Ulu orta pmek normal mi sizce?

her yer ve her zaman yapılmaz ama

öpmek istediğiniz zaman hadi eve yada kapalı bir yere girip orda öpüşelimde görmesinler der misiniz ?

sokağın ortasında yada kafenin ortasında olmaz ama rahat bir yerse sarılırsınız da öpüşürsünüzde

((sevişenleri değil öpüşenleri diyorum ))

ben yapmam
ama yapanı da yargılamam herkesin kendi inancı ahlakı geldiği kültür farklı
beni rahatsız etmez

Ben hiç rahatsız olmam,benim için hiç sorun değildir böyle şeyler..

Hatta eşimle geçen parkta yürüyüş yaptık,sonra sarılıp öpüştük sonra da el ele evimize gittik..

Böyle birşey beni niye rahatsız etsin ki ben öpüşen çiftleri gördüğümde çok mutlu olurum,aklıma aşık olduğum günler gelir..

Öpüşmek için kilometrelerce köşe-bucak arardık..Araba yok,olsa bile polis kontrol ediyor..

Ev yok,taraflar yurtta kalıyor veya ailelerle yaşıyor..Ne yapsınlar ya tuvalette mi öpüşsünler?

Onlar da çok meraklı değildir eminim 5 dk öpüşmek için dağ bayır gezmeye..İnsanların kınayan bakışlarını çekmeye..

Şahsen parklarda beni öpüşen çiftler değil gömleklerini göğsüne kadar açmış,kızların poposunu kesen koca göbekli amcalar daha rahatsız ediyor..

Eşimle geçende parkta öpüştük..ı-ıhh hiç tadı yok..İlla o gizli saklı olanlar olacak..

İnsanların özeli denmiş,insanların özeliyse bakmayın o zaman görmezden,gelin niye bakıyorsunuz?

çoluğun çocuğun, milletin önünde göstere göstere öpüşmek bana göre normal değil. o kadar rahat olan insanları anlamıyorum. tabi toplumla da alakalı birşey bu. bizim toplumumuzda sokakta, dışarda anormal olarak görülüyor. ama mesela ingiltere gibi bir ülkede etraftaki kimsenin umurunda olmuyor, onlara göre normal geliyor...

öpüşmek için bu kadar çaba. vay anasını sayın seyirciler o bu değilde ''Öpüşmek için kilometrelerce köşe-bucak arardık..'' bu nasıl bi kafadır ya

ayşe: aşkım hadi öpüşelim
mehmet: tamam ama önce gizli biyer bulmamız gerek
ayşe: tamam sevgilim

planlı programlı falan oldu mu bu hiç yaa

Bu da böyle bir kafa işte..

İşine gelirse..

ben de yapmam..yapamam özelimi umumiye çeviremem..
ama yapanlara da saygı duyarım.herkesin hayatı ve düşünceleri kendine sonuçta :97:

Ya yapanlarda çevresindekilerini görmüyor ki birbirlerine bakmaktan yada yiyişmekten çevresindekileri farketmiyorlar bile soyutlanıyolar sanki o ortamdan

iki insanı dudak dudağı görmek benı tiksindiriyor hele ki artık 15 16 yaşlarındakı çoçuklar parkları bahçeleri dolduruyor

özel bi anı uluorta yaşamak bence hiç hoş değil.....hani masum bi öpücüğü anlarım bi yerde ama ....parklarda ulu orta birbirini kemirenler bana iğrenç geliyo.....
:82:

Bu konudan bende bi o kadar rahatsızım. Sonuçta dışarda sadece onlar yok bir sürü çocuklar var.. O çocuklardan onlardan gördüklerini ister istemez hafızalarına yerleştirip büyüyünce normalmiş gibi yapmaya çalışcaklar... hiç hoş değil..

bence normal...
ama öpüşmek var fuhuşmak var afedersiniz :26:
ama masum bi öpücüğün kimseye de zararı gelmez.Ben rahatsız olmuyorum açıkçası gördüğümde...

