Ümmü sübyan

Burda hamileler de war hic hos olmamis bu konu..farkinda misiniz bilmiyorum ama dusunce sekliniz ile baskalarinin kabusuna sebep olabilirsiniz!

O ne ya ilk kez duyuyorum.
Hamile kaldığım günden itibaren 3 ay kabuslar gördüm.
Hormonlar değiştiği için başka bı nedeni yok. ( Doktorum cevabıdır )
Kan ter içinde kalkardım.
Bu durumu saçma şeylere bağlamamak lazım.

Henüz 6 aylık evlisiniz. Her defasında denediyseniz doktora başvurun basit testler var onlar yapılsın. Kendinizi böyle düşüncelerle oyalamayın.

2019 yılında hala böyle şeylere ihtimal verebilmek...
Bu cin filan da ne hikmetse hep Türkiye Ortadoğu gibi yerlerde takılıyor. Vize engeli mi vardır nedir anlamadım.
He bi de nazar nedense hep bizim çocuklara, ünlülere filan değiyor.
Petek dincoze değer nazar Nicole Kidmani filan es geçiyor.
Allah aşkına akıl mantık ya Ümmü subyan diye bir şey olabilir mi. Zerre ihtimali var mı

Böyle birşey var canım. Anneannemin erkek bebekleri hep doğup ölürmüş kızlar da engelli . Daha sonra muska dua ile 3 sağlıklı erkek çocuk dünyaya gelmiş. Aynı şekilde Benimde bi düşük bi ölü Doğum oldu . Aileden geçebiliyor dendi. Muska yaptırıldı çok şükür herşey yolunda. Tıp ayrı birşey dua ayrı

Annenden duymussun sen de kafaya takmissin istemeden
Annen sana hamileyken korkmus diye sen de bilincaltinda..ben de korkutulucam..diye kodlamissin

Asla inanmam boyle seylere
Tamamen bilincalti oyunlari.

Oku 7 ayetel kursi
Felak
Nas

Yat uyu
Bosver

of benim arkadaşıma da inandırmışlar bunu gitmedigi üfürükçü kalmadı ... şimdi yine bir tane bulmuş gece rüya görünce beni ara demiş saat hiç önemli değil demiş 1000 lirayı almış tabi ... bana da verseler o parayı 7/24 okurum... anneniz doğru demiş allah vercek olduktan sonra ne ümmü ne gümmü bir halt edemez .... ama siz tibbi ve ruhi tedavi olun

Genetik bir rahatsizlik var anlasilan sizde.
Tip ayri dua ayri da
Hastaliklari genetik bozukluklari da farkli seylere baglamamak lazim

Eskiden insanlar bilmedikleri icin cocuklar hastalanip olunce doga ustu guclerin sebep oldugu sanilirmis ama sene 2019.
Bilim bu tip rahatsizliklari acikliyor artik

Böyle şeylere inanmayın. Bilinçaltı denen olay çok önemli, herşey beynimizin, düşüncelerimizin içinde bitiyor. Eski zamanlarda sebepsiz hamile kalamama veya düşük nedenlerini böyle metafizik varlıklara bağlanırdı, halbuki tıbbi birçok sebebi olabilir ama emin olun dediğiniz şeyin olmadığı kesin. İyi düşünün iyi olsun, kendinizi bunlarla korkutmayın.

Iyi olmus
Yesinler boylelerinin paralarini valla

Cok karistirmayin o konulari. Karistirdikca akliniz karisir ruyalariniza girer. Once tipta cozum aranmali. Rabbim korur merak etmeyin

Yok öyle birşey. Var diye inanirsaniz imtihaniniz o olur. Varmış gibi gösterir Allah.
Hele bir de sarlatanlara kapı aralarsaniz tamamdır. Ne para kalır ne psikoloji.

Son sözüm veren de alan da Allah. Tedbir aldıktan sonra teslim olun. Herşey Allah in takdiri.
Ayrıca psikologa gitmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…