Ben hiç rahatsız olmam,benim için hiç sorun değildir böyle şeyler..
Hatta eşimle geçen parkta yürüyüş yaptık,sonra sarılıp öpüştük sonra da el ele evimize gittik..
Böyle birşey beni niye rahatsız etsin ki ben öpüşen çiftleri gördüğümde çok mutlu olurum,aklıma aşık olduğum günler gelir..
Öpüşmek için kilometrelerce köşe-bucak arardık..Araba yok,olsa bile polis kontrol ediyor..
Ev yok,taraflar yurtta kalıyor veya ailelerle yaşıyor..Ne yapsınlar ya tuvalette mi öpüşsünler?
Onlar da çok meraklı değildir eminim 5 dk öpüşmek için dağ bayır gezmeye..İnsanların kınayan bakışlarını çekmeye..
Şahsen parklarda beni öpüşen çiftler değil gömleklerini göğsüne kadar açmış,kızların poposunu kesen koca göbekli amcalar daha rahatsız ediyor..
Eşimle geçende parkta öpüştük..ı-ıhh hiç tadı yok..İlla o gizli saklı olanlar olacak..
İnsanların özeli denmiş,insanların özeliyse bakmayın o zaman görmezden,gelin niye bakıyorsunuz?
öpüşmek için bu kadar çaba. vay anasını sayın seyircilero bu değilde ''Öpüşmek için kilometrelerce köşe-bucak arardık..'' bu nasıl bi kafadır ya
ayşe: aşkım hadi öpüşelim
mehmet: tamam ama önce gizli biyer bulmamız gerek
ayşe: tamam sevgilim
planlı programlı falan oldu mu bu hiç yaa
çoluğun çocuğun, milletin önünde göstere göstere öpüşmek bana göre normal değil. o kadar rahat olan insanları anlamıyorum. COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?