Ümmü sübyan

hiç sevmem ama bakın bu adam bile bu tip sıkıntıları olan kadınlar jinekologa gitsin, duasını da etsin diyor. yani düşünün.

Görümcenin insan ilişkileriyle ilgili yardıma ihtiyacı var hali hazırda korkuları olan kritik dönemde hassas bi insana bunu söyleyebiliyorsa seni de pek sevmiyor bence.

Konu içeriği yasaklı konulardan by by.

Yok öyle birşey. Ben hamileyken çok görürdüm ilk aylar. Ama önceden düşük yaptığım için kötü rüyalar görürdüm, yine mi düşecek gibisinden. Dogum dan sonra da gördüm çünkü bebekten dolayı bir uyur bir uyanık oldugum için saçma sapan kabuslar görüyordum. Bir de stresten.

Saçmalamışlar

ümmü sübyan ne ayol?
böyle boş beleş şeylerle aklınızı doldurmasanız..

Bu hikayeler her kültürde anlatılır. İnsanlar vaktinde açıklayamadıkları olaylara, böyle şeylerin varlığını uydurarak cevap getirmişler. O zaman bilimin bsi yok tabi. Sizin bu ümmü sübyan dediğiniz şeyin esas hikayesi "Lilith" tir. Hz Adem ile Havvanın çocuklarına musallat bir canlı olarak geçer. Yanılmıyorsam Museviliğe göre de Lilith, Adem'in ilk karısıdır ama itaatsizliği yüzünden şeytan gibi lanetlenmiştir. O da yemin eder ve Ademden olma tüm çocuklarının ve onların çocuklarınının ve çocuklarınının (İnsanoğlunu yani) soyu bitene kadar bebeklerini, kadınlarını korkutup delirtecektir. Alkarası, albasması denilen şeyin kökü de bu inanca dayanır.

Bu hikayeler dediğim gibi her kültürde var ve insanlar açıklayamadıkça hikaye üretmişler. Psikoloji bilimi yoktu o zamanlar, mesela loğusa sendromu nedir bilinmedi, çoğu kişi tedavi edilmeyen depresyondan mustaripti. Siz bi doktora görünün. Korkularınızın kaynağını irdelesinler, bu hikayelerden etkilenmeniz bile korkmaniza sebep zaten.

ya saçmalamayın .öyle şey mi olur bende dedim bu ne. hiç duymadım.
hurafe bunlar. kendinizi korkutmayın. olumlu şeyler düşünün .

Ben duymuştum olabiliyormuş korkutuyolar 3 harfliler uğraşıyolar hatta hamile kaldığında düşük yapman için daha fazla korkutuyolarmış bir cevşen alıp yastığına falan koyabilirsin yada boynuna asabilirsin geceleri yatarken ayetel kürsi fatiha birde nas felak kulhü oku yat allahinA izniyle birşey olmaz

Şimdilerde doğumdan sonra kan şekeri düşmesi vb durumlardan dolayı görülen rüyalara eskiden al bastı derlermiş ve şimdilerde eskisine nazaran beslenme sorunu olmayan kadınlara al basmıyor açlıktan olurmuş kılıf bulmuşlar elbette ki inan biri olarak ayetlerde de yazıldığı üzere tek varlığın insan oğlu olmadığını kabul ediyorum ama diğer varlıkları doğa üstü görüp insansıl isim takanlara hayret ediyorum ümmü sübyan ne ya..öncelikle beyninde anneme oldu banada olacak kodlamasını değiştir değiştiremiyorsan bir psikolog yardımıyla hallolur boşuna çekme bu sıkıntıyı..derhal çözüme yönel..

hiç sevmem ama bakın bu adam bile bu tip sıkıntıları olan kadınlar jinekologa gitsin, duasını da etsin diyor. yani düşünün.
Adam saçmalayamayın allah aşkına diyememiş de yuvarlak cümlelerle açıklamış ki dinen karşılığından ziyade halk arasında nasıl anlam yüklendiğini açıklamış adam. Kulaktan kulağa dolan birşey demek ki.

Bilinc altindan kaynakli bu durum ruyalar gercegi gostermez cok kotuyseniz yardim alin ama siz bebek dusunuyorsaniz iliski oncesi okunan dualari okuyun ve isi oluruna birakin

Dini içerikli konular yasaktır, hurafelerse kesin yasak zaten.

İlave yapayım, böyle hurafelerle üyeleri korkutuyorsunuz, insandan başka hiçbir canlıdan zarar gelmez, lütfen kuralları okuyarak konu açalım yorum yazalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…