arkadaşlar evliyim ama hamile deeğilimmmm tesadüf gördüm burayııı afiyette fazilet hsnım çok iyi bi doktor ama yukarda yatarken hemşireler ssk hastanesinden farkı yokkk bu önemli deill yatacağınız 2 gün zatenn amaaa size tavsiyemmmm doğumlarınızdaa bebek yoğun bakım olan hastaneleri tercih edinnn mutlakaa afiyette bebek yoğun bakımn yokk eltim geçen sene orda doğum yaptıı orda muane oldu 9 ay ordada doğurduuu... bebek doktuktan 1 gün sonra bize bebek nefes almakta güçlük çekio küvezim yok başka hastaneye götürülmesi gerio dediler şoookk olduk hiç bişi yokken gayet salıklı bi bebek beklerkennn şokk oldukk.... neyse ambulanslaaa başka hastaneye sevk eddiler adı suan bilmiorum bi hastane en son üsküdar yunus emre hastenesine gönderdii ordan oraya ordan oraya derken yunus emrede kalp yetmezliği dedilerr ve 3 gün sonra bebeği kaybettikkk şokkk oldukkkk
bayanlarr aklınızı kullanın insanın başına herşey gelebilirr küveizi yoğun bakımı olmayan hastanede doğum yapmayınnn... üsküdar yunus emre hastanesi çok güzel bi hastane orayı tavsiye edebilirizzz
hım sanırım normal doğum mu, sezeryan mı, belli olacak eğer ki memnun kalmaz isen, özeldende yazmıstım sana Afiyet Hastanesi Fazilet Hanım var, hastane hemsireleride baya ilgili komsum doğum yaptı 15 gün önce baya ilgiliydiler, aklında bulunsun.
Hospitalium Çamlıca Mehmet Güçlü'ye gidiyorum ve çok memnunum. İlgili bir doktor, doğumada mümkün olduğunca kendisi giriyormuş. Geçen sene arkadaşım doğum yapmıştı onun tavsiyesi üzerine gittim 28 haftalık hamileyim ve çok memnunum. Benim bildiğim hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi var ayrıca doğuma çocuk doktoruda giriyormuş arkadaşımdam biliyorum.
Arkadaşım normal odada kalmış ve memnun kaldığını söyledi. Kendim doğumumuda hospitaliumda yapacağım.
kızlar önce hakkınızda hayırlısı diyeyim hospitalıumu benim kadar kimse bilemez gerçekten önereceğim doktorlarda süper özellikle tülay hanım ve mehmet bey süper doktorlar dır nerden biliyon derseniz benim iki kızımda orda çalışıyor hatta eğer ki orda doğuracak olursanız yatışınızı bizzat kızım yapacak ikiside orda biri yatış diğeri taburcu yapıyor yani anlıycanız ben hergün ordayım evime yakın olduğu için sıkıldıkça kızların yanına uğrarım fiyatları paket fiyat makul yani hastanenin a dan z ye her huyunu bilirim anlıycanız ama her türlü iyidir yani
zehracım doğum yaptın mı acaba, merak ettim.
hospitaliumda mehmet güçlüye giden varmı acaba?
evet canım 10 şubatta suyum geldi ve hastaneye gittim doğurdum hem de normal doğum yaptım hiç beklemezdim kendimden ama başardım:)) hospitalium da doğum yaptım doktorumm ferda hanımdı gerçi doğum esnasında ebeler falan da oluyor 3-4 kişi oluyolar ilgiye gelince çok ilgilndiler oda konusunda sıkıntı yaşamıştık onu da değiştirdik bebek ağlıyo
ben 1 aydır mehmet beye gidiorum ve cok memnunum çok ilgili ve guleryuzlu bi doktor.doğumuda orda yapcam inşallahh
bende pazartesiye randevu aldım ona gidicem bakalım. herkes iyi diyor. yanlız hastane çok enteresandı muayene ücretini her sorduğumda farklı fiyat verdiler.. daha önce nereye gidiyordun? sen kaçıncı haftandasın?
ben 23.haftamdayım daha once uskudar anadolu hastanesine gidiodum ordaki doktorumda guleryuzlu ve iyiydi ama hastane pek ii deildi o yusden oraya gitmekten vazgectim.ben ssk lı olarak 25 tl oduorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?