Böyle birşey var canım. Anneannemin erkek bebekleri hep doğup ölürmüş kızlar da engelli . Daha sonra muska dua ile 3 sağlıklı erkek çocuk dünyaya gelmiş. Aynı şekilde Benimde bi düşük bi ölü Doğum oldu . Aileden geçebiliyor dendi. Muska yaptırıldı çok şükür herşey yolunda. Tıp ayrı birşey dua ayrıKızlar merhaba benim annemi bana hamileyken çok korkutmuşlar bizde 6 aydır bebek istiyoruz bi sorunum da yokve tam yumurtladigim gün (tahmini) iliski olduysa gece kabus görerek sıçrayarak uyanıyorum cinayetler kanlar yakınlarımın ölümünü falan görüyorum. Görümcem ümmü sübyan olabileceğimi söyledi ama pek bilmiyorum açıkçası anneme söyledim oda inanmadi bende inanmiyorumda varmı yaşayan bilen?
Genetik bir rahatsizlik var anlasilan sizde.Böyle birşey var canım. Anneannemin erkek bebekleri hep doğup ölürmüş kızlar da engelli . Daha sonra muska dua ile 3 sağlıklı erkek çocuk dünyaya gelmiş. Aynı şekilde Benimde bi düşük bi ölü Doğum oldu . Aileden geçebiliyor dendi. Muska yaptırıldı çok şükür herşey yolunda. Tıp ayrı birşey dua ayrı
Iyi olmusof benim arkadaşıma da inandırmışlar bunu gitmedigi üfürükçü kalmadı ... şimdi yine bir tane bulmuş gece rüya görünce beni ara demiş saat hiç önemli değil demiş 1000 lirayı almış tabi ... bana da verseler o parayı 7/24 okurum... anneniz doğru demiş allah vercek olduktan sonra ne ümmü ne gümmü bir halt edemez .... ama siz tibbi ve ruhi tedavi olun
3 harfliÜmmü sübyan mi???
O ne ola ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?