• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umarım beni anlarsınız

yapsam sakin olsam kendimi sevsem tüm savaşım kendimle.dışardan güçlü duruyorum her türlü zorluğada göğüs gererim ama olaylar geçince acısı yüreğimde kalıyo

nasıl yapıcam.ben artık mışıl mışıl bir uyku istiyorum

Hayati guzel gormeye bak.
Allaaha sigin.
Dua et en basta..
İyi gorunmek icin aynadaki kendne bak,
Hersei unutp kendn icn suslen.
Kitap oku
Sana kitap onerebilrmmm,

sen kendinden emin olduktan sonra kimseye bişey ispatlamk zorunda değilsin cnm ...Allah o iftiracıların hakkından gelir sen unut bunları yeni hayatına bak ..misler gb..

iyiyi düşünürsen hep iyiyi görmeye başlarsın ama kötüyü düşünürsen hep aynı kalacakmışsın gibi iyiden iyiye depresyona girersin
hani şey gibidir bu bir şeyi 40 kere söylersen olur derler ya onun gibi sürekli düşünülen, söylenilenleri kendine çekiyor insan...

kitap önerirsen çok sevinirim

Yazar : DEBBİE MACOMBER
kitabin adi : KÜCÜK MUCİZELER DÜKKANİ

Bu kitabinu serisi varr. Kitapciya sorarsan soylerler. İnan cok akici bir kitap, elinden birakamiyorsun. Bana guven , kitaba bayilicaksin...

Teşekkür ederim beni anladığın dinlediğin için.yeniden başlamama yardımcı olur mu.herşey güzel olur mu,bi gün banada inanan olur mu,bi gün bana herşeyi unutturacak biri çıka gelir mi.acı çekiyorum sadece hemde çok

Allah yardimcin olsun.. Bazi arkadaslarinda dedigi gibi, kendine güven, ve önce kendi ayaklarin uzerinde dur. Hic kimseye ihtiyacin olmasin, ozaman göreceksin.. Senin bir erkege ihtiyacin yok oldugunu! Erkeklerinde bence biraz ara ver.. Önce kendin icin birseyler yap!

kendine güven diyince olmuyoki.yapamıyorum biraz gaza geliyorum sora yine aynı bunalım halim devam ediyo

kitap önerirsen çok sevinirim

Teşekkür ederim beni anladığın dinlediğin için.yeniden başlamama yardımcı olur mu.herşey güzel olur mu,bi gün banada inanan olur mu,bi gün bana herşeyi unutturacak biri çıka gelir mi.acı çekiyorum sadece hemde çok

Yeniden baslamana yaardmci olur inan o kitap .. icerigi cok guzeel,

Yazdign konulara ve cevaplara baktim da bence sen iyilesmek istemiyorsun . Kizma banalutfen.
İyi olman iicin, ic benligindeki mutsuzliktan kurtulman gerek. İyi seylern olacgna inanman, allaha guvenmek gerek.
Sen boyle yaparsan iyi olamazsin.
Ltfen silkin ve kendine gel.
Hayati hep boyle üzülerek geciremezsn.
Kendine ruhuna eziyet cektrme.
Simdilk sevgiyi bir erkekte degil de arkdslarndan al .
Bir erkegi sevmek icin zaman tani kendine...
İyiles once..

İlahiii bende 40 erkekle çalıştım falan diyince sanayide falanmı çalıştınız sandım. :27: bahsettiğiniz işyeri biri resturant biride banka yani öyle sonraki hayatınızda dedikodusu yüzünden geleceğinizi etkileyecek bir iş ortamı değil. Belki gençtiniz ve davranışlarınız yanlış anlaşılarak dedikodu yapılmış olabilir yada tamamen uydurulmuş olabilir. bu tüm hayatınız boyunca karşınıza çıkacak değil.
Ama kendinizi ve ilişkilerinizi ,davranışlarınızı gözden geçirin hatalar yaptım diyorsanız ders alın ve tekrarlamamaya çalışın
Şuan hayatınızda biri yok diye yersiz bir endişeye kapılmışsınız muhtemelen..Ama Sabredin ,aceleci karar vermeyin ve doğru insanı buluna kadar bekleyin..

sen kendini bildikten sonraihal ve hareketlerin ölçülü olduktan sonra isteyen stediğini desin.Bir de iş çevresinin eğitim düzeyi de önemli.Hayatlarında kadın görmeyenler,her hareketi birşey sanır.
Yaşın genç acele etme illa evleneceğim diye.Hayatı bu kadar hızlı yaşamayın.Vakti zamanı gelince herşey olur.Allah dermansız dert,devasız hastalık vermesin

Back
X