ümraniye hospıtalıum mu yoksa çakmak erdem mi?

kızlar merhaba nasılsınız

dr a gittiniz mi
anlatın bakalım bebişler neler yapıyormuş annişlerinin göbüşünde

valla canım ben daha gitmedim 27mayıstagidicezz allah nasip ederse. benim bebiş iyi sanırım tepikleip duruyor annişini:))
buarada melikede adalet hanıma gitti bu hafta :)

hanımlar pazar gecesi fenalastım gece ayse hanım nöbetciydi ilk kez ayse hanıma muayene oldum fakat inanılmaz memnun kaldım..

ben ayse hanıma gıdıyorum evet sıra beklıyorum ama ayda bı sıra beklemekten bısee olmaz dıorum sonucta ıyı bır dr.onemlı olan o..

kızlar kontrole gittiniz mi
nasıl geçti analatır mısınız dr neler dedi
bebişler iyidir inş...

ben de hala erdemde zeynep yeşim hanıma gidiyorum çok çok memnunum. harika bir doktor. dedikleri kadar varmış. çok insancıl merhametli ilgili.. halden anlıyor.. şu günlerde zor zamanlar geçiriyorum bu konu da bile destek olup moral veriyor. bebeğim ve ben kendimizi güvende hissediyoruz. inş doğuma kadar böyle devam eder.

bu arada gözün aydın tubacım kızın olacakmış. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim kızıma arkadaş geliyor desene :)

evet canım arkaadaş geliyor Allahın izniyle..
iyi olmana sevindim canım
Allah yardımcın olsun

tuba canım gittik biz. cok sukur iyiydi oglummm. :))
tetanoz aşını yaptır dedi 3-4 gun sonra pazartesi yaptırıcam. renkli doppler'ida 2-3 hafta sonra çektir. bir sorun cıkmazsa renkli ultrasonda,2ay sonra gelirsin gelmene gerek yok dedi.

maşallahh yavruna

benimkide tepiklemeye başladı bu hafta maşalllah:)))

tetenozu bana söylememişti renklide bişey çıkmazsa 2 ay sonra gel demişti zamanı geçmez mi ki????

he bir de şeker yüklemesi var 1 ay sonrasında sana söylemedi mi

maşallahh yavruna maşallah

benimkide tepiklemeye başladı bu hafta maşalllah:)))

tetenozu bana söylememişti renklide bişey çıkmazsa 2 ay sonra gel demişti zamanı geçmez mi ki????

he bir de şeker yüklemesi var 1 ay sonrasında sana söylemedi mi

bana şeker yüklemesinden bahsetti ama şu zamanda gelceksin demedi. renkliden problem cıkmazsa 2ay sonra görüşelim dedi sadece.
tetanozun zamanı geçer canım ara da bir sor istersen.

canım özel mesaj kutun dolu oldugu icin gönderemedim oradan mesajı..
evet önerdi sonomed görüntüleme merkezini ve kosu yolu görüntüeme merkezini önerdi. diğer yerleri önermedi iyi bakmıolar dedi.
koşuyolu görüntüleme merkezinde cektiricez. zaten doktor da demişti ki ilk 200tl fiyat cekiolar pazarlıkla 150 e felan cekiolar die. bizede 150 dediler nakit olursa. sen nerede cektirceksin ?
melikemirac'da kosuyolunda cektiricek bende.

merhaba bayanlar
bende erdem'e gidiyorum ama açıkcası sadece fatoş özlem hnm orda diye oraya gidiyorum doktorumdan çok şükür memnunum gayet anlayışlı ve ılımlı yaklaşıyor ama hastane olarak erdemi begenmiyorum doğumuda orda düşünmuyorum açıkcası doğum konusunda hospıtalı düşünüyorum orda doğum yapanlar gayet memnun ama oranında doktorlarını begenmiyorum kaldiki daha önceki yorumlarda fiyatlar hakkında erdem pahalı denmiş ama pazar günü erdem de muayine 50 tl iken hospitalda 100 tl bence hamilelik çok özel bişey hastaneden öte dktorunuz çok iyi olmalı tanıdıgım çok kişide şuan ki doktorumdan memnun o yüzden herkese önerebilirim özlem hnm bilgilerinize..
boshayallersmile

canım özel mesaj kutun dolu oldugu icin gönderemedim oradan mesajı..
evet önerdi sonomed görüntüleme merkezini ve kosu yolu görüntüeme merkezini önerdi. diğer yerleri önermedi iyi bakmıolar dedi.
koşuyolu görüntüleme merkezinde cektiricez. zaten doktor da demişti ki ilk 200tl fiyat cekiolar pazarlıkla 150 e felan cekiolar die. bizede 150 dediler nakit olursa. sen nerede cektirceksin ?
melikemirac'da kosuyolunda cektiricek bende.

evet 8 hazirana randevu aldım:)

Back
X