ÜMRANİYE hospitalium da doğum ??

evet doktor biçok doktordan daha fazla ilgiliydi aklım karışık oldugu için hazırlıklı gitmiştim yani sorularım hazırdı ilk doğum olduğundan çok stres olduğum için hatta kağıda yazmıştım sorularımı hepsini sordum:))) tülay hanımda son haftalar daha çok görüşeceğiz,sık sık görüşeceğiz nasılsa sorularınız daha çok olacaktır dedi stresimi anladı:)))tülay hanıma da dedim Allah tan bişey çıkmazsa doğumu burada yapmak istiyorum dedim aklımı kurcalayan bi soru vardı nöbetçi olmadığı zamanlarda ya da diyelim ki doğumum falan haftasonu gecenin bi vaktine denk gelirse doğumlara siz giriyor musunuz dedim o da %90 gündüzde olsa gecede olsa tatilde ya da izinde değilsek giriyoruz dedi bakalım hayırlısı artık.bi sorunuz ,sıkıntınız var mı diye kendisi soruyor senin eger bi sorun varsa cevaplıyor üstünede ekliyor bişeyler sadece soru cevap şeklinde olmuyor yani kısa bi sohbet etmiş oluyorsun

tek bi konuda sıkıntı yaşadık randevu aldığımız saatte içeri giremedik bizden önce 3 hasta daha vardı sanırım çok yoğun oluyor eşim bu durumdan hoşnut olmadı cünkü evden alelacele çıkmıştık randevu saatini kaçırmayalım diye:)) bakalım bi dahaki gitmeye nasıl olcak her şey o zaman daha da netleşir.

evet canım dediğin gibi dahada netlesir birdahakine memnun kaldığna sevindim bakalım doğum nasıl olacak bu arada nekadar kaldı doğuma ve neyin olacak kısmetse ben ohastaneye yakın oturuyorum onun icin iyi olurdu orada olması

evet benim tercihimde bayandan yana canım, bende kendimi daha rahat hissediyorum.

zeynep hanımın kızları biri yatıs islemlerini yapıyormus heralde öyle yazmıstı.

ben hap kullanıyorum, bu cuma hap bitiyor yeni kutuya başlamıcam iste ondan sonrada 3 ay daha korunmak gerek sonrası ALLAH nezaman verirse artık:) yani planlı olursa mayıs haziran falan :)

camlıca hospitailumda yaptım odaları çok geniş konforlu ve temizdi. ben hiç bir personelden rahatsızlık duymadım öneririm canım

camlıca hospitailumda yaptım odaları çok geniş konforlu ve temizdi. ben hiç bir personelden rahatsızlık duymadım öneririm canım

yeni mi doğum yaptın ben de orada yapmayı düşünüyorum da doktorun kimdi?? kendi doktorun mu girdi doğuma,normal doğum 500 sezeryan 750 diyolar onun dışında ekstra bi ücret alındı mı

yeni mi doğum yaptın ben de orada yapmayı düşünüyorum da doktorun kimdi?? kendi doktorun mu girdi doğuma,normal doğum 500 sezeryan 750 diyolar onun dışında ekstra bi ücret alındı mı

tam 1,5 yıl oldu:)) bahar besen di dr .750 tl (ssklı fiyatı ) sezaryandi .

zehracım peki korunmadanmı hamile kaldın sen korunuyorsan ne şekilde korunuyordn benim komsumda camlıca hospitaliumda yapacak doğumunu hatta ha doğurdu ha doğuracak 12 ocağa kadar en geç gün vermis dr zehracım sen kacıncı ayındasın yani buay sonmu seninde

gelismeleri yaz canım tülay hanıma gidince birdahaki sefere birde nerde oturuyorsun çok soru sordum dime :)

Tuana odalar konforlu demissin personelindende memnun kaldın yani ne güzel sezeryan oldun sanırım seninki mecburimiydi kendi isteğinlemiydi canım

Tuana odalar konforlu demissin personelindende memnun kaldın yani ne güzel sezeryan oldun sanırım seninki mecburimiydi kendi isteğinlemiydi canım

evet cnm memnun kaldım ailemden herkeste memnun kaldı..
kendi isteğimle , birde bebek inmemişti aşağıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…