• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umarım bu şüphe konusunda bana fikir verirsiniz

ben bir okulda bayan güvenliğim müdür yardımcısına evli bir adama aşığım çok seviyorum uzaktan uzağa platonik, sevdiğimi gizledikçe içimde sevgimi dahada büyüttüm söyleyemiyorum da sevdiğimi o kadar acı çekiyorum ki birisini sevip te söyleyememek çok kötü bir durum neyse şu anda bir durumdan şüpheleniyorum okul aile birliğinde başkan yardımcısı olan evli iki çocuğu çalıştığım okulda olan bir kadın var bu kadınla bu adam arasında yasak bir aşkın olduğundan şüpheleniyorum.Kadının kocası her sabah çocukları bırakmaya arabasıyla geliyor araba anahtarlarını da müdüre yada bu müdür yardımcısına bırakıyor kadın öğlen çocuklarını okuldan almaya geliyor bende dayanamadım dedim bu müdür yardımcısına neden arabanın anahtarlarını siz yada müdürümüz alıyor dedim oda bir şaşırdı bana dedi ki o aile komisyonumuz dedi doğru söylüyorsunuz bir kere onlar bizim ailemiz demiştiniz evet ailemiz onlar bizim dedim ertesi gün ne olsa kadının kocası arabasız geldi çocukları bıraktı müdür yardımcısı kadının kocasıyla hiç konuşmuyordu konuştu müdür ve müdür yardımcısı külübenin yanına gelip sohbet ediyorlar ben duyuyum ister gibiler müdür diyorki müdür yardımcısına o kadından için arabasını kendi alsın bize ne müdür yardımcısı birşey dedi ne dediğini duymadım müdür gelsin bana desin dedi her zaman okula saat 12.00 de gelen kadın gelmedi adam 11.43 te dışarı çıktı bende okulun arka kapısı saat 12.15 te açılıyor tam ön ve arka kapının ortasında durdum kadın erken geldi gördüm içeri girmiyor saat 12.30 oldu ben arka kapıya doğru gidince girdi okula aldı çocuğunu gitti adam 12.33 okula girdi yürüyerek gelmiş benim külübeye bakarak güldü yani bu kuşku şüphe beni mahvediyor yıkıldı bütün duygularım hislerim insanlara güvenim alt üst oldu
Nasıl çirkin bir olay bu farkındanısınız? Adam evli yahu sizene kiminle ne yaptığından.Yasak aşkının şüphesinden çok kendiniz için endişelenmelisiniz.Bırakın şu adamların peşini artık ya bekar adam mı kalmadı.Allah inşallah fırsat vermez sizede bir yuva daha yıkılmaz.Empati yapın azcık ya empati.Nasıl başka bir kadının acı çekmesini,aldatılmasını aşk diye adlandırırsınız.Düpedüz ahlaksızlık bu aşkmış.İnşallah evlendiğinizde kocanızada biri aşık olurda anlarsınız ozaman anyayı konyayı.

Siz biraz fazla boş kalmışsınız. Evli adamlara ilgi duymalar, velilerin eşlerine diyaloglarına varana kadar merak etmeler. Kendi işinize odaklanın biraz..

Neredeyse yüz bulup hesap soracaksınız insanlara. Kimse de "sen kendi işine bak" diye bozmuyor sizi hayret. Hiç sevmiyorum meraklı insanları..

Siz onlar için kimsiniz ki size bir şey ispat etmek için sesli sesli diyalog kuracaklar?..

Okul mu baska yer mi mi belli degil, kimin eli kimn cebinde belli degil. Bayan guvenlik mudure, veli mudure, mudur bahcivana, bahcivan hepsine....:olamaz:Allah cocuklara acisin ne diyeyim

Buradan güvenlik zaafiyeti doğar.. :KK48:

