Umarim mutluluktan ağlarım

Gerek yok gebelik olursa koyuluk takip etmek için test gerek olur öyle düşünerek harcama sen 4 gün kala geliyorsa 3 gün kala test yap bakalım
Ay geldiği gibi yaparım ben inşallah bugün gelir. Evden çalışıyorum yine işim gücüm var şükür kafam dağılıyor da ne kdr dağılablr ki yani

Ay geldiği gibi yaparım ben inşallah bugün gelir. Evden çalışıyorum yine işim gücüm var şükür kafam dağılıyor da ne kdr dağılablr ki yani
Ben artık skildim test yapsam da olur yapmasamda.. varsa belli eder boyutuna girmişim hayırlısıyla güzel haberleri alırız inşallah

Ben artık skildim test yapsam da olur yapmasamda.. varsa belli eder boyutuna girmişim hayırlısıyla güzel haberleri alırız inşallah
ahahahah ben sabırsız olmasam şey diyordum kusup lavaboya giderek öğrenmek istiyorum falan O kadar sıkıldım kii. Allahım yarın hafif çizgi görsem oturur ağlarm inşallah hafif net çizgi görürüm havalara uçmak istiyorm artkkkk

İnşallah canım bizimle paylaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…