bende çok karşılışıyorum küçücük kızlar kendilerinden yaşca büyük çocuklarda parkta öpüşüyorlar.ben utanıyorum onları gördükce.
bu gerilik asla değil.yakışıksız şeyler.

bir keresinde anneanemlerin karşısındaki parkta aneannem görmüş böyle yapanları eline odunu alıp kovalmış arkalarından

öpüşmekten kasıt dudak dudağaysa olmaz tabı herşeyın bır yerı ve zamanı var yahu.Hele bazılarını göüyorum kendinden geçercesine afedersiniz kendilerini yatak odasında zannedip rahatça hareket ediyorlar.hoş olmuyor.

Masum küçük bir öpücükten zaten kimse öğrenmez ama oyle yiyisir sekilde opusmeye ben de karşıyım. Herseyin bir adabı var yeri var.
Hele o ortaokul çağındaki kızları o sekilde görünce cok üzülüyorum. Erkek arkadas nedir bilmezsin ben o yasta...
Yeni nesil bu bakımdan hiç iyi bir yerde degil. Allah yardım etsin cocuklarımıza. Masum küçük bir öpücükten zaten kimse öğrenmez ama oyle yiyisir sekilde opusmeye ben de karşıyım. Herseyin bir adabı var yeri var.
Hele o ortaokul çağındaki kızları o sekilde görünce cok üzülüyorum. Erkek arkadas nedir bilmezsin ben o yasta...
Yeni nesil bu bakımdan hiç iyi bir yerde degil. Allah yardım etsin cocuklarımıza.

kızlar bu aralar benim problemimde bu tanıştığım biri var .çok beğeniyorum çok hoşlanıyorum ama o beni istediğini öpmek istediğini söylüyor .bende çok öpmek istiyorum onu ilk tanıdığım günden bu yana hep o hayalimdi sonra tamam dedim gittik eve 20 km uzaklıkta o öptü beni ama ben karşılık veremedim kızdı bana olmaz böyle diye sonra tekrar aynı konu kaç kere seni istiyorumlar falan tamam öp ama ellerin vücudumda gezinmesin dedim ben öyle zevk alıyorum dedi yaa istiyorum onu ama elleri vücudumda gezince kendimi o kadar basit ve kötü hissediyorum ki anlatamam yaşım 27 bu arada ufakta değilim.tamam son kez buluşalım konuşalım dedim benim şartlarımda olursa olur olmazsa boşver dedi bende yapamam dedim şimdi görüşmüyoruz sırf öptürmedim kendimi diye ben seni öperim izin ver sen tahrik olup bana cvp veririsin nasılsa diyo ben senin de istemeni istiyorum diyo ben sana yalan söyleyip öpmicem deyip eve götürüp öpmek istemiyorum sen evegelirsen bunu da kaul etmiş oolacaksın diyo aslında nasıl istiyorum ama kendimi frenliyorum her gördüğümde onu iş yerime geldiğinde canım yanıyo ya anlatamam hemde nasıl yanıyo ben ne yapayım kararın değişirse haber ver diyor birde

benmi geri kafalıyım bazen sırf bu yüzden mutlu olamıyorum sevgimi yaşayamıyorum günlük yaşa diye kızıyorum kendime uykularım kaçıor çok zaman .onu düşünmekten işimede konsantre olamıyorum bakalım sonumuz ne olacak ve 1 sene önce bir fal baktırmıştım ve kadın bana isim vererek bu kişi senin kısmetin demişti işe girdikten sonra işyerinden şu isime dikkat et sen onunla evleneceksin demişti yaaa bilmiyorum .ama birgün gözüm hiçbirşeyi görmeyecek ve arayıp tamam ya gidelim öp diyeceğim gibi geliyor

ay size ne ya ,hey Allahım.Biri sokakta bi kadını dövse sesini çıkartmaz bu insanlar ama.Hatta oturur izlerler bi de.Tıpkı öpüşenleri izledikleri gibi.Asıl gözlerini dikip izlemek çok utanç verici.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…