 1000'in üzerinde olması gerekiyor. Ama 1000'in üstünde olduğunda bile karından muayenede gözükmeyebilir, vajinal muayene gerekebilir. Birkaç gün bekleyip bhcg değerinin artmasını bekleyip ondan sonra kontrole gitmenizi öneririm.

tşk ederim..çok istiyorum bu bebeği..umarım hayal kırıklığına ugramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…