ultrasyondan anlayan varmii

Dusuk ilacindan dolayi kaybetmissin cnm bebegini. Recetenle vs saglik bakanligina sikayet et.

Diger topiginde yazmisti..dr ne akla hizmetse gebesin deyip dusuk hapi vermis. O hapi icip de bebegi yasan olamaz ki zaten.
aaaaaaaaaa şoklardayımm iananamıyorum.. ben de arkdaştan güzel haber bekliyom ayrıntıları bilmediğim için.. inanmıyorum bu doktora hemen şikayet etsin.. ben olsam öldürürdüm o doktor diye gezinen kasabııı

Ama o ilac yuzunden dustu ben oyle saniyorum ve sikayet edicem
Dur dur.. onu yazmamistin ki...
Progesteronsa dr hakli. O dusuk onleyici. Bebek tutusnsun diye. Ben de kullandjm 17 hafta. O dr.un sucu yok cnm. Yanlis yazmissin.

Dur dur.. onu yazmamistin ki...
Progesteronsa dr hakli. O dusuk onleyici. Bebek tutusnsun diye. Ben de kullandjm 17 hafta. O dr.un sucu yok cnm. Yanlis yazmissin.
Ya ben dusuk Iaci diyince oyle anlamissiniz ama yinr doktorun sucu var cunku bana bir ayliksin keseyi gordum dedi on gun sonra aradigimda bisey gorulmuyo genbe olmadigimi soyluyolar dedigimde bana diyoki ben suphelendigimi soyledim diyo ultrasyon kagidi elime verdi

Ozur dilerim cnm. Yanlis anladim ben o zaman.
Ama zaten ilk koydugun usg o dr.a aitse bebek yok cnm onda.

Niye umutlandiriyo beni
Kiyamam. Uzulmemeye calis ne olur. Benim de basima bi farklizi geldi. Anliyrm seni. Suan beta degerlerin takip edilecek mecburen. Insallah saglikli bir gebelik gecirirsin cnm. Ama sua ki normal degil kan degerlerine gore.

[QUOIE="cuteheart, post: 38252297, member: 438089"]Ozur dilerim cnm. Yanlis anladim ben o zaman.
Ama zaten ilk koydugun usg o dr.a aitse bebek yok cnm onda.[/QUOTE]
Yok Iste ben bebegim goruntusu sandim ne hakki var bana deseydiki supheleniyorum gebe olbilirsin ama on gun sonra bellu olucak dese basim gozum ustune bana diyoki keseyi gordum ama kese falan yokk kan testi istedim yok dedi gerek yok basks bi dokyorda diyoki nasil bi doktor kan testi yspmadan bi hastasina sen gebesin diyo dedi

Kiyamam. Uzulmemeye calis ne olur. Benim de basima bi farklizi geldi. Anliyrm seni. Suan beta degerlerin takip edilecek mecburen. Insallah saglikli bir gebelik gecirirsin cnm. Ama sua ki normal degil kan degerlerine gore.
Sagol canim uzulmemek elde degil ben bundan dokuz ay once dis gebelik gecirdim

Ikinci gebeligim ama yine olmadi cok dua efiyorum ksn degerlerim yukselsin diye

Ben 3.cude kucagima alabildim cnm. Umarim degerin kat kat artar.

selam canım bende 5 haftalıkkan doktora gittim görünmredi hatta 7 hafta da göremedi doktor alttan bakmak zorunda kaldı ama muhtemelen hamilesin

adet döneminden bu yana baktıgında kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…