umduğum gibi olmadıı :S

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
kızlar geçenlerde sevgilimin ablasıyla tanıştım ya bi insan bu kadar mı ukala olur hiç sevmedim herşeyi o biliyo..en çokta şu zoruma gitti hanım kapalı ben açığım bana kapalılığı övdü şimdiden..ya benim annemde kapalı ama annem tek kelime etmedi bana herşeyi kendi isteğime bıraktıı..
hoşlanmadım kadından ii mi yaptım bilmiyorum sevgilimede ablandan hoşlanmadım annem bile bana karışmazken ilk görüşte beni yönlendirmeye çalışıyo dedim.. o da haklısın aşkım ablam biraz çok bilmiştir sana karışamaz ama ha hu deyip geçsen olmaz mı dedi bende ablan bana karışmasa olmaz mı dedim
o da zaten evlenince fraklı şehirde olcaz takma dedi

bunu geçtim ablsının 2.evliliği çocukları üvey yani eşinin çocukları buraya kadar bişey yok ama yakız zamanda çocukları yurda vermişler..cemaat yurdu mu ne..durumları bakamayacak kadar kötü falanda değil..ben şok olsn insan çocuğu nasıl verir yaa sahipsiz gibi

ve sevgilim anlattı abisi eşini aldatmış eşini dövüp evden atmış ama kadının annesi babası olmadığı için kalmış orda sevgilimin babasıda oğlunu kovmuş biri gitcekse sen gidersin diye..şimdi araları düzgünmüş

yani ben bu aileyle ne yapacağım diye aklıma takılıyo bunlar işte

başka bi abisi de hep laf dokunduruyomuş sevgilime ben çalışıyom sen babamın parasıyla okuyon diye..bunu yapan adamda evli 3 çocuklu
artı sevgilim babasından çok nadir para istiyo burda çalışıyo o abisi babasının emekli maaşını bile alıyomuş çoğu zaman
bunlar beni ilgilendirmezde çok sorunlu değil mi bu aile yaaa

sevgilim 4 abisi var 2si hapse girmiş artı babasıda hani kınamıyorumda ailem kabul etcekmi bunları yaaa :'((((((

Son düzenleme:
insan ilk başlarda, ailesinin durumu evliliğini, ilişkisini pek etkilemezmiş gibi görüo. ama sonra onların sorunu bi bakıosun senin sorunundan önce gelio ve yopranıp gidiyorsun. evlenmeden önce ailesini tanımak ve ona göre karar vermek gerekiyor. sevgilin ne kadar onlardan farklıymış gibi görünsede başlarda, tohum işte... ona tüm bu yaşananlar normal gelicek ve sana da normalleştirecek. ne kadar sevsende tüm bu endişelerinle mutlu, huzurlu bir evlilik sürdüremezsin... evleneceğimiz insanların kişiliği kadar, aile yapıları ve bağları da çok önemli...

çok haklısın...aslında baştada biliyordum hapis olaylarını falan ama peşimi bırakmadı kene gibi yapıştı aşık etti kendine

kimse hakkında tanımadan yorum yapamyız fakat şu gerçekki evlilik iki kişiyle değil ailelerle oluyo. ben psikoloğum danışanlarımdan bu şekilde eşlerinden ayrılanlar ve ayrılmak isteyenler çok oldu. herkeste aynı olmuyo tabiki ama iyi düşünmek iyi irdelemek lazım. büyüklerin sözlerini de göz önüne almak lazım biraz. evlilik kolay iş değil

erkek arkadaşımı babamla tanıştırmıştım normal okuldan arkadaş diye babam çok sevmişti çok efendi çocuk diye bide ailesini bilse

evet ailemin kabul etmeyeceğine eminim zaten onlar kabul etmeden evlenmem sadece ikna etmeye çalışırımda çokta hevesli değilim artık

körü körüne aşık olan yada olabilecek birisine benzemiyorsun. mantığınla hareket edip, davranmak gerek. unutmamalıyız ki, yaşadıklarımız seçimlerimizin esiri... ileri de mutlu bir yaşamda sürebilirsin, pişmanlık dolu bir evlilikte..

