[FONT="Palatino Linotype"]canım benim senin adına inan çok sevindim kafan karmakarışıktı sanırım doğumu nerede yapacağın konusunda değilmi yavaş yavaş netlik kazanıyor galiba dr hakkında ilk izlenimlerin olumluydu demek genel anlamda peki sen sormadan söylüyormu yoksa sen sormadan cevap vermiyormu [/FONT]
evet canım dediğin gibi dahada netlesir birdahakine memnun kaldığna sevindim bakalım doğum nasıl olacak bu arada nekadar kaldı doğuma ve neyin olacak kısmetse ben ohastaneye yakın oturuyorum onun icin iyi olurdu orada olması
32+3 haftalık hamileyim şubata doğumum inş. bi oğlum olcak Allah kısmet ederse... evet kesinlikle hastanenin yakın olması çok önemli o yüzden ümraniye taraflarında bi hastane istedim.zeynephanımın kızları hangileriydi acaba :))2 kızıda orda çalışıyormuş öyle söylemişti
ben hap kullanıyorum, bu cuma hap bitiyor yeni kutuya başlamıcam iste ondan sonrada 3 ay daha korunmak gerek sonrası ALLAH nezaman verirse artık:) yani planlı olursa mayıs haziran falan :)
camlıca hospitailumda yaptım odaları çok geniş konforlu ve temizdi. ben hiç bir personelden rahatsızlık duymadım öneririm canım
nekadardır evlisin canım
yeni mi doğum yaptın ben de orada yapmayı düşünüyorum da doktorun kimdi?? kendi doktorun mu girdi doğuma,normal doğum 500 sezeryan 750 diyolar onun dışında ekstra bi ücret alındı mı
tam 1,5 yıl oldu:)) bahar besen di dr .750 tl (ssklı fiyatı ) sezaryandi .
Tuana odalar konforlu demissin personelindende memnun kaldın yani ne güzel sezeryan oldun sanırım seninki mecburimiydi kendi isteğinlemiydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?