Ümraniye Afiyet hastanesi ...

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
Afiyet hastanesının fiyatları uygun geldı bana sigortam olmadığı için ama hangi dr a gideyim karara veremedım gidenler memnun kalanlar yada kalmayanlar yazarsanız sevınırım..

bende doktoru merak ettım..

fnas siz kıme gıdıyorsunuz dr nasıl ilgilimiii ben hala karar veremedımm..

serçin külsoy çok iyi bir doktlor ama bilemiycem bende yarın renkli ultrasonumu yaptırcam orda

ben afiyet hastanesinde bilgi hanıma gittim çok memnun kaldım 9 ay boyunca gerçekten çok çok memnun kaldım bence süper bi dr. tavsiye ediyorum

canım ben 5 sene önce kızımı orada dogum yaptım ben cok memnun kaldım benim doktorum fazilet görgülü idi cok tercih edilen bir bayan muayenesi kıyamet gibi kalabalık oluyor daha sonra bu hamileliğimde de oraya gittim gerci bebişimi kaybettim ama gene fazilet hanıma gittim ve cok memenun kaldım odalarıda rahat üstelik uygunda fiyatları ama karsı komsum bilgi hanıma gitti oda cok iyi bir doktormuş biliyorum bence iyi bir hastane ama yogun bakım ünitesi yok işte aksi bir durumda zeynep kamile gönderiyorlar inşallah senin ihtiyacın kalmaz ama iyi hastane yani ben memnun kalmıştım

arkadaşlar afiyet has. ile ilgili tecrübesi olan yok mu? cevaplarınızı bekliyoruz

bende bu cumartesi serçin külsoya gidicem onunda iyi bir doktor olduğunu okudum bi kaç yerde umarım gerçekten öledir. hayırlısıyla bizim de bi bebiş sahibi olmamıza yardım eder inşallah

tubacım ben hamileliğim boyunca afiyet hastanesi dr.bilgi gökcan gittim çok iyi bi dr. günün her saati arayabiliyosun ben hiç unutmuyorum 1 keresinde gece 1 de oğluma hamileyken kanamam olmuştu hemen aramıştım. o da bana o saate tlf. da yardımcı olmuştu.. çok yoğun bi dr. ama süper.

arkadaşlar ben size bişey sorucam ben neo penotran kullanıyorum adetli iken kullanılıyomu bilgisi olan varsa lütfen yazsın

tubacım ben hamileliğim boyunca afiyet hastanesi dr.bilgi gökcan gittim çok iyi bi dr. günün her saati arayabiliyosun ben hiç unutmuyorum 1 keresinde gece 1 de oğluma hamileyken kanamam olmuştu hemen aramıştım. o da bana o saate tlf. da yardımcı olmuştu.. çok yoğun bi dr. ama süper.

bende afiyet hastanesinde serçin hanıma gidiyorum çok memnunum her konuda senin sormana gerek kalmadan bilgilendiriyofazilet hanımın da çok iyi olduğunu duydum ama çok sezeryan yapıyomuş karar verdiğiniz dr lara gitmeden önce sezeryanmı çok yaptırıyo normalmi bi araştırın bence

bu konuyu canlandıralım arkadaşlar bende doğum için hastane arıyorum afiyet hastanesi ve doktorları hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi

Son düzenleyen: Moderatör:
bu konuyu canlandıralım arkadaşlar bende doğum için hastane arıyorum afiyet hastanesi ve doktorları hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi

canım sen avrupa florancedan vaz mı geçtin??
kötü bi tecrübe mi yaşadın bak merak ettim şimdikCADIARZU

Ben ümraniye afiyet hastanesinde dogum yapıcam Fazilet hanıma gidiyorum kontrollerımı o yapıyor ama şöyle birşey var ki fazilet hanım gunduz doktoru yan ı sabah 9:00 aksam 16:00 arası hastanede eger gece yada fazilet hanım hastane yokken dogumum olursa baska doktor dogumuma gırıcek banada fiyatları cok uygun geldı bıde arabamız olmadıgı ıcın ewıme yakın hastane olsun ıstedım.

merhabalar arkadaslar 6 ay önce bnde dogumumu afiyette gerceklerstirdim.kontrollerimde bilgi hanıma gidiyordum bebegim hafta sonu ani bi sekilde gelmek isteyince acil dogum doktoru nevruz hanım dogutturdu.inanın cokta memnun kaldım odalarına gelince 50 tl fark ile bi odada tek kalabiliyosunuz yan yatagınız bos refakatciniz de rahat ediyo yani.

meraba arkadaslar bende serçin hanıma gıdıyorum 20 haftalık oldum 3lu testım temız cıktı renklı ultrason gerekırmı afıyet hastahanesınde fıyatı nedır

arkadaşlar, afiyet te yeni doğum yoğun bakım yok diye biliyorum. bunu göze alarak mı afiyet e gittiniz? doktorları iyi ama ameliyathanesini pek beğenemedim. siz ne diyorsunuz?

mrb arkadaşlar afıyet hastanesınde sgklı muayene ücreti ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim

mrb papatyanıngüneşi
arkadaşım siz gıttınızmı doktor hakkında özellikle serçın hanım için randevu aldım cuma gunune iyimidir
merak edıyorum heyecanlıyımda ayrıca benım sorunum 6 yaşında bı oğlum var 2.ncı bebiş istiyoruz allah verırse rahım fılmı isterler dıye korkuyorum acaba çektıren varmı bılgılerinizi paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…