haklısın aileminde fikri önemli eğer karşı çıkarlarsa iknaya bile uğraşmadan direk bitiririm sanırım Allah hayırlı olanı kısmet etsinnn

Canım kusura bakmassan neden hapse girmişler? birde ailesi yüzünden erkek arkadaşını sorumlu tutamayız o davranışlardan.Ne kadar süredir birliktesiniz?Birde erkek arkadaşın ne okuyor?

Çok soru sordum ama buna göre yorum yapıcam

hemen bırak arkana bakmadan kaç git.. böyle adamlar ve aileleri kendi doğruları dışında başka bişey bilmezler hayatını da mahvederler benden söylemesi

canm bi tane abisi adam yaralamaktan...mahalleden bi adam bi sürü adamı toplayıp evlerinimi basmışlar ne..diğer abisi kaçakçılıktan:26: yaptığı hiçbir iş yolunda gitmemiş çocukları aç kalmış ondan yapmış babasınada ortağı iftira atmış zaten iftira olduğu ortaya çıkmış babası hemen çıkmış hapisten
2 yıla yakındır birlikteyiz..erkek arkadaşımla ben yabancı dil okuyoruz

canm yanlış hatırlamıyosam kaçakçılık yapan abisiyle adam yaralayan abisi aynı abisiydi sanki 4 tane abisi var karıştırdım hangisi olduğunu

Son düzenleme:

anlıyorum canım şimdi şöyle bir şey var kii o admlar hakkında ithamda bulunmak benim haddim değil , kişi yaptığı işten kendisi sorumludur şuçlu veya suçsuzdur buna biz karar veremeyiz.

Bu yüzden ben ailesine iyi yada kötü diyemem doğrusunu allah bilir.. Fakat şöyle birşey var önyargı kötü birşey bu tür insanlardan herkes kaç uzaklaş demiş.Erkek arkadaşın nasıl biri bilemem.yıldır berabermişsin az çok tanıyorsun ikinizinde okulu bitince oturup düşünüp karar verirsiniz.Sen erkek arkadaşınla bir ömür geçireceğine inanıyor musun? Önemli olan bu..

Ailesinin hataları yüzünden bu hatalarla hiç alakası olamayan bir insanı suçlamak veya hastalıklı gbi ondan kaçmak ne bileyim bana pek doğru gelmiyor.Ama tabiki karar senin ben yapamam zorluklara göğüs geremem diyorsan.Bitir çnkü hem erkek arkadaşını üzersin dahada devam edip sonra bitirirsen hemde kendini.İyi düşün öyle karar ver canım.

halkısın cnm bilmiorum kafam karmakarışık bi yandanda çok seviyorum...çok ii biri

kafanızın karısık demek..Coktan önyargılarınızla ayrılıga hukmetmıssınız onay beklıyorsunuz gibi geldi..Aileyı secme şansımız yok..Sorunsuz insan yoktur..Kim 4*4lüktür ki....Hıc dusundunuz mu aynı gecmısı sız yaşasaydınız.. Sizi sırf kötü bir aile geçmişi var diye yargılasa insanlar uzak dursa..ki o kadar sevdiğiniz sayılacak insan..evlenmeyı dusuneceğin insan..Sırf bu yüzden seni reddetse...Empati yapabilirseniz belki anlayabilirsiniz bu yargınızın bana göre yanlışlığını..Benim erkek arkadaşım benı sırf hasta bı annem var dıye terketmıstı :) biride ergenlık donemınde ablamla yasadıgımız tartısmaları gozumde cok buyutup dert dıye paylaştığım için..Hiç üzülmedim aslında..Benım derdımı cekemeyecek biri cıkmıstı hayatımdan.. Sizde hemen öyle yapın..Yarı yolda bırakın gidin olur mu..

