ÜMRANİYE hospitalium da doğum ??

yunus emre yi biliyorum annemden dolayı hiç tavsiye etmem annemi daha günü gelmeden korkuttular hemen sezeryana almalıyız dediler biz de inanmadık medical park a gittik bakalım doktor aynı şeyi mi söylücek dedik medicaldeki doktor daha gününüze 15 gün var sizin dedi yunus emre de çok korkuttular o açıdan tavsiye etmem kimseye...

şimdilik niyetim hospitalium da doğum yapmak eğer ki bi değişiklik olursa bakıcaz artık ama oranın yeni doğan bakım ünitesi yoksa orası da olmaz sadece doktorun iyi olması yetmez aynı zamanda hastane de çok önemli...

Hospitalium Çamlıca Mehmet Güçlü'ye gidiyorum ve çok memnunum. İlgili bir doktor, doğumada mümkün olduğunca kendisi giriyormuş. Geçen sene arkadaşım doğum yapmıştı onun tavsiyesi üzerine gittim 28 haftalık hamileyim ve çok memnunum. Benim bildiğim hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi var ayrıca doğuma çocuk doktoruda giriyormuş arkadaşımdam biliyorum.
Arkadaşım normal odada kalmış ve memnun kaldığını söyledi. Kendim doğumumuda hospitaliumda yapacağım.

ben de ferda hanıma gidiyorum ben de memnunum şimdilik bi sorunum yok zaten şunun şurasında bi iki haftam kaldı ben de hospitalum da doğum yapmayı düşünüyorum inşallah ekstra bi masraf çıkarmazlar normal doğum düşünüyorum ama bakalım hayırlısı...

canım tavsıye ederım bende dogumumu umranıye hospıtılyumda yaptım cok guzel ılgılenıyorlar hemsıresı ayrı ebesı ayrı ılgılenıyor benım doktorum orayla anlasmalıydı reyhan topuz guzel ve temız hastane bebeklede cok guzel ılgılenıyorlar sımdıkden allah kurtarsın

canım reyhan topuzda hospıtılyumun solunda kalıyor muayenehanesı ben 3 sene once 2 bucuk vermısdım sezeryan ıle oldu dogumum cok guzel ılgılenıyor gun ıcınde uc bes hasta alıyor hepsı ıle yarım saat ılgılenıyor ve benım dogumumun oldugu gun hıc bı hasta kabul etmedı butun randevularını ıptal ettı benle ılgılendı sırf ve ben ayıldıkdan sonra ne agrı ne sızı hıssteım saat bası agrı kesıcı yaptırdı bana ben ayıldıkdan sonra yurudum ebeler sasırdı sezeryanlı oldugum ıcın hemn kalkmama tabelası var zaten cadde ustunde gorursun

tesekkürler canım, peki hala reyhan topuzamı gidiyorsun yani kontroller rutin muayene açısından muayene ücreti ne kadar biliyor musun?

canım bayagdır gıtmıyorum en son gıtıgımde 70 verıyordum verdıgımede degıyordu yanı ama suan ucretını bılmıyorum eger ıster ısen verırım numarasını ogrenırsın

birde hospitaliumda paket fiyatta varmış onunla ilgili bir fikrin varmı?

paket fiyatı ne kadar o konuda bir bilgin varmı acaba?

zehracım doğum yaptın mı acaba, merak ettim.

evet canım 10 şubatta suyum geldi ve hastaneye gittim doğurdum hem de normal doğum yaptım hiç beklemezdim kendimden ama başardım:)) hospitalium da doğum yaptım doktorumm ferda hanımdı gerçi doğum esnasında ebeler falan da oluyor 3-4 kişi oluyolar ilgiye gelince çok ilgilndiler oda konusunda sıkıntı yaşamıştık onu da değiştirdik bebek ağlıyo

canım gözün aydın, neyin oldu,
e anlat bakalım normal doğum nasıldı, zordur illaki ama nasıl bir tecrübe yasadın bilgilerdir bizi bakalım.
bu arada ismini ne koydunuz bebisin.

ben 1 aydır mehmet beye gidiorum ve cok memnunum çok ilgili ve guleryuzlu bi doktor.doğumuda orda yapcam inşallahh

bende pazartesiye randevu aldım ona gidicem bakalım. herkes iyi diyor. yanlız hastane çok enteresandı muayene ücretini her sorduğumda farklı fiyat verdiler.. daha önce nereye gidiyordun? sen kaçıncı haftandasın?

bende pazartesiye randevu aldım ona gidicem bakalım. herkes iyi diyor. yanlız hastane çok enteresandı muayene ücretini her sorduğumda farklı fiyat verdiler.. daha önce nereye gidiyordun? sen kaçıncı haftandasın?

ben 23.haftamdayım daha once uskudar anadolu hastanesine gidiodum ordaki doktorumda guleryuzlu ve iyiydi ama hastane pek ii deildi o yusden oraya gitmekten vazgectim.ben ssk lı olarak 25 tl oduorum

ben 23.haftamdayım daha once uskudar anadolu hastanesine gidiodum ordaki doktorumda guleryuzlu ve iyiydi ama hastane pek ii deildi o yusden oraya gitmekten vazgectim.ben ssk lı olarak 25 tl oduorum

evet sanırım benide ssk lı sandılar. ondan ilk 25 dediler ama 60 mış. doktor iyiydi. ilk randevumdu baya ilgilendi. şimdi kontrolum var testim çıkıcak. yine ona gidiyorum bakalım:)) yanlız bebeğimin cinsiyetini ilk doktorumdan farklı söyleyip beni şoka soktu ama sanırım doğru sölüyor çünkü ilk doktorum çok erken sölemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…