Umarim mutluluktan ağlarım

melisss27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
1.077
208
53
27
İcimi dokmek icin yaziyorum. Siparis verdigim testlerin bugun gelmemesi cok iyi oldu. Yarin gelirse testler baslayacagim her gun 1 tane yapmaya. 5 gun kalmis olacak adetime yarin. Ve ben bu actigim konunun altina guzel haberler vermek istiyorum. Gun gun koyulasan testler atmak, sizlerin testlerini yorumlamak ve mutluluktan emoji yagmuruna tutmak istiyorum yorumlari..Burasi benim günlüğüm olsun olur mu 11 aydir deniyorum bebeğime ulaşmayı. Önce pcos gorunumu var dendi tedavisini gordum iyilesme yasadim. Sonra hipetrioidi tedavisi gordum, 12 kilo verdim. 3 ünü almiş olsam da.. sigarayi biraktim 2 sene oldu sirf gelecekteki bebeğim için.. Her şey senin içinNormalde adet belirtilerim 8-9 gun kala baslardi. Şu an tık yok. Ve bugun baslayan beyaz akintim var ic camarima bulaşan. Dun hic biseyim yoktu. Belki hamile bile degilim buraya yazamayacagim belki o guzel haberi ama bi gun okuyacagim bunlari..

Rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin pcos bende de var inşallah güzel haberi bize de yazarsın dualarım seninle

İnşallah canım burdan hepimiz inşallah o güzel haberi vericez... Allah'ım kolaylıkla nasip etsin ben 15 aydır istiyorum bebeği ve üç beş ay önce bir kimyasal yaşadım daha tık yok. Bende de doktor hafif pcos görüntüsü var demişti Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz inşallah sağlıcakla nasip olur bizlerede o güzel haber

Cansinim biliyorum seni hatırlıyorum da benim ummadığım anda güzel haber aldım rabbim sanada nasip etsin inşallah

Cansinim biliyorum seni hatırlıyorum da benim ummadığım anda güzel haber aldım rabbim sanada nasip etsin inşallah
Aaa sen hamile misin çok teşekkür ederim canım cokk ve çokta sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla büyüsün sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah

Hadi ya umarim saglikli bir gebeligin oluur seni de takip ediyorum kac gundur buralardayim goruyorum hep adet ne zamandi belirti falan var mi

Hadi ya umarim saglikli bir gebeligin oluur seni de takip ediyorum kac gundur buralardayim goruyorum hep adet ne zamandi belirti falan var mi
Amin inşallah hepimizin bayağı bir girmedim canım sıkılıyor fazla bişey okumuyorum. Buaralar giriyorum yeni bir sürece girdim özel doktorla ilerliyorum catlatma iğnesi falan kullandim onları araştırdım falan. Adetime ne kadar var bilmiyorum ama göğüs uçlarım sızlıyor dokunamiyorum dünden beridir de baş ağrılarım var iğne etkiside olabiliyormus

Benim de gogus uçlarim agriyor dokununca ama oyle coook kotu degiller. İlk defa bir adet oncesi belirtisizim.. Bu arada Ozel doktorla ilerlemeniz iyi olmuş birebir takip edilebilir. Ben de bu ay olmazsa hsg cekilicem sonraki ay. Catlatma ignesi olali kac gun oldu?

Aaa sen hamile misin çok teşekkür ederim canım cokk ve çokta sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla büyüsün sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah
Oyyy canımsın vallahi diken üstündeyim tekrar düşük yaparım diye korkuyorum dualarınıza talibim rabbim inşallah en kısa zamanda mucizeni nasip etsin inşallah

İnşallah seninde gebelikten böyle belirtisizdir yarın 8 evet yeterince bekledim artık doktorla devam etmek en mantıklısı.. banada doktorum kimyasal yaşadım diye basta hsg onermiyodu ama ben bu ay olmazsa çektirmeyi düşünüyorum.. doktorumda tamam dedi ama biraz daha böyle deneyelim dersen deneriz demişti

Oyyy canımsın vallahi diken üstündeyim tekrar düşük yaparım diye korkuyorum dualarınıza talibim rabbim inşallah en kısa zamanda mucizeni nasip etsin inşallah
Amin canım benim inşallah korkma sen annesine sıkıca tutunmustur öyle düşünüyorum

İnşallah ikimizde hamile kaliriz da hsg ye gerek kalmaz ben korkuyorum şahsen ondan. Benimde 8. Gunum bugun ovulasyondan sonraki. 7 sinde yaşadim ovulasyon. O zaman ortalama ayni zamanda ogrenecegiz beraber takip edelimm.

İnşallah ikimizde hamile kaliriz da hsg ye gerek kalmaz ben korkuyorum şahsen ondan. Benimde 8. Gunum bugun ovulasyondan sonraki. 7 sinde yaşadim ovulasyon. O zaman ortalama ayni zamanda ogrenecegiz beraber takip edelimm.
Tabi inşallah gerek kalmaz hsg ye... Bende çok korkuyorum ama özelde narkozla yaptırım çekemem o ağrıyı stresede giremem. Zaten doktorumda narkozla dedi. Devlette gittiğimde doktorda şansıma narkozlu önerdi o ağrıya dayanılmaz falan demişti hatta ama bazılarında çok agrimadigini söylüyor bilemiyorum acı eşiğinle alakalıdır.. bende 8 eylülde evet birlikte takip edellim inşallah gebeyiz deriz burdaan

Ay ben de ozele giderim heralde. Benim aci esigim dusuk

Benimde öyle valla yapamam
Ay testlerim yarın gelecek büyük ihtimal teslimat tarihi yarın diyorrr. Yarın gelirse 4 kala gelmiş olur aslında bir nevi iyi oldu günde 2 tane yapabilirm ahahahah 10 tane gelicekti biterdi erken gelseydi. Ben çok sabırsızım çünkü

Gerek yok gebelik olursa koyuluk takip etmek için test gerek olur öyle düşünerek harcama sen 4 gün kala geliyorsa 3 gün kala test yap bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…