Son düzenleme:

ne alakası var neden terkedeyim önce ailemle konuşacağım; hemde çok ii biri olduğunuda yazdım yani ailesiyle yargıladığımı nerden çıkardınız

hemde birlikte hayat kurmayı planladığım insanla pat diye evlenemem çok öenmli bi karar herşeyi düşünmem gerekir
aşığım diye gözü kapalı giremem bi yola

Son düzenleme:

Eminim erkek arkadaşın çok iyi biridir. ama ailesi ....
önce kesinlikle ailenle konuş, hele ki babanla. herşeyin eniyisini ailen bilir, buna inan. onlar senden daha çok görmüş geçirmiştir.
sen yarın elbette erkek arkadaşınla evleneceksin, ama onun ailesi senin yanna hiç mi gelmeyecek. o abileri, babası. yarın tekrar bişey yapsalar senin de adın lekelenmeyecek mi.
herşey sadece aşkla olmuyo, aileler de çok önemli.
he diceksin ki yarın benim de başıma gelebilr, hapse düşerim ya da ailemden biri düşer. oraya normal insan düşmez, ben sana diyeyim. hem de bunlar aile boyu.
çok çok iyi düşün. erkek arkadaşını da daha fazla üzmeden bi yol bul.

ayy çok haklısın valla:26:

ayy çok haklısın valla:26:

ben de daha önce bu yoldan geçtim çünkü.:2:
annemi babamı perişan ettim, vazgeçmedim. ama sonra bi yerde dank ediyo kafana.
inan pişman değiilim. tabii ki çocuğun bi suçu yoktu. ama ne demişler armut dibine düşer. yeni yeni duyuyorum ters şeyler hakkında.
şimdi nişanlıyım, başka biriyle. inan çoookk mutluyum. allah aksiliklerden kötülüklerden korusun, sağlık sıhhat versin. insan istediği zaman herşeyin güzeli oluyor, çok şükür.
ailem de beni mutlu gördükçe mutlu oluyor. bi daha kimseyi sevemeyceğimi düşünmüşlerdi çünkü.

ve şöyle söyleyim ben cezaevinde çalışıyorum.
başka bişey ararken babasının dosyası önüme çıktı, kaç tane suçu var (ben sadece 1tanesini biliyordum)
ve dahası da var, eğer ben o çocukla olsaydım şu anda bu işi yapıyor olmazdım. çünkü uzun bir tahkikattan geçiyoruz. ailemde herhangi bir suçlu, yüz kızartıcı hareketi olan olsaydı benim bütün hayatım mahvolurdu. ki onunla evli olsaydım sonuç bu olurdu.

seni mutlu edecek çok kişi vardır. gözün arkada kalmasın, erkek arkadaşını da mutlu edecek çok kişi var memlekette. EMİN OL

canm bırak ailemi sülalemde yok hapse girmiş biri..kınamıyorumda bizde çok anormalken bu mesele onlarda normal

aileme anlattığımda istemezlerse diretmeyeceğim

zaten başlarda içime sinmiyodu bu ilişki...ama o kadar sabırlı sevecen biriki gözlerim kapandı en başta biliodum sonumuz olmadığını
mezhep farkımızda var offf çok zorr bu kadar severken biliyorum bi gün vazgeçmek zorunda kalacağım

canım öncelikle şunu belirteyim ablası sana bilmişlik tasladıysa onu sıkıntı etmene gerek yok ama şunu aklından hiç çıkarma bir evlilikte sadece çiftler değil ailelerde evleniyor eğer gerçekten ailene uygun görmüyosan lütfen mantığını ön planda tut çünkü aşk insana hataları kusurları görmezden geldirir ama evlilikten sonra pişman olabilirsin mazaallah o sebbeple çok iyi düşün canım olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…