Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana anlatabilirsen çok sevinirim canım bizde uludağda başlıyoruzkimse yok mu gerçekten sürecimi paylaşacağım![]()
Merhaba hangı doktorla başlıyorsunuz tüp bebekte Uludağ da hangi doktor iymişBana anlatabilirsen çok sevinirim canım bizde uludağda başlıyoruz
kimse yok mu gerçekten sürecimi paylaşacağım![]()
Merhaba,Merhaba n’aptınız tüp benek süreçtiniz nasıl gıdıyor
muayenede ücret olmuyor ama toplamda sanırım 1-2 bin arası masraf oluyormuş bir arkadaşım da tüp bebek aşamasına geldi Uludağ üniversitesinde. 6 ay içerisinde randevu için arayacağız demişler. randevu vermek için uzun bir süre...Ucretlimi oluyor nekadar bilen var mı ne yapmamız gerekiyor
Gürkan beyde başlıyoruz son bikaç test kaldı ekimde randevumuz bakalım ne diyeceklerMerhaba hangı doktorla başlıyorsunuz tüp bebekte Uludağ da hangi doktor iymiş
Bizde ilk kez gitcez. Burdan sevk aldık. Şimdi biz oraya gidince doktorla görüşcezmi, yoksa sekretermi randevu vercek. Öngörüşmemi olcak nasıl oluyo bu işlerBen randevu aldım ağustos ayına verdiler. Randevu konusunda çok ileri tarihe veriyorlar. Bir kez aşılama yaptırdım bu kez doktor da kabul ederse tüp bebeğe geçmek istiyorum artık.
Merhaba gürler bey harıcı bayan kadın doğumcu var mı acabaGürkan beyde başlıyoruz son bikaç test kaldı ekimde randevumuz bakalım ne diyecekler
Aşılamayı Uludağ ünidemi yaptırdınızBizde ilk kez gitcez. Burdan sevk aldık. Şimdi biz oraya gidince doktorla görüşcezmi, yoksa sekretermi randevu vercek. Öngörüşmemi olcak nasıl oluyo bu işler
Merhabalar aşılama için nere güdüp başvuru yapıyoruz süreç neler Bursalı değil Bursa geliniyim çok yabancıyımkimse yok mu gerçekten sürecimi paylaşacağım![]()
Hayır, oraya ilk defa tüp bebek için gitcezAşılamayı Uludağ ünidemi yaptırdınız
Süreç nasıl kadın doğumluysanız gıdıyoruz ilk ve hangi draHayır, oraya ilk defa tüp bebek için gitcez