Umarım karşılaşmam.. Kızlar kader mi bu ?

Biraz tedirgin olmaniz normal. Ona duygulariniz yoktur muhtemelen ama unutmamissinizdir, ki buda cok normal. Asklar unutulmaz.

Dusunmeyin oralari hic. Gerek yok. Emin olun karsilasmazsiniz bile.
İnşallah canımm..

Çok teşekkür ederim kesinlikle.
Detay vermek için yazdım sanırım onları :/ art niyetim yoktu canım

bişeler yaşansın ama yaşanmasın insan uzun zaman önce konuştugu kişiyi bile görse bir tuhaf oluyor yasanılan anı var.bence konu sahibi haklı.senin yapman gereken bence hiç görmemiş gibi önüne bak yoluna devam et.umrunda olmasın

İşte onun için sordum.. tamam bencede

Kaderciyim. Olabilir. Sınavdır senin icin belki. Belki de hic görmeyeceksin. Yalova kucuk evet ama belki onlar gezmeye çıkmayacak dert etme. Ama dikkat et.

Ya benim anlamadigim yok kızın yaninda zoraki duruyormus yok kız yasli gorunuyormus. Size ne? Bunlari yazmanin konuyla alakasi ne? Surekli bunlar yazılıyor da aralarındaki iliskiyi bilmeden zoraki duruyor demek neden yani?

Reactions: KV_
okuyamadım kusura bakmayın.
evlenme vaadi verdi nedir yahu. vaadde bulunmuşmuşta bilmem ne.

siz bunu söyleyerek kadınları aşağlıyosunuz.
naptı hayırdır kandırdı mı sizi.

2,5 yıl önce sevgilimden ayrıldım. ikimizde istanbulda yaşıyorduk. hiç karşılaşmadık. ne 'tesadüf' ki aynı yere tatile gitmişiz o yaz arkadaş gruplarımızla. orda karşılaştık.

olabilir ama bu kadar dert edicek kadar önemsemeyin.

baya bişeyler paylaştık utanırım ne demek. paylaşmasaydın.

Karsilasssan ne olacak ki?
Esininle el ele gecerain yanindan.sen birsey hissetmiyormussun o da evkenmis.
Her kes kendi yolunu cizmis cokta saapmamak lazim:)

Önceki konularınıda hatırlıyorum, değişik bir üyesin. Hele ki zamanında çok ah ettim tövbe mi etsem şimdi nedir Allah aşkına..

"O beni evlenince ne okutmak ne de çalıştırmak istiyordu."
" Ah etmek"
"Tovbe etmek"
Cok uzgunum. Niye biliyormusunuz? Konu sahibi cok saf ve temiz yurekli oldugu, ve birtakim kaba saba erkekler tarafindan engellendigi icin.
Turk kadininin aklinin bir an once basina gelmesini ve bu erkek baskisindan ve 6. yuzyil dusunce tarzindan bir an once kurtulmasini CAN-I GONULDEN diliyor 21. yuzyil kadinlarina saygilarimi sunuyorum.
Amin

Karşılaşırsan karşılaş ne olacak ki kavga çıkmasından mı korkuyorsun illa dert edinelim kendimize değmeyecek insanları
Baştan ilkini anlatmışsın öyle midem bulandı ki leş herif ya!

Allah sana, seni neyden kurtardığını gösterecek sende ahını geri alıp çok şükür diyeceksin birkez daha. Böyle düşün.
Görsen ne olacak ki bişey hissedeceğinden mi korkuyorsun. ?

görsen bile o ettiğin ahları geri al şimdiki kocan için şükür namazı kıl . ah ettiklerin için sadaka ver diye görürüsün bir nevi tabir-i caiz ise bu adam seni tekrar imana getirir hahahah . ay şimdiki nişalınla sana çok mutluluklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…