Ulu orta pmek normal mi sizce?

ya kendini niye basit hissediyosun ki.İstemiyosan kesinlikle izin verme ama istiyorsan basit falan hissetmene gerek yok.Sevdiğin bi insan sonuçta niye basit olacaksın ki.Sonra da kadınlar neden vajinismus oluyorlar diyoruz.Küçük de değilsin.Eğer istemiyorsan izin verme,istiyorsan da basit hissetmene gerek yok.

Ben de iğreniyorum. Tahammül edemiyorum.
Geçen gün sevgilisi kızı öpüyordu durmadan; muck muck sesler çıkıyordu bi de...
Nasıl iğrendiğimi anlatmaya kelimeler yetmez. Kusacaktım resmen.
Hatırlayınca hala iğreniyorum.
Iyyykkk... Kimsenin öpüşmesine şahit olmak istemiyorum!!!

Öyle vıcık vıcık öpüsmek tabii ki hos degil herkesin icinde.
Özel denen bisey var. Ama ufak bir buse ise pekte sorun olmaz.

Hiç normal değil,ne gerek var milleti baktırtmaya gidin evinizde napıyorsanız yapın Sinemada dibimde oturanlara da gıcık oluyorum .Film izlemeye değil yiyişmeye geliyor bazıları resmen

Hiç normal değil,ne gerek var milleti baktırtmaya gidin evinizde napıyorsanız yapın Sinemada dibimde oturanlara da gıcık oluyorum .Film izlemeye değil yiyişmeye geliyor bazıları resmen

annem hep derdi karanlık yerlerde yiyişmeye gide millet

sinemanın amacı belli ev bulamayan gençler kzıları oralara götürüyor

cinsel içerikli öpüşmeler gerçekten hoş durmuyor..
masum öpücüklerse tercihim..sevgilimle yan yanayken
bile dikkatliyim dışarıda bu açıdan..arkadaşlar ve diğer
insanlara karşı saygılı olunması gerektiğini düşünüyorum..

başlık dikkatimi çekti,eski yazılanlardan haberdar değilim, fakat yazdığından anlıyorumki karşındaki sana göre birisi değil bence, tamam erkeklerin o yönde eğilimleri belki biraz daha yoğun ama onun sevgisi sadece bel altında olmamalı, öpüşme koklaşma her ilişkinin bir parçası ama seni çok çok seviyo olsa bu konuda sana karşı daha anlayışlı yaklaşır diye düşünüyorum. kaldı o öyle davrandıkça kendini baskı altında hissediceksin öpeceğin varsada gerilirsin.. böyle davranmana sevinmeliydi bence, tüm ilklerini onunla yaşayacaktın sonuçta..ve kesinlikle ama kesinlikle cinsel anlamda hazır olmadığın istemediğin birşeyi yapma. bende seninle yaşıtım evleneli 6 ay oluyo ve vajinismus hastasıyım ilişkiye giremiyoruz. 27 yaşında olduğuna göre bu adamla evlilik düşünüyosun, her şey cinsellik değil evlilikte. evlenmeden önce söylerlerdi herşey cinsellik değil diye, yinede etkili oluyodur diye düşünürdüm, ama gerçekten değil. şimdi söyle düşün sen vajinismus olsan bu adam seni terk edermi? bi ihtimal.. canını sıkabilir.. peki onda cinsel bi bozukluk olsa sen ne yapardın? ben bu soruyu evlenmeden önce kendime sormuştum ve şu cevabı verdim: hiç problem değil aşkıma sarılır uyurum..(ama tam tersi oldu) bu konuları biraz düşün bence.. inan herşey cinsellik değil eğer o arkadaşının 1. sırasında cinsellik varsa hiç canını sıkma derim, umarım sana uygun, seni hakedecek insanlarla beraber olursun

bana gore hic normzl bisey degil.hic hosuma gitmiyor oyle bi sahne gormek.ordan uzaklasmak istiyorum,cocuklarimin gormesinide istemiyorum..igrenc oluyorlar kimisi....istanbulda cok goruyorum parklarda..herkes kendini parka atmis opusmek icin hic hos degil..

çocuk niyetini daa ne kadar belli etcekki,resmen yatağa atmak istiyorum demiş..ve sen bunu kaldıramicak biriysen boşveerr.

Okurken eyvah dedim, daha fazla ayrintiya girerse bende kacayim, neyseki girmemissiniz
Iki kisi arasinda olan özel muhabbeti baskalarinin gözüne sokmaya gerek yok.
Öpüsmek isteyen bir zahmet evini tercih etsin.

Bir erkeğin bir kızı uluorta öpmesi demek, o kişiye değer vermediği, onu uluorta teşhir edebildiği anlamına gelir benim gözümde

opusmek derken?
french kiss mi ? hahaha

Kucuk bi merhaba opucugu, veya ayrilik opucugu sorun olmaz bence. ama durupta insani sevismeye goturecek uzun bi opusme olmamali. cok ayip

Ya ben cok denk gelıyorum böyle manzaralara

resmen ön sevısmeyı Sokakta yapıyolar

Sinemada hep görüyorum zaten de gecen avm nın onunde

adma kızı belınden tutmus kafayı sarkıtmıs böle eller ensede sırtta sarılarak duvara

dayayarak falan töbe töbe yer taş olmasa afredersın devam edicekler

metroda gördüm gene aynı şekilde kenarda olsa dicem ki tamam yani tamam diil ama tamam

yok anam herkesın arasında şap şup öpüşüyolar eşime diyorum arkada diş çekıyoalr bak

diyorum yalnız diş baya kökluymus bitmedı diyorum gülüyorzu falan öle yanı :)

teşhirciliğe lüzum yok tabıı

Son düzenleme:
çok seversin aşka gelirsin öpersin tamamda öpüşmek nedir arkadaş benim kadar geniş düşünceli bi kız bunu diyorsa vardır bi sorun çirkin gözüküyo be

Avurpada bu cok normal bir sey.

Bir kac ay önce TV de haberlerde tramvayda iki gencin resmen iliskiye girdiginin haberini yapimslar.
Resmen karsida oturanlar kameraya cekmis ve internette yayinlamis.

Töve Ya Rabbim. Edep diye bir sey kalmamis burada.

Türkiyede her yerde olmasa bile cogu yerde mahremiyete önem veriliyor.

Bence sevişir gibi öpüşmek herkesin içinde hoş bi görüntü olmuyor ama şöyle düşünün. Bir konser ya da bar ortamındasınız ortam eglenceli herkes kendi eglencesine bakyor orda öpüştüğün zaman dikkat çekmez çünkü herkes eglencesinde dans etmesinde vs... Ama sokak ortasında ya da çarşıda şapur şupur öpüşmek hoş değil... Küçük dikkat çekmeyen bir ayrılık öpücüğü yada mrblaşma öpücüğü de masumdur bence.

bir komşumun şahit olduğu durumu bize anlatışını anlatıyorum;" trende gidiyoruz. karşımızda bir çift var. kız oğlanın nerdeyse kucağında oturuyo. bi "şey" yapmadıkları kalıyo. bizi falan gözleri gördüğü yok. benim gözüm oğlanın belden alt tarafında ama hiç bir hareket yok. kalkmıyo. demekki öpüşmek, yalaşmak falan onlar için çok sıradan bir olay"

utanark yazdım ama sanırım bundan güzel anlatılmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…