yanlış hatırlamıyorsam afiyette de 90 tl canım ikili test. amin buarada hem msjındaki dua hem de imzandaki niyetin için.
allah razı olsun canım.araştırıcam artık napıyım. olmazsa afiyette yaptırırım fiyatı cokta pahalