ÜMRANİYE hospitalium da doğum ??

canım biz hiç korunmadık çünkü bebek çok istiyordum evlenince de hemen hamile kaldım zaten.komşuna da Allah hayırlı doğumlar nasip etsin onun doktoru kim,normal doğum mu istiyor?? benim doğumum şubat 18 gibi kısmet olursa...tülay hanıma gidince yazarım tekrardan merak etme:)) ben atakentteyim canım sen nerede oturuyorsun?

canım sezeryandan sonra hemen ayağa kalkabildin mi yaa ben çok korkuyorum bu doğumdan kabusum oldu resmen:))) bi de dikiş izleri çok kalıyor mu??

Kişiden kişiye göre değişiyor benim oturp kalkmalarımda ağrım oluyordu. sonuçta doğumun kolayı olmuyor cnm
dikiş izim var ama silikleşiyor günden güne

selamlar =))) bende 2 aylık hamileyim. aslında bende bahar hanımın methini çok duymuştum. 2 kuzenim ve 2 arkadaşım bahar hanıma gittiler ve doğumlarını orda yaptılar. hepsi çok memnunlardı. ben tedaviyle hamile kaldım. beni tedavi eden doktorum çok eski bi aile doktoru olduğu için hamile kaldıktan sonrada bırakamadım. onun hastaneside üsküdarda.ama bende hospitalyumu çok seviyorum nedense =))) belkide orda doğum yapan çok tanıdığım olduğu içindir =)))) bir arkadaşım kadıköyden geliyormuş bahar hanıma. sırf çok ii bi doktor olduğunu duyduğu için. sanırım bende son aylarıma doğru bahar hanıma gidicem =)) allahın izniyle doğumumu o hastanede yapmak istiyorum...

kızlar her ikinize de ALLAH hayırlı doğum yapmayı nasip etsin, ins sorunsuz bir doğum gerçeklesir ve bebislerinizi alırsınız kucaklarınıza

zehracım ben ümraniye kazım karabekir de oturuyorum devlet hastanesine çok yakınım iste bende bebek istediğimde hospitailiuma gitmeyi düsündügümden arastırma içersindeym bu arada sen tekrar dr gittinmi bu aralar

komsumun 12 ocak son demislrdi ama hiç açılma yokmus simdiye kadar, normal doğum istiyor ama birde çatısı darmıs öyle demis dr yani sezeryanda olabilir ALLAH'tan hayırlısı bugün yarın gelir haberi heralde suan annesinde oyüzden pek görüsemiyoruz canım.

canım ALLAH sanada hayırlı ve sorunsuz hamilelik ve doğum nasip etsin.

Kişiden kişiye göre değişiyor benim oturp kalkmalarımda ağrım oluyordu. sonuçta doğumun kolayı olmuyor cnm
dikiş izim var ama silikleşiyor günden güne

nekadar zamanda toparlandın peki canım normal hayata nekadar zaman alıyor dönmek tam anlamıyla sonuçta ameliyat gerçide dediğin gibi kisiden kisiye değiiyor bu gibi durumlar.

nekadar zamanda toparlandın peki canım normal hayata nekadar zaman alıyor dönmek tam anlamıyla sonuçta ameliyat gerçide dediğin gibi kisiden kisiye değiiyor bu gibi durumlar.

2 haftada ağrılarım geçti ,1 ayda kendime gelebildim:)) benim ağrı eşiğim düşüktür birascık:))

Ben Ümraniye şubesinde değil ancak Çamlıca şubesinde doğum yaptım.9 aya önce.Zaten birbirlerine çok yakınlar.Aralarında 100 metre bile yok.Benim doktorum Op.Dr.Tuğba İpek Kutlaydı.Kendisinin hastaneye yakın özel muayenehanesi vardı.Haliyle doğuma getirtmek için de özel olarak kendisine 700 TL verdim.Hastaneye de KOMBİNE SPİNAL- EPİDURAL ANESTEZİ (KSE) olduğum için 750 verdim.Keşke doktorumu dışardan getirmeseydim.Gerek yok .Boşuna masraf.Hemşireler sürekli benimle ''aşkımlı'' '' cicimli'' konuşuyorlardı.Anneme göre bahşiş istediklerindenmiş : )) Akşam kucağımda bebeğim geziniyordum odada.Oda çok konforlu değildi.Öyle yok çarşafını beğenmedim yok hemşireler kaba vs diye titizliklerimde yoktur.Doktorlar verilen hizmet iyi olsun gerisi teferruat benim için.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

sağol canım siz byle yazdıkça içim rahatlıyor ben de orda doğum yapacağım inşallah...

off yaa hospitalium da gittiğim doktor tülay hanım ayrılmış ne yapıcam ben şimdi hangi doktora gideceğim tam da doğuma bikaç hafta kalmışken((

bu sayfayı sürekli takip ediyordum ama...bende hisara gidiyorum çok memnunum ama doğuma 3-4 bin vermeye razıydım fakat artmış fiyatlar 5bin istiyorlar asla vermem...açıkcası kayınpederim vericekte yazık ya.... hospitalyumu istiyorum... hangi doktora gitmek lazım...güler yüzlü olsun..bebişimle ilgilensin yeter... ne olur bişeyler söylermisinizz...

merhaba arkadaslar bende 18 haftalık hamileyim.suanda üsküdar anadolu hastanesi yeşim hanıma gidiorum ama memnun deilim.en kısa zamanda doktorumu değiştirmek istiyorum.bi kaç arkadasım hospitalium dr. mehmet güçlüyü tavsiye etti siz ne diyorsunuz giden varmı acaba bu doktora?

ben mehmet beye hiç gitmedim tülay hanıma gittim o da bi kaç hafta önce hastaneden ayrıldı o ayrılınca da ferda uygur hanıma gittim şu anda da onla devam ediyorum

hım sanırım normal doğum mu, sezeryan mı, belli olacak eğer ki memnun kalmaz isen, özeldende yazmıstım sana Afiyet Hastanesi Fazilet Hanım var, hastane hemsireleride baya ilgili komsum doğum yaptı 15 gün önce baya ilgiliydiler, aklında bulunsun.

arkadaşlar evliyim ama hamile deeğilimmmm tesadüf gördüm burayııı afiyette fazilet hsnım çok iyi bi doktor ama yukarda yatarken hemşireler ssk hastanesinden farkı yokkk bu önemli deill yatacağınız 2 gün zatenn amaaa size tavsiyemmmm doğumlarınızdaa bebek yoğun bakım olan hastaneleri tercih edinnn mutlakaa afiyette bebek yoğun bakımn yokk eltim geçen sene orda doğum yaptıı orda muane oldu 9 ay ordada doğurduuu... bebek doktuktan 1 gün sonra bize bebek nefes almakta güçlük çekio küvezim yok başka hastaneye götürülmesi gerio dediler şoookk olduk hiç bişi yokken gayet salıklı bi bebek beklerkennn şokk oldukk.... neyse ambulanslaaa başka hastaneye sevk eddiler adı suan bilmiorum bi hastane en son üsküdar yunus emre hastenesine gönderdii ordan oraya ordan oraya derken yunus emrede kalp yetmezliği dedilerr ve 3 gün sonra bebeği kaybettikkk şokkk oldukkkk
bayanlarr aklınızı kullanın insanın başına herşey gelebilirr küveizi yoğun bakımı olmayan hastanede doğum yapmayınnn... üsküdar yunus emre hastanesi çok güzel bi hastane orayı tavsiye edebilirizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…