ümraniye hospıtalıum mu yoksa çakmak erdem mi?

Kızlar sıze kesınlıkle hospıtalıumda mehmet bey dıye bır jınekolog var ben kadın doĞumcu dıye ona derım baŞkada bıŞey bılmıyorum araŞtırın ıstersenız

kadın dr tercihim canım.
biliyorum erkekler daha uzman ama tercihim kadın dr.
teşekkürler cvp için

sitarem tel istedin mi peki

direkt istemedim de aklıma takılan bişy olursa yada bişiy sormak istersem sizi arayabilir miyim diye sordum hastaneden ulaşabilirsin dedi. dediğm gibi cebini bırak kartını bile vermedi. sonrasında bi kaç kez hastaneden sizi aradım ulaşamdım doğuma gitmiş dediler dedim yani hani belki cebini verir diye. ama oralı olmadı evet olabilir hep burda değilim tabiki dedi. artık silah mı dayasaydım cebini veeer diye. anlayışlı insan düşünür dimi?

memnundum canım hala da kendisine eğitimine tecrübesine bişiy demiyorum. çok bilgili anlaşılıyor herkes de öyle diyor. herkes doğumundan çok memnun güveniyorum ona doğuma yine de ona giderim ama. hamileyken insan ilgi alaka biraz şefkat bekliyor. endişelerimizi anlasın küçümsemesin istiyor. o doktor benzer şeylerle çok karşılaştığı için alışmış olabilir ama bizim ilk hamileliğimiz. empati kursun istiyorum. evdeyken korktuğum bişi olursa ulaşayım istiyorum önemsiz de olsa ben bilemem ki değil mi?

önceleri ilgisiz gelmiyordu bana. diyordum ilk haftalar daha. demek ki bişiy gerekmiyor. ilk 3 ay düşük riski olur biliyorsun en tedirgin olduğumuz zamanlardır. ozamanlar hiç üzmedi beni gereksiz yere korkutmadı evham yaptırmadı sandım ki bu iyi. özel hastanelerdeki bazı doktorlar gibi kaz gibi yolmuyor gereksiz para harcatmıyor ama bana hiç test yaptırmadı el insaf.. benimle haftası aynı arkadaşları duydum neler neler anlatıyorlar doktorları için o zman dedim ki bnm adalet hanımda var bi gariplik :(

haklısın sitaree. bende çevremde duyuyorum doktorlarını, gebelik takiplerini anlatan insanlarla kıyaslıyorum kendimi aklım iyice karışıyor. şimdi doğruya doğru Ayşe hnm benden idrar testi, kan testi, şeker ölçümü vb. tahlilleri istedi. sonuçlarına baktı vs. ama ikili test konusunda da kafamı karıştırmıştı.bana testin amacını anlatmıştı ama ister yaptır, ister yaptırma tarzında konuştu benimle. sanki yaptırmasam da olur gibi. belki yaptırmasam üçlü teste fln yönlendirecekti sonrasında bilemiyorum. ama gerçekten doktora ulaşabilmek çok önemli. midem yanıyor. etraftan doktor ilaç veriyor hamilelere doktorunu ara diyorlar ben ne yapacağımı bilemiyorum. iki gün baş ağrısı çektim ne içeceğimi bilemedim.

haklısın sitaree. bende çevremde duyuyorum doktorlarını, gebelik takiplerini anlatan insanlarla kıyaslıyorum kendimi aklım iyice karışıyor. şimdi doğruya doğru Ayşe hnm benden idrar testi, kan testi, şeker ölçümü vb. tahlilleri istedi. sonuçlarına baktı vs. ama ikili test konusunda da kafamı karıştırmıştı.bana testin amacını anlatmıştı ama ister yaptır, ister yaptırma tarzında konuştu benimle. sanki yaptırmasam da olur gibi. belki yaptırmasam üçlü teste fln yönlendirecekti sonrasında bilemiyorum. ama gerçekten doktora ulaşabilmek çok önemli. midem yanıyor. etraftan doktor ilaç veriyor hamilelere doktorunu ara diyorlar ben ne yapacağımı bilemiyorum. iki gün baş ağrısı çektim ne içeceğimi bilemedim.

aynen canım aynı durumdayım.. bana adalet hanım hiç bişi demedi 2li test için ben sordum haftam geldi benden 2li test istemiycek misiniz diye gerek yok sanki bi risk çıksa aldırcak mısın ki dedi ohaoldumsmile ben kendim yaptırdım daha da gitmedim zaten 1 ay sonra gel demişti. geçen hafta hisara gittim ama pahalı geldi napcam ben de bilmiyorum. acele doktor lazım 4 ayım bitti yaa :((

hisarda ssk geçmiyor biliyorum, pahalı olduğunu duydum daha önce burdan. başka nedenlerden dolayı bir iki kez gittik ordan da biliyorum. aslında academic hospital da zehra neşe kavak var, çok iyi bir doktor olduğunu duydum, ztn marmara üniversitesi hastanesinde doktor ayrıca prof. ama ordada geçmiyor ssk. :((

hisarda ssk geçmiyor biliyorum, pahalı olduğunu duydum daha önce burdan. başka nedenlerden dolayı bir iki kez gittik ordan da biliyorum. aslında academic hospital da zehra neşe kavak var, çok iyi bir doktor olduğunu duydum, ztn marmara üniversitesi hastanesinde doktor ayrıca prof. ama ordada geçmiyor ssk. :((

bnm eşimin işi dolayısı ile sağlık sigortam var ama yine de fazla oluyor. kan ve idrar testi için 700 tl ye yakın fatura çıkardı hisar geçen hafta.içinde 20 küsür test vardı ama yine de çok.ben evime de yakın olsun istiyorum acil bi durum olunca ümraniyenin trafiğini çekmek istemiyorum. tepeüstünden santrale gitmek trafik olunca zulüm gibi.

bnm eşimin işi dolayısı ile sağlık sigortam var ama yine de fazla oluyor. kan ve idrar testi için 700 tl ye yakın fatura çıkardı hisar geçen hafta.içinde 20 küsür test vardı ama yine de çok.ben evime de yakın olsun istiyorum acil bi durum olunca ümraniyenin trafiğini çekmek istemiyorum. tepeüstünden santrale gitmek trafik olunca zulüm gibi.

evet maalesef tepeüstünün trafiği insanı mahvediyor. benimde eşimin özel sağlık sigortası var ama maalesef hamilelik ve doğum ile ilgili herşey kapsam dışı. gerçi şu an gitmeyi planladığım doktorda ssk geçmiyor ama yapcak bişey yok sanırım, böyle bir oraya bir buraya savrulmak kötü. gideceğim doktordan fatura alıp sigorta şirketinden paranı alabiliyormuşsun en azından bir kısmını. ben yararlanamasamda söyleyeyim belki işine yarar ya da en azından aklında olsun.

evet maalesef tepeüstünün trafiği insanı mahvediyor. benimde eşimin özel sağlık sigortası var ama maalesef hamilelik ve doğum ile ilgili herşey kapsam dışı. gerçi şu an gitmeyi planladığım doktorda ssk geçmiyor ama yapcak bişey yok sanırım, böyle bir oraya bir buraya savrulmak kötü. gideceğim doktordan fatura alıp sigorta şirketinden paranı alabiliyormuşsun en azından bir kısmını. ben yararlanamasamda söyleyeyim belki işine yarar ya da en azından aklında olsun.

biliyordum ama yine de saol canım.. allah yardımcımız olsun

kızlar bayağı kaynatmışsınızopuyorumnanaktan

kkızlar hafta sonu gideceğim inş. bakalım artık bi değerlendirme yapacağım Allahın izniyle...

dün hospıtalıum u aradım. sekretere dr lar cep no sunu veriyor mu diye sordum, evet dediler. hakikaten doğruydu, çünkü bir defasında tülay hanıma gitmiştim cep ten hastasıyla görüşüyordu, hatta çok samimice konuşuyordu.. bu benim için bi r artı.

erdem i aradım sordum, doktorunuzla ile görüşmeli ona sormalısınız dedi.

afiyeti aradım hayır vermiyorlar dedi. ama bilgi hanım bi arkadaşıma vermişti. başkada duymadım zaten

ben de adalet hanımdan bu konuda çok memnunum. 14 haftalık hamileyim. hiç evham yaptırmadı. gereksiz negatif şeyler söylemedi. sorularıma açık cevaplar verdi. kimisine bilmene gerek yok boşuna aklını karıştırma dedi ve en önemlisi gereksiz test yaptırmadı. yapılcakları illa burda yaptır demedi uygun fiyatlı yerlere yönlendirdi. bence adalet hanım iyi bi doktor.

canım ama burda yaptıracağı testleri illa burda yapr-tırmadı demişsin anlamadım kafam karıştı vallahi..

normalde 2. ay da verilen idrar kan testleri olur. bunu bana ilk kese için gittiğimde afiyette fazilet hanım da vermemişti . kalp atışı için 3 hafta sonra gittiğimde verir diye düşünmüştüm. ama gittim z. kamil de yaptırdım kalp attışı için gitttiğimde götürdüm testleri, bunlar için erken diye kızdı biraz. herelde emin olmak için kalp atışından sonra verecekti bimiyorum.
ama arkadaşlarıma hemen verdiler dr ları bu testleri

canım 2 li test te gelince bende gerek duymuyırum aslında boşu boşuna kafamız karışıyor. bi arkadaşıma riskli dediler aylarca stres stres test vs derken bebek sapasağlam.. yani sadece bi tarama testi, ve sorunlu ise aldırmak isteyenler genelde istiyor israrla bu testi bence

tabi ki ne gerekiyorsa yapılsın bebişe değer ama fazla da abartmamak gerekiyor kanımca. Allah a emanetiz hepimiz

canım ama burda yaptıracağı testleri illa burda yapr-tırmadı demişsin anlamadım kafam karıştı vallahi..

normalde 2. ay da verilen idrar kan testleri olur. bunu bana ilk kese için gittiğimde afiyette fazilet hanım da vermemişti . kalp atışı için 3 hafta sonra gittiğimde verir diye düşünmüştüm. ama gittim z. kamil de yaptırdım kalp attışı için gitttiğimde götürdüm testleri, bunlar için erken diye kızdı biraz. herelde emin olmak için kalp atışından sonra verecekti bimiyorum.
ama arkadaşlarıma hemen verdiler dr ları bu testleri

ben hamilelik öncesi kist içinde gidiyordum ya canım o zaman gerekli olan testleri falan da dahil ettim yoksa dediğim gibi kendi isteğimle yaptırdığım 2li test dışında hiç bi test yaptırmadı adalet hanım. hadi kese hadi kalp atışı anlarım erken diye avuttuk diyelim ben 4. ayımı bitirdim bea güzelim. hem duydum ki daha önce adalet hanıma gidenler ilk aylarda test vermiş. neden bize yok??

ben hisara gittim demiştim ya test yaptırmıştı tam kan testi idrar kültürü falan. bugün sonuçlarım çıkmış kadıncağız bni cebimden aradı test sonuçlarımı değerlendirdi bana kontrole gelecek misin dedi. tlfnu nasılsın canım diye açtı o kadar yani.
ki testlerimde kan şekerim tok olduğum halde çok çok düşük çıkmış öenmli dedi açlık şekeri testi yapalım dedi falan. ben bunları nerden bilcektim aceba adalet hn illa bişiylerin ters gitmesini mi bekliyodu :((

bende 8 haftalık hamileyim erdem hastanesine gidiyorum adalet hanıma. çok sevimli ve iyi bir doktor 27martta gidicez tekrar :)

sitarem belki kist için istediği testlerin arasındadır o testleri bi daha yaptırmamıştır bellki olabilir mi canım benim

ayrıca hisar tabi ilgilenir güzelim orası çok pahalı bi hastane.
her pahalı hastane ve muyehanedeki dr lar çok ama çok ilgienir biliyorum yakınlarımdan

Son düzenleme:
Back
X