ÜMRANİYE hospitalium da doğum ??

ben ilk çocugum sezaryanla dogum yaptım ikinci çocugumu normal yapmak istiyorum şuan çocugum olmuyor tabi adet düzensizliği yüzünden o hastanede ssvd dogum yaptırıyorlarmı yardım ederseniz sevinirim....

canım ssvd nedir inan bilmiyorum ama sen bana açıkla hemen sorim kızlara tedavi amaçlı olarakta mehmet beyi yok erkek dr istemem dersen ferda hanımı önerebilirim ama özellikle mehmet bey diyorum

ssvd sezaryan sonrası normal dogum demek sorarsan çok makbule geçer erkek bayan farketmez ben çocuk istiyorum.....

canım bak şimdi kızımı aradım sordum kendisi doktora birebir sorup beni arıycak şimdi ama dr büyük ihtimal ilk doğumunu kaç yıl önce yaptığını sorcaktır yinede bekliyelim

zezeryanda bilirsin iç dikişler bunlar tehlike olşturduğu için normal yaptırmıyorlar benim bir arkadaş var 9 senenin üzerine doğurdu yinede yapmadılar

üzgünüm canım dr tavsiye etmiyorum demiş yani galiba yapmıyorlar sen yinede araştır bakalım sezeryandan korkuyormusun yoksa başka sebebimi var şimdi şaşırmadım desem yalan olcak çünkü okadar çok rastlıyorumki keyfine sezeryan olmak isteyen hanımlara sırf o sancıyı çekmemek için sgk da haklı olarak isteğe bağlı sezeryanı ödemiyor artık allah önce sana eli ayağı düzgün bir bebe versin illaki bi şekilde dünyaya gelicek nasılolsa hayırlısını diliyorum hayatım

Arkadaşlar hospitaliumda mehmet Güçlüye gidiyorum ve çok memnunum, o hastanede doğum yapanlara soruyorum acaba doğuma giderken yanımızda ne götürmemiz gerekiyor, çantamı fazla şeylerle doldurmak istemiyorum. Kısaca bahseder misiniz. Anne ve bebek için ne lazım, yanınızda götürüpte hiç gerek duymadığınız şeylerden de bahseder misiniz?

bende hospitilıum mehmet gucluye gidicem bu ay ilk defa.acaba doguma kendisi giriyomu fark ucreti almadan.bilgisi olan yazabilirmi lutfennn

2003 senesinde ilk çocuğumu hospitaliumda dünyaya getirdim önce normal doğum olarak gittim ama sonra sezeryana aldılar beni.hemşireler çok ilgiliydı sık sık dr.lar gelip ağrı her hangi bi sıkıntı ihtiyaç var mı diye soruyorlardı.O zamanki doğuma giren çocuk dr.unun adı ali şal kendi doğum dr umun adı da mustafa idi kıbrıslı bir dr.Soyadını unuttum ...

2005 senesinde biraz ilerideki medicana da doğum yaptım hemşireler kesinlikle yeni yetmeydi.Canımı çok yaktılar,istemediğimi söylediğim halde bana sonda taktılar ve bunu yaparken canımı çok yaktılar bir de üstüne beni suçladılar.Keşke yine hospitalium'a gitseymişim dedimkendi kendime...Sanırım şimdi hastanedeki dr.lar değişmiş.Bu yakınlarda yine oraya gitme yolu bana göründü.Hastane olarak kesinlikle hospitlaium'u tavsiye ediyorum...Ameliyathanesi en alt katta güzel büyük ve temizdi.odalar temizdi sık sık gelip temizlediler.bilgilendirme yaptılar bebekle ilgili memnunum da memnunum yani...
Şimdi fiyatları ne bilmiyorum? mesela ben ssk.olarak gidicem ve sanırım sezeryan olacak başka seçenek yok çünkü.yoğun bakım ünitesi de var bu arada .anlatılanlara göre mehmet bey en iyisi ..işte beni korkutan da bu en iyi dr.lar en yoğun olanlar.Acaba fazla ilgilenememe gibi bir sorun olur mu sizce gidenler bilir ?
Allah sağlıklı evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin

canım oncelıkle hamılesın anladım kadarı ıle allah kurtarsın dımvallaha bende hospıtılyumda yapdım ve suan yıne hamıle kalsam yıne orda yaparım dogumumu hemsıresı ebesı temızlık gorevlılerı hepsı cok ıyı davranıyorlar bıde benım dogum ramazana deng gelmısdı sankı dogum hane degılde oteldeydık sahurda yemek verdıler ıftarda yemek verdıler yanımda kalanlara odanın temızlıgını hıc aksatmadılar bebegımle ılgılenne hemsıreler ayrı benle ılgılenen hemsıre ayrı e tabı bıde doktorum saat bası aradı yanımda olmasada sen yenıden dogum yapıcak ısen gıt yıne aynı yerde ol ben bıle dıorum yıne dogum yapıcak olsam yıne gıderım bende senın gıbı sezeryan oldum son anda herseyım normaldı son anda tansıyon dusuk olunca dusdu ben bayıldım sezeryana aldılar apar topar

İlk doğumumu Zeynepkamil de yapmış biri olarak bende sizler gibi hastane ve doktor arayışı içindeyim. bende Mehmet Güçlü'yü düşünüyorum kendisiyle ilgili yazılan kötü bir yorum okumadım hiç. umarım iyi olur. hayırlısı bakalım :)

Ah bitanem ins tez zamanda tekrar hamile kalırsın, çok üzüldüm. ALLAH baska acı göstermesin.

Teşekkürler tatlım.Valla ne yalan söyliyim 2 oğlum var ister istemez kız bebek çok istiyorduk ama Allahım geride kalanlara uzun ömür versin diyebiliyorum sadece.

canım 9 haftaya girdiğimizde bebeğin kalp atışları durmuştu alınması gerekiyordu.

gecmış olsun sımdı nerde yaptırdın sanırım kurtaj oldun benımde 7 haftadayım ama ıyı seyler denılmıyor ondan sordum bundan oncekı dekurtajdı bende gıttım hospıtalyuma umr şok fıyat bıçtı bende cakmak erdeme gıttım dı ama buda sorunlu kanımdakı nede yapıldı ve ne kadara yaptırdın yazarsan sevınırım tekrara gecmış olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…