Merhaba hanımlar . Ben dış gebelik ( aynı anda hem tüpte kalan bebek ve rahme inen 2ci bebek ) 1 sene sonra boş gebelik yaşamış biriyim .. Sonları hep kürtajla bitti . Sonunda yine hamileyim son regl tarihim 22 Kasım . Liv Ulusa gidiyoruz iyi bir doktor bulduğumuz için lakin çok uzak mesela pazartesi kontrol randevusu var ama kar yağacak gitmezsek yine ücret ödemek lazım kontrol süresi dolduğu için ve yeni yıldan sonra zam geldi ücret yüksek . Ümraniyede oturuyoruz . Medipol Çamlıcadan hiç memnun kalmadım açıkçası , boş gebelik olduğumu anladılar muhtemelen oyaladılar durdular hep ve çok uzun süremi boş geçirdim . Ümraniye devlete gittim amelyatı gencecik biri yaptı ( 1 saat öncesinde yanımda telefonda birilerine artık çok bıktığını ve bugün bu hastaneden kurtulduğunu anlatıyordu . Amelyata o psikoloji ile girdim . İlk gebeliğimde çok hızlı amelyata aldılar kürtaja ama kanda beta inmedi 2ci bebeğin olduğunu başka doktordan öğrendim . Ve gerçekten 2 bebek mi vardı yoksa bizi kandırdılar mı inanın bilmiyorum ve vicdanım hala sızlıyor keşke başka doktorlarda görseydi diye ..
Uzun lafın kısası lütfen bana zor bir hamileliği yönetmiş , anadolu yakasında bir doktor önerirmisiniz ? Sorunlu bir hamileliği yönetecek ve panik olmayacak , tatlı dilli biri olsun .. mesajım ulaşsın istiyorum her zaman .