ümraniye hospıtalıum mu yoksa çakmak erdem mi?

darkcığım çok tebbrik ederim canım.bebişin hayırlı olsun
ismin çok tanıdık geldi sitede eskisin galiba

direkt istemedim de aklıma takılan bişy olursa yada bişiy sormak istersem sizi arayabilir miyim diye sordum hastaneden ulaşabilirsin dedi. dediğm gibi cebini bırak kartını bile vermedi. sonrasında bi kaç kez hastaneden sizi aradım ulaşamdım doğuma gitmiş dediler dedim yani hani belki cebini verir diye. ama oralı olmadı evet olabilir hep burda değilim tabiki dedi. artık silah mı dayasaydım cebini veeer diye. anlayışlı insan düşünür dimi?

sitare canım merhaba. bu cep telefon konusunda haklısın. bana sadece kanaman felan olursa gel dedi. cep telefonunu felan vermedi. Ben de istemedim acıkcası.kalp atımını dinlemeye gittigim de testler istedi salı günü buradayım bakarım dedi. eşim götürmüş göstermiş kansızlık ve demir eksikligi var ama ilac felan vermicem suan demiş. ayın kacında gitmem gerektigini söylememiş bile. sonra hastaneden aradık ulastık öyle sorduk 27martta gelin dedi.

aynen canım aynı durumdayım.. bana adalet hanım hiç bişi demedi 2li test için ben sordum haftam geldi benden 2li test istemiycek misiniz diye gerek yok sanki bi risk çıksa aldırcak mısın ki dedi ohaoldumsmile ben kendim yaptırdım daha da gitmedim zaten 1 ay sonra gel demişti. geçen hafta hisara gittim ama pahalı geldi napcam ben de bilmiyorum. acele doktor lazım 4 ayım bitti yaa :((

27martta gidicem zaman bebisim 10+3 olucak allah kısmet ederse. bende sormayı dusunuyordum ikili testi cunku yaptırmam gerek o yaptırma dese bile yaptırıcam ben. marmara üniversitesi hastanesinde ücretsiz yapıyorlarmış ama önden randevu almak gerekmiş canım seninde aklında olsun. ondan sorucam ona önden randevu almam gerek kacıncı haftada yaptırmam gerek diye. Birde bana folbiol verdi sadece onu iciyorum. Kilomu felan tartmadı benim de rahat bi doktor kaydirigubbakcemile3 ayse katrancıya gidicektim aslında ablamın doktoruydu ama onu beklemesi ölüm cok sıra oluyor.adalet hanımda yengemin doktoru diye tercih ettim.

sitarem belki kist için istediği testlerin arasındadır o estleri bi daha yaptırmamıştı rbellki olabilir mi canım benim

ayrıca hisar tabi ilgilenir güzelim orası çok pahalı bi hastane.
her pahalı hastane ve muyehane deki dr lar çok ama çok ilgienir biliyorum yakınlarımdan

o zaman da hiç kan testi yaptırmamıştı ki canım smear testi kültür testi falan kastettim. hem normal zamanla hamilelik değerleri bir olmaz ki :(

darkcığım senden test istedi mi
istedi canım. 4tüp kan verdim bir de idrar verdim. toplam 98tl tuttu ama bagkurlu oldugumuz icin 49tl ödedik.

darkcığım çok tebbrik ederim canım.bebişin hayırlı olsun
ismin çok tanıdık geldi sitede eskisin galiba

sende bana cok tanıdık geldin canım demek ki karsılasıyorduk topicler de opuyorumnanaktan
tesekkur ederim canım bebisim geldi cok sukur. senin bebisin de hayırlı olsun allah tamamına erdirsin insallah hepimizinkini :Saruboceq:

sitare canım merhaba. bu cep telefon konusunda haklısın. bana sadece kanaman felan olursa gel dedi. cep telefonunu felan vermedi. Ben de istemedim acıkcası.kalp atımını dinlemeye gittigim de testler istedi salı günü buradayım bakarım dedi. eşim götürmüş göstermiş kansızlık ve demir eksikligi var ama ilac felan vermicem suan demiş. ayın kacında gitmem gerektigini söylememiş bile. sonra hastaneden aradık ulastık öyle sorduk 27martta gelin dedi.

