zehracım peki korunmadanmı hamile kaldın sen korunuyorsan ne şekilde korunuyordn benim komsumda camlıca hospitaliumda yapacak doğumunu hatta ha doğurdu ha doğuracak 12 ocağa kadar en geç gün vermis dr zehracım sen kacıncı ayındasın yani buay sonmu seninde
gelismeleri yaz canım tülay hanıma gidince birdahaki sefere birde nerde oturuyorsun çok soru sordum dime :)
tam 1,5 yıl oldu:)) bahar besen di dr .750 tl (ssklı fiyatı ) sezaryandi .
canım sezeryandan sonra hemen ayağa kalkabildin mi yaa ben çok korkuyorum bu doğumdan kabusum oldu resmen:))) bi de dikiş izleri çok kalıyor mu??
selamlar =))) bende 2 aylık hamileyim. aslında bende bahar hanımın methini çok duymuştum. 2 kuzenim ve 2 arkadaşım bahar hanıma gittiler ve doğumlarını orda yaptılar. hepsi çok memnunlardı. ben tedaviyle hamile kaldım. beni tedavi eden doktorum çok eski bi aile doktoru olduğu için hamile kaldıktan sonrada bırakamadım. onun hastaneside üsküdarda.ama bende hospitalyumu çok seviyorum nedense =))) belkide orda doğum yapan çok tanıdığım olduğu içindir =)))) bir arkadaşım kadıköyden geliyormuş bahar hanıma. sırf çok ii bi doktor olduğunu duyduğu için. sanırım bende son aylarıma doğru bahar hanıma gidicem =)) allahın izniyle doğumumu o hastanede yapmak istiyorum...
Kişiden kişiye göre değişiyor benim oturp kalkmalarımda ağrım oluyordu. sonuçta doğumun kolayı olmuyor cnm
dikiş izim var ama silikleşiyor günden güne
nekadar zamanda toparlandın peki canım normal hayata nekadar zaman alıyor dönmek tam anlamıyla sonuçta ameliyat gerçide dediğin gibi kisiden kisiye değiiyor bu gibi durumlar.
Ben Ümraniye şubesinde değil ancak Çamlıca şubesinde doğum yaptım.9 aya önce.Zaten birbirlerine çok yakınlar.Aralarında 100 metre bile yok.Benim doktorum Op.Dr.Tuğba İpek Kutlaydı.Kendisinin hastaneye yakın özel muayenehanesi vardı.Haliyle doğuma getirtmek için de özel olarak kendisine 700 TL verdim.Hastaneye de KOMBİNE SPİNAL- EPİDURAL ANESTEZİ (KSE) olduğum için 750 verdim.Keşke doktorumu dışardan getirmeseydim.Gerek yok .Boşuna masraf.Hemşireler sürekli benimle ''aşkımlı'' '' cicimli'' konuşuyorlardı.Anneme göre bahşiş istediklerindenmiş : )) Akşam kucağımda bebeğim geziniyordum odada.Oda çok konforlu değildi.Öyle yok çarşafını beğenmedim yok hemşireler kaba vs diye titizliklerimde yoktur.Doktorlar verilen hizmet iyi olsun gerisi teferruat benim için.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
merhaba arkadaslar bende 18 haftalık hamileyim.suanda üsküdar anadolu hastanesi yeşim hanıma gidiorum ama memnun deilim.en kısa zamanda doktorumu değiştirmek istiyorum.bi kaç arkadasım hospitalium dr. mehmet güçlüyü tavsiye etti siz ne diyorsunuz giden varmı acaba bu doktora?
zehracım ferda uygr nasıl peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?