- Konu Sahibi gonulpolat
-
Bende oyle dusundum Ilaxlar dusurdu bebegimi allah kahretsin ya ben bir senedir budoktors gidiyorum dort senedir cocugum olmuyo bide ne dedi biliyomusun ben kullanmak istemedim ilaci bana diyo e okadar ugrastik bu bebek icin salak ya resmen gururumla oynadi ben kendimi alti haftalik gebe sanip umutlaniyodum uc gun oncesine kadar
Diger topiginde yazmisti..dr ne akla hizmetse gebesin deyip dusuk hapi vermis. O hapi icip de bebegi yasan olamaz ki zaten.sen düşük ilacı mı içtin canım.. doktor mu verdi...
aaaaaaaaaa şoklardayımm iananamıyorum.. ben de arkdaştan güzel haber bekliyom ayrıntıları bilmediğim için.. inanmıyorum bu doktora hemen şikayet etsin.. ben olsam öldürürdüm o doktor diye gezinen kasabıııDiger topiginde yazmisti..dr ne akla hizmetse gebesin deyip dusuk hapi vermis. O hapi icip de bebegi yasan olamaz ki zaten.
Ya siz yanlis anlamissiniz dusuk onleyici Ismini de yazmistim progestan ilaciDiger topiginde yazmisti..dr ne akla hizmetse gebesin deyip dusuk hapi vermis. O hapi icip de bebegi yasan olamaz ki zaten.
Ama o ilac yuzunden dustu ben oyle saniyorum ve sikayet edicemYa siz yanlis anlamissiniz dusuk onleyici Ismini de yazmistim progestan ilaci
Dur dur.. onu yazmamistin ki...Ama o ilac yuzunden dustu ben oyle saniyorum ve sikayet edicem
Ya ben dusuk Iaci diyince oyle anlamissiniz ama yinr doktorun sucu var cunku bana bir ayliksin keseyi gordum dedi on gun sonra aradigimda bisey gorulmuyo genbe olmadigimi soyluyolar dedigimde bana diyoki ben suphelendigimi soyledim diyo ultrasyon kagidi elime verdiDur dur.. onu yazmamistin ki...
Progesteronsa dr hakli. O dusuk onleyici. Bebek tutusnsun diye. Ben de kullandjm 17 hafta. O dr.un sucu yok cnm. Yanlis yazmissin.
Niye umutlandiriyo beniDur dur.. onu yazmamistin ki...
Progesteronsa dr hakli. O dusuk onleyici. Bebek tutusnsun diye. Ben de kullandjm 17 hafta. O dr.un sucu yok cnm. Yanlis yazmissin.
Ozur dilerim cnm. Yanlis anladim ben o zaman.Ya ben dusuk Iaci diyince oyle anlamissiniz ama yinr doktorun sucu var cunku bana bir ayliksin keseyi gordum dedi on gun sonra aradigimda bisey gorulmuyo genbe olmadigimi soyluyolar dedigimde bana diyoki ben suphelendigimi soyledim diyo ultrasyon kagidi elime verdi
Kiyamam. Uzulmemeye calis ne olur. Benim de basima bi farklizi geldi. Anliyrm seni. Suan beta degerlerin takip edilecek mecburen. Insallah saglikli bir gebelik gecirirsin cnm. Ama sua ki normal degil kan degerlerine gore.Niye umutlandiriyo beni
Sagol canim uzulmemek elde degil ben bundan dokuz ay once dis gebelik gecirdimKiyamam. Uzulmemeye calis ne olur. Benim de basima bi farklizi geldi. Anliyrm seni. Suan beta degerlerin takip edilecek mecburen. Insallah saglikli bir gebelik gecirirsin cnm. Ama sua ki normal degil kan degerlerine gore.
Ikinci gebeligim ama yine olmadi cok dua efiyorum ksn degerlerim yukselsin diyeKiyamam. Uzulmemeye calis ne olur. Benim de basima bi farklizi geldi. Anliyrm seni. Suan beta degerlerin takip edilecek mecburen. Insallah saglikli bir gebelik gecirirsin cnm. Ama sua ki normal degil kan degerlerine gore.
Ikinci gebeligim ama yine olmadi cok dua efiyorum ksn degerlerim yukselsin diye
Hayir canim ya lekeler gormeye basladim dusuyo heraldeselam canım bende 5 haftalıkkan doktora gittim görünmredi hatta 7 hafta da göremedi doktor alttan bakmak zorunda kaldı ama muhtemelen hamilesin
Yedinci haftaya giricek ama leke gormeye basladim dusucek heralde kan degerlerimde dusuyo zatenadet döneminden bu yana baktıgında kaç haftalıksın
Aynen canim artik olsada olmasada doktora gitmek yokCanım inşallah yükselir yazıları okudumda allah o doktoru bildigi gibi yapsın düşük ilacı da nedir yahu :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?