Az önce baktım hamile anne veya bebeğe musallat olan bi şeytanmışümmü sübyan ne ki
Bende oyle dusunuyorum da anneme sordum bende ablanda abinde yasamadim ama sende cok korkuyodum dedi ama Allah verdiyse kimsenin gücü yetmez almaya takılma yoktur öyle bisey inanma dediBence bilinç altına işlenmiş hikaye patlak vermiş
Pek dini boyuta girmemeye özen gösterdim Anlatrken ama :)Konu kapanır boşuna kasmayın.
Aman diyim öyle kötü kötü yazılar falan okuma internetten kimseylede paylaşma. Çünkü benim falancanın falancasınada şöyle olmuş diye uyduruk hikaye anlatırlar iyice kabuslarına girerBende oyle dusunuyorum da anneme sordum bende ablanda abinde yasamadim ama sende cok korkuyodum dedi ama Allah verdiyse kimsenin gücü yetmez almaya takılma yoktur öyle bisey inanma dedi
Haklısınız da takiliyorum bazenAman diyim öyle kötü kötü yazılar falan okuma internetten kimseylede paylaşma. Çünkü benim falancanın falancasınada şöyle olmuş diye uyduruk hikaye anlatırlar iyice kabuslarına girer
Pek dini boyuta girmemeye özen gösterdim Anlatrken ama :)
teşekkür ederim :)Az önce baktım hamile anne veya bebeğe musallat olan bi şeytanmış
Pek dini boyuta girmemeye özen gösterdim Anlatrken ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?