kızlar önce hakkınızda hayırlısı diyeyim hospitalıumu benim kadar kimse bilemez gerçekten önereceğim doktorlarda süper özellikle tülay hanım ve mehmet bey süper doktorlar dır nerden biliyon derseniz benim iki kızımda orda çalışıyor hatta eğer ki orda doğuracak olursanız yatışınızı bizzat kızım yapacak ikiside orda biri yatış diğeri taburcu yapıyor yani anlıycanız ben hergün ordayım evime yakın olduğu için sıkıldıkça kızların yanına uğrarım fiyatları paket fiyat makul yani hastanenin a dan z ye her huyunu bilirim anlıycanız ama her türlü iyidir yani
2003 senesinde ilk çocuğumu hospitaliumda dünyaya getirdim önce normal doğum olarak gittim ama sonra sezeryana aldılar beni.hemşireler çok ilgiliydı sık sık dr.lar gelip ağrı her hangi bi sıkıntı ihtiyaç var mı diye soruyorlardı.O zamanki doğuma giren çocuk dr.unun adı ali şal kendi doğum dr umun adı da mustafa idi kıbrıslı bir dr.Soyadını unuttum...
2005 senesinde biraz ilerideki medicana da doğum yaptım hemşireler kesinlikle yeni yetmeydi.Canımı çok yaktılar,istemediğimi söylediğim halde bana sonda taktılar ve bunu yaparken canımı çok yaktılar bir de üstüne beni suçladılar.Keşke yine hospitalium'a gitseymişim dedimkendi kendime...Sanırım şimdi hastanedeki dr.lar değişmiş.Bu yakınlarda yine oraya gitme yolu bana göründü.Hastane olarak kesinlikle hospitlaium'u tavsiye ediyorum...Ameliyathanesi en alt katta güzel büyük ve temizdi.odalar temizdi sık sık gelip temizlediler.bilgilendirme yaptılar bebekle ilgili memnunum da memnunum yani...
Şimdi fiyatları ne bilmiyorum? mesela ben ssk.olarak gidicem ve sanırım sezeryan olacak başka seçenek yok çünkü.yoğun bakım ünitesi de var bu arada .anlatılanlara göre mehmet bey en iyisi ..işte beni korkutan da bu en iyi dr.lar en yoğun olanlar.Acaba fazla ilgilenememe gibi bir sorun olur mu sizce gidenler bilir ?
Allah sağlıklı evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Bebeğinle ilgili kötü bir durum mu yasadın canım.
Ah bitanemins tez zamanda tekrar hamile kalırsın, çok üzüldüm. ALLAH baska acı göstermesin.
canım 9 haftaya girdiğimizde bebeğin kalp atışları durmuştu alınması gerekiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?