Güvenlik diye kapı emanet edilen kişi kendi işinden başka her şeye yetişiyor :KK48:

ben bir okulda bayan güvenliğim müdür yardımcısına evli bir adama aşığım çok seviyorum uzaktan uzağa platonik, sevdiğimi gizledikçe içimde sevgimi dahada büyüttüm söyleyemiyorum da sevdiğimi o kadar acı çekiyorum ki birisini sevip te söyleyememek çok kötü bir durum neyse şu anda bir durumdan şüpheleniyorum okul aile birliğinde başkan yardımcısı olan evli iki çocuğu çalıştığım okulda olan bir kadın var bu kadınla bu adam arasında yasak bir aşkın olduğundan şüpheleniyorum.Kadının kocası her sabah çocukları bırakmaya arabasıyla geliyor araba anahtarlarını da müdüre yada bu müdür yardımcısına bırakıyor kadın öğlen çocuklarını okuldan almaya geliyor bende dayanamadım dedim bu müdür yardımcısına neden arabanın anahtarlarını siz yada müdürümüz alıyor dedim oda bir şaşırdı bana dedi ki o aile komisyonumuz dedi doğru söylüyorsunuz bir kere onlar bizim ailemiz demiştiniz evet ailemiz onlar bizim dedim ertesi gün ne olsa kadının kocası arabasız geldi çocukları bıraktı müdür yardımcısı kadının kocasıyla hiç konuşmuyordu konuştu müdür ve müdür yardımcısı külübenin yanına gelip sohbet ediyorlar ben duyuyum ister gibiler müdür diyorki müdür yardımcısına o kadından için arabasını kendi alsın bize ne müdür yardımcısı birşey dedi ne dediğini duymadım müdür gelsin bana desin dedi her zaman okula saat 12.00 de gelen kadın gelmedi adam 11.43 te dışarı çıktı bende okulun arka kapısı saat 12.15 te açılıyor tam ön ve arka kapının ortasında durdum kadın erken geldi gördüm içeri girmiyor saat 12.30 oldu ben arka kapıya doğru gidince girdi okula aldı çocuğunu gitti adam 12.33 okula girdi yürüyerek gelmiş benim külübeye bakarak güldü yani bu kuşku şüphe beni mahvediyor yıkıldı bütün duygularım hislerim insanlara güvenim alt üst oldu
Yok artık davranışlarından tahmin etmiştim. Bırak o müdür yardımcısının peşini, o EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU... Takıntı haline getirdiğin , yasak aşk olduğuna inandığın kadının da peşini bırak, onuda eşi düşünsün. Gerekirse okuldaki işinide bırak git, başka buluruz okula güvenlik....

İnsanların hayatına burnunu sokmayı ve kafanda kurduğun zırvalarla insanları itham altında bırakmayı acilen bırakmalısın !!!!
Kafanda kurmuş kurmuş bir de senaryoya uydurmuşsun her şeyi. Ne yani kocası çocukları bırakıyor ve eşi arabayla döneceği içinde ne güvenilir yer olan müdür yardımcısına bırakıyor anahtarı. Bunu neresi kötü ? Bu durumdan nasıl yasak ilişki sonucuna varılır anlayamıyorum. Bu durumdan bu kanıya ancak kalbi çok kötü olan birisi varabilir ve bu da siz oluyorsunuz !!!!

:kızgın::kızgın::kızgın:

Sizin aşık olduğunuz adamdan araba anahtarı veren adama ordan da başka bir yasak aşka konu nasıl bağlandı sonuç ne oldu amaç ve hedef neydi hiç bişey anlamadım

Hangi dil konusuyorsun ? Birsey anlamadigim. Tek anladigim sende guvenilmez biri oldugun baskalarini elestirecene kendini elestir

Bence milleti dakika dakika takip edeceğinize okulun, çocukların güvenliği ile ilgileninin.
İnsanlara güveniniz kalmamış, ah yazık, evli bir adama göz koyan siz değil misiniz, güvenilir olduğunuz nerden çıkardınız?
Bir anahtar meselesinden konuyu nasıl yasak aşka bağladınız, paranoyaklık bu.

Kafan mı guzel hem goz koymussun hem de baskasindan kiskaniyorsun. Hepinizin carpik duygulari batsin.

Ya su is yerlerindeki aldatma konularindan sonra kadinla erkegin ayni yerde calismasina karşıyım. Yobaz oldum ciktim bunların yuzunden.

Size ne ya siz kendi işinize bakınsana güvenliğini sağlayın gerisine karışmayın işiniz dışındaki şeyler sizi ilgilendirmez

Back
X