27martta gidicem zaman bebisim 10+3 olucak allah kısmet ederse. bende sormayı dusunuyordum ikili testi cunku yaptırmam gerek o yaptırma dese bile yaptırıcam ben. marmara üniversitesi hastanesinde ücretsiz yapıyorlarmış ama önden randevu almak gerekmiş canım seninde aklında olsun. ondan sorucam ona önden randevu almam gerek kacıncı haftada yaptırmam gerek diye. Birde bana folbiol verdi sadece onu iciyorum. Kilomu felan tartmadı benim de rahat bi doktor kaydirigubbakcemile3 ayse katrancıya gidicektim aslında ablamın doktoruydu ama onu beklemesi ölüm cok sıra oluyor.adalet hanımda yengemin doktoru diye tercih ettim.

aynı durumdayız desene canım
ben 11 haftalıkken gdip sormuştum yaptırcaksan haftaya yaptır dedi. ben erdemde mustafa beye yaptırdım. bana verdiği tek şey demir hapı onu da ben istedim. hisara devam edemezsem erdemdeki zeynep yeşim hanıma gitmek istiyorum. onu da çok methettiler. hastalaryla diyaloğu çok iyiymiş adını falan unutmuyomuş hatır soruyomuş bilgi veriyomuş vakti olunca sohbet bile ediyomuş öyle duydum :)

aynı durumdayız desene canım
ben 11 haftalıkken gdip sormuştum yaptırcaksan haftaya yaptır dedi. ben erdemde mustafa beye yaptırdım. bana verdiği tek şey demir hapı onu da ben istedim. hisara devam edemezsem erdemdeki zeynep yeşim hanıma gitmek istiyorum. onu da çok methettiler. hastalaryla diyaloğu çok iyiymiş adını falan unutmuyomuş hatır soruyomuş bilgi veriyomuş vakti olunca sohbet bile ediyomuş öyle duydum :)

evet canım aynı durumdayız benimde aslında celiskilerim var doktorum hakkında ama napıcamı bilemiyorum gidiyim bakıyım napıcak.
zeynep yesim hanım eltimin doktoruydu gercekten cok iyi bir doktor cok tatlı ve ilgili. tek sorunu kilo takıntısı varmıs eltimi fırcalayip duruyormus aslında bir yönden iyiligi icin fırcalıyor ama pisman oldum gibi bende eltim ona git demisti adalet hanıma basladım. ben sorunca cevap veriyor adalet hanım kaydirigubbakcemile3

ben gazdan ölüyorum kese gazdan gozukmedi 2 kez gittigimde vajinalultrasondan baktı. e dedim böyle hep alttan mı bakılcak. ilac felan vermicekmisiniz gaz icin dedim yok dedi güldü :) ilaca takıntısı var sanırım kaydirigubbakcemile3

kızlar yapmayın yasempatiksalakcinniakannehir aradığım dr u buldum sanmıştım off ya inş gittiğimde bi sorun ile karşılaşmam da devam ederim

evet sanırım ilaca takıntısı var , bende sordum folbiol dışında ilaç gerekir mi bi düşüğüm var dedim hayır asla kanama ve lekelenme dışında ilaç veremem şu an için dedi.
aslında haklı arkadaşlar. çok zor durumda olmadıkça ilaç gebelikte hiç iyi değil

evet canım aynı durumdayız benimde aslında celiskilerim var doktorum hakkında ama napıcamı bilemiyorum gidiyim bakıyım napıcak.
zeynep yesim hanım eltimin doktoruydu gercekten cok iyi bir doktor cok tatlı ve ilgili. tek sorunu kilo takıntısı varmıs eltimi fırcalayip duruyormus aslında bir yönden iyiligi icin fırcalıyor ama pisman oldum gibi bende eltim ona git demisti adalet hanıma basladım. ben sorunca cevap veriyor adalet hanım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
adalet hanım sorunca cevap veriyor ama ya baştan savıyo yani önemli diiil olur öyle şeyler tarzında yada gülüp geçiyor. o doktor olduğu için bazı şeyleri artık kanıksamış önemsemiyor ama ben biraz mepati bekliyorum sanırım. yoksa allah var yani adalet hanım için kötü bişiy diyemem ben tatmin olmadım sanırım.

yoksa evet şeker bi bayan insan yanında kendini rahat hissediyo. ilk zamanlarda ben bile toz kondurmuyordum hatta ben tavsiye ettim ama haftalar ilerledikçe baktım bi gelişme yok
gözüm dışarı kaydı aldattım adaletciğimi :) bişiy olsa doğuma yine ona giderim yani.

Aslında iyi bir doktor ama çok sakin soru sorulunca cevap veriyor kendiliginden anlatmıyor kaydirigubbakcemile3 ilac felan vermesi lazım vermedi bisi. folbiol icip duruyorum eltim elevit diye bi folik asit iciyordu.anlamadım gitti:sinifsinif:
özlem hanım diye bir doktorda var o da cok iyiymiş ben onuda dusunuyorum belki bu gittigim de ona giderim direk :)

ben gazdan ölüyorum kese gazdan gozukmedi 2 kez gittigimde vajinalultrasondan baktı. e dedim böyle hep alttan mı bakılcak. ilac felan vermicekmisiniz gaz icin dedim yok dedi güldü :) ilaca takıntısı var sanırım kaydirigubbakcemile3

ciddi miisn:))))
kaçıncuı haftada gittinki kese görünmedi
kalp atışı için kaçıncı haftada çağırdı

ilaç takıntısı olması güzel. yani durduk yere çok acil olmadıkça ilaç kullanmak iyi değil ama zararı olmayan vitamin ve demir haplarını niye vermiyor. kilo takibi yapmak tansiyon ölçmek da zararlı değil ya :) bnm ayıptır söylemesi yapılan idrar testimde mikrop çıkmış şimdi bol su içerek geçmezse antibiyotik kullanıcam düşük tehlikesi yapıomuş ama adalet hn test yapmadığı için bilmiyoduk şimdi öğrendim.

yani bn neysede bitanecik bebeğim bnm için çok önemli bu kadarcık bi ihmal bebeğime sebep olsa kime gideyim kime hesap sorayım. şimdi haksız mıyım sizce bu kadar takmakla?

kaydirigubbakcemile3
adalet hanım sorunca cevap veriyor ama ya baştan savıyo yani önemli diiil olur öyle şeyler tarzında yada gülüp geçiyor. o doktor olduğu için bazı şeyleri artık kanıksamış önemsemiyor ama ben biraz mepati bekliyorum sanırım. yoksa allah var yani adalet hanım için kötü bişiy diyemem ben tatmin olmadım sanırım.

yoksa evet şeker bi bayan insan yanında kendini rahat hissediyo. ilk zamanlarda ben bile toz kondurmuyordum hatta ben tavsiye ettim ama haftalar ilerledikçe baktım bi gelişme yok
gözüm dışarı kaydı aldattım adaletciğimi :) bişiy olsa doğuma yine ona giderim yani.

bende aynen senin gibiydim laf söyletmiyordum yok yok iyi doktor vs diye ama suan senin yazdıklarını okuyunca yasadıklarımız aynı :) ben ondan çok vesvese ediyorum geçen gün bana güldü bir sürüüü sağlıklı mı diye sordum kaydirigubbakcemile3 anam ne biliyim ilk kez basına geliyor insanın yani. oda demesin bana bir sürü gülerek,saglıklı diyemeyiz canlı yada cansız diyebiliriz canlı ama dedi aman dedim nerden biliyim vesvese yapıyorum işte bir dünya güldü halime kaydirigubbakcemile3 hastasını hatırlaması gerek ne biliyim ilgilenmesi gerek. sen soru sorunca cevap vermesinin anlamı yok ki. birde ilk gittigim de beni korkuttu karnımdan baktı gözükmedi kese dıs gebelik vs felan dedi anam yusuf yusuf oldummm kaydirigubbakcemile3

istedi canım. 4tüp kan verdim bir de idrar verdim. toplam 98tl tuttu ama bagkurlu oldugumuz icin 49tl ödedik.

sende bana cok tanıdık geldin canım demek ki karsılasıyorduk topicler de opuyorumnanaktan
tesekkur ederim canım bebisim geldi cok sukur. senin bebisin de hayırlı olsun allah tamamına erdirsin insallah hepimizinkini :Saruboceq:

opuyorumnanaktan
Allah razı olsn
çok uygunmuş ya iyi fiyat vermişler bence
ben 100 üzeri zanetmiştim. ssl lıyım indirim olur herelde

ciddi miisn:))))
kaçıncuı haftada gittinki kese görünmedi
kalp atışı için kaçıncı haftada çağırdı

5haftalıkken gittim karnımdan gözükmedi gazdan kaydirigubbakcemile3 off bu ne böyle ya dedi. ben de sis bulutu kapladı icimi acayip gazım var dedim kaydirigubbakcemile3
10gün sonra da kalp atımı icin cagırdı o zaman da gözükmedi alttan baktık pıt pıt atıyordu :)

evet sanırım ilaca takıntısı var , bende sordum folbiol dışında ilaç gerekir mi bi düşüğüm var dedim hayır asla kanama ve lekelenme dışında ilaç veremem şu an için dedi.
aslında haklı arkadaşlar. çok zor durumda olmadıkça ilaç gebelikte hiç iyi değil

ben anlamadım yaa. ayşe hnmdan önce gittiğim doktor folbiol verdi, ayşe hnma gittiğimde devam et dedi. sadece folik asit kullandım. folik asit 12. haftadan sonra bırakılır diye internette araştırırken görmüştüm. son gittiğimde ayşe hnm sadece kan ilacı yazdı ve 16. haftada kullanmaya başla dedi. bende folik asit nolcak dedim, hee o mu bırakabilirsin dedi.
şimdi de bir tanıdığım var o devam ediyormuş. kafam iyice karıştı.. üff...:uhm:

Aslında iyi bir doktor ama çok sakin soru sorulunca cevap veriyor kendiliginden anlatmıyor kaydirigubbakcemile3 ilac felan vermesi lazım vermedi bisi. folbiol icip duruyorum eltim elevit diye bi folik asit iciyordu.anlamadım gitti:sinifsinif:
özlem hanım diye bir doktorda var o da cok iyiymiş ben onuda dusunuyorum belki bu gittigim de ona giderim direk :)

folbiol de folic asit canım ama marka adları değişik oluyo bana da sordu ben zaten hamile kalmayı planladığım için 3 ay öncesinden kullanıodum. elevit ise komple vitamin deposu. yani folicten başka her vitamin var. ben 3 ay hiç bişi yiyip içemedim serum taktı bana gözünün önünde eridim 4 kilo verdim tınlamadı. ödüm koptu bebeğime bişiy olcak diye bişiy olmazz dedi. ne bi takviye ne bi vitamin hiç bişi vermedi. bulantıdan öldüm artık su bile içemiyodum ben sordum emeduru öyle verdi.

şimdi gittiğim doktorun ilk işi 3 ay bitti artık bebek senin yediklerinden beslenicek diye elevit verdi. ben anlayamıorum yani tamam hisar pahalı özel hastane ama erdem de özel hastane kategorisinde bu kadar allaha emanet şekilde olcaksak niye zeynep kamile gitmedik farkı ne?

aslında iyi bizim icin belki de ama ne biliyim yaa kafam karıstı sizden de duydum ya böyle :sinifsinif:

ilaç takıntısı olması güzel. yani durduk yere çok acil olmadıkça ilaç kullanmak iyi değil ama zararı olmayan vitamin ve demir haplarını niye vermiyor. kilo takibi yapmak tansiyon ölçmek da zararlı değil ya :) bnm ayıptır söylemesi yapılan idrar testimde mikrop çıkmış şimdi bol su içerek geçmezse antibiyotik kullanıcam düşük tehlikesi yapıomuş ama adalet hn test yapmadığı için bilmiyoduk şimdi öğrendim.

yani bn neysede bitanecik bebeğim bnm için çok önemli bu kadarcık bi ihmal bebeğime sebep olsa kime gideyim kime hesap sorayım. şimdi haksız mıyım sizce bu kadar takmakla?

herhalde canım ne zorlukllarla bulduk onları. benim tahlillere de bişicik yok turp gibi hanımın demiş sadece demir eksikligi ve kansızlık var demiş yollamış eşimi kaydirigubbakcemile3 kilo takibi yapabilir dedigin gibi ben kendim yapıyorum kendimin doktoru oldum vallahi. kafam karıstı napıcamı bilmiyorum vallahi. sana yaptırmadı mı o testten ? 4tüp kan ve idrar istemişti benden.
opuyorumnanaktan
Allah razı olsn
çok uygunmuş ya iyi fiyat vermişler bence
ben 100 üzeri zanetmiştim. ssl lıyım indirim olur herelde

evet bende sasirdim fiat gayet uygundu. olur olur sana da olur canım

folik asit ilk 3 ay diye biliyorum canım hatta 2 . ayda bırakanlarda var. çünkü beyin gelişimi tamamlanıyormuş.

kan hapınıda geç vermelerinin sebebi bildiğim kadarıyla şu ki, ilk 3 ay çocuk bişey yiyip içmesende annenin bünyesinden beslenirmiş. 3 aydan sonra ilaçlara vitaminlere başlıyor dr lar. çünkü asıl o zaman gerekliymiş

Back
X