ultrasonla rahimeki sorunlar tam olarak görülebilir mi?

capslocksmith

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
428
15
298
Adana
kızla biliyorm çok panik yaptık biz ama yinede sorayım.

çok az lekelenme oldu, açık kahverengi, serçe parmağın tırnağı kadar. tam 14 gün oldu.

ertesi gün ultrasonla bakıldı. kese iyi dedi, gelişimi iyi dedi doktor, crinone jel ve proluton iğne yazıp gönderdi.

5 gün sonra gittik, kalp atışını gördü. yine iyi görünüyor dedi.

sonra, eşim bir başka doktora da bir görünelim dedi. 5 gün daha geçti , diğer doktora da gittik.

o da iyi dedi.

sorum şu, rahimde bir sorun olsa,(allah korusun kanama gibi, bebeğin alt kısıma olması gibi)

alttan bakmadan ultrasonla görürler mi acaba?

İÇini ferah tut bir sorun olsaydı doktorlar görürdü zaten .... Ultrasonla birçok şey tespit ediliyor doktora çok sık giden biri olarak bu kanaatteyim .. Hamile kalmadım hiç o yönde şahsentecrübem yok ama çevremden çok şeyler duydum bu konuda bence sorun yok istersen bir daha görün için rahat etmiyor bellki ...

İÇini ferah tut bir sorun olsaydı doktorlar görürdü zaten .... Ultrasonla birçok şey tespit ediliyor doktora çok sık giden biri olarak bu kanaatteyim .. Hamile kalmadım hiç o yönde şahsentecrübem yok ama çevremden çok şeyler duydum bu konuda bence sorun yok istersen bir daha görün için rahat etmiyor bellki ...

sağol canım. tam bilmiyorum bu konuyu işte.

terübeli olanlardan , işi iyi bilenlerden yardım ve yorum bekliyorum işte

kızla biliyorm çok panik yaptık biz ama yinede sorayım.

çok az lekelenme oldu, açık kahverengi, serçe parmağın tırnağı kadar. tam 14 gün oldu.

ertesi gün ultrasonla bakıldı. kese iyi dedi, gelişimi iyi dedi doktor, crinone jel ve proluton iğne yazıp gönderdi.

5 gün sonra gittik, kalp atışını gördü. yine iyi görünüyor dedi.

sonra, eşim bir başka doktora da bir görünelim dedi. 5 gün daha geçti , diğer doktora da gittik.

o da iyi dedi.

sorum şu, rahimde bir sorun olsa,(allah korusun kanama gibi, bebeğin alt kısıma olması gibi)

alttan bakmadan ultrasonla görürler mi acaba?

kese ve kalp atışından bahsettiğinize göre 6 yada 7 haftadasınız. Yani bu durumda bebeğin altta olması gibi birşey yok, yani bebek 1-2mm onun için alt üst farketmez.

Sadece kanama kese yi götürür mü gibi birşey olabilir ki doktorlar değil demiş, içinizi ferah tutun.

kese ve kalp atışından bahsettiğinize göre 6 yada 7 haftadasınız. Yani bu durumda bebeğin altta olması gibi birşey yok, yani bebek 1-2mm onun için alt üst farketmez.

Sadece kanama kese yi götürür mü gibi birşey olabilir ki doktorlar değil demiş, içinizi ferah tutun.

canım şuan 8+3 inşallah.

lekenin olduğu günden bu yana, yaklaşık 17 gün geçti işte. hep dinlendim, tekrar herhangi bir leke olmadı çok şükür.
rapor aldım, seminer döneminde okulada gitmiyorum şimdi.

doktor lekeden sonra jel verip, pembe akıntı gelirse korkma demişti. bu jel,çok şükür hep normal geldi. renk olarak hep normaldi yani

işte insan yinede endişeleniyor. bizim birde sperm sayısı az çıkmıştı. o yüzden çok korktuk birazda. hamile kalmam epey zaman aldı.
1. hamileliğimde 7 haftalıkken, kalp atışını göremeden düşük olmuştu birde onunda psikolojik etkisi var tabi.

canım şuan 8+3 inşallah.

lekenin olduğu günden bu yana, yaklaşık 17 gün geçti işte. hep dinlendim, tekrar herhangi bir leke olmadı çok şükür.
rapor aldım, seminer döneminde okulada gitmiyorum şimdi.

doktor lekeden sonra jel verip, pembe akıntı gelirse korkma demişti. bu jel,çok şükür hep normal geldi. renk olarak hep normaldi yani

işte insan yinede endişeleniyor. bizim birde sperm sayısı az çıkmıştı. o yüzden çok korktuk birazda. hamile kalmam epey zaman aldı.
1. hamileliğimde 7 haftalıkken, kalp atışını göremeden düşük olmuştu birde onunda psikolojik etkisi var tabi.

o endişe hiç bitmiyor inan. Doktorum normal hastalar artık ayda bir geliyor dese ben en fazla 10 gün durabiliyorum.

o endişe hiç bitmiyor inan. Doktorum normal hastalar artık ayda bir geliyor dese ben en fazla 10 gün durabiliyorum.

valla canım ya. cuma yine gideceğiz inşallah.

lekeden hemn sonraki gün gittik, 5 gün sonra bir daha,yine 5 gün sonra bir daha, 7-8 gün sonrası olacak cuma günü.

yani 4. muayene olacak inşallah. hepsinde de iyi dediler ama güvenemiyorum işte evham panik oluyor insanda

kızlar çok araştırdım ama sanırım bazı durumlarda alttan muayene yapılması gerekiyormuş.

leke, kanama gibi durumlar ciddi olabilir allah korusun.

ama hep ultrasonla yapıyor burdakiler

çok şükür :) lekeden sonra bugün tam 21 gün oldu.

leke devam etmedi, şuan 9+0 hamileyim inşallah. yarın kontrol var inşallah. 10 gündür kontrol olmadık daha

günlük tutuyorum burda:)
çok şükür kızlar benim 22 gündür lekem bişeyim yok.

kontrolde bugün 9+2 dedi doktor. kalp atışları hızla devam ediyor:) hareket ettiğini bile gördüm nasıl güzel bir duygu. çok şkür

güncel kızlar:) nolur biiraz destek. 10+0 bugün inşallah ya epey yol aldık sanırım allahıma şükür.

lekede geçti, bilmiyorum iğne ve jellerin etkisi mi, hep dinlendim onun da faydası var mı bilmiyorum

pazartes başlıyorum okula inşallah. 4 gün dersim var, toplam 18 saat vermişler. fazla ayakta kalmamaya dikkat edecem:)

3gün 4 saat, perşembe 6 saat dersim var. cuma boş, hayırlısı olsun

Back
X