Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya mesajlarını daha yeni gördüm kusura bakma.ben de iyiyim sağol canım
cumartesi gittim ve dr umdan çok memnun kaldım yine
4 saat ameliyatta kaldı acl hastalar falan vardı ama bi geldi güler yüzlü açıklayıcı bir dille ben sormadan cevapladı herşeyi anlattı.
bebeişimide gördüm hamdolsun çok sağlıklı yavrum
cinsiyeti hakkıındaa yorum yapmadı ben de sormadım zaten.
sırt üstü yatıyordu bebem :) belki ondan görmedi söylemedi. daha erken zaten:)) bakalım sana söylediği doğru çıkacak mı 2 li testte belli olur artık:))
senin bebiş yan mıydı 11 . haftada tahminde bulunmuştu değil mi
darkcığım ikili testin nasıl çıktı
ben çektirdim cnaım çok ilgileniyor ama acı çektim tabikii .(erdem de hsg çektiren var mı kızlarr
canım ya mesajlarını daha yeni gördüm kusura bakma.
masallah yavrunaaaaaa
benim bebişe 11.haftada erkeke benzetmişti. normal duruyordu hop hop zıplıyordu bir de o zaman :)
Gectigimiz salı gittik cinsiyetimizi de öğrendik oğlum oluyormuş canım:)
doktorumdan da cok memnunum ben de. Gercekten cok iyi bir doktor. Baya eglendik espiriler felan yaptı esim de cok seviyor :))))))
ikili testim de cok güzel cıktı cnm. adalet hnmda cok güzel dedi 3lüye grek yok dedi. 20.24.haftalarda renkli doppler istiyoruz dedi. bidaki gidişim de 20haftda olcam diye pek sormadım o zaman iyice öğrenip sorucam.
ben çektirdim cnaım çok ilgileniyor ama acı çektim tabikii .(
tebrik ederim canım maşallah yavruna:))))
oğlun oluyor demek hayırlı olsun canım. Allah mübarek etsin inş...
bende 10 gün sonra gideceğim inş cinsiyetinide öğrenirim merrak içindeyim:)))))
evet bende doktorumdan çok memnunum..
11. haftanda sırt üstü müydü yan mıydı? bizimki sırt üstü oynuyordu keyfine bakıyordu:))) hiç tahminde bulunmadı bizde sormamıştık ama bu defa soracağım inş...
erkek çocuk daha çabuk gösteriyormuş kendini:)))
Ssk geÇerlİ
normal 400
sezeryan 750
evet canım inş erdem de devam edeceğim dr umdan çok memnunum çok şükür
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar kızım oluyor inş:lepi:
evet canım inş erdem de devam edeceğim dr umdan çok memnunum çok şükür
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar kızım oluyor inş:lepi:
ya tavsiyelerinize uyup adalet hanıma dönücem yada hastaneden vazgecicem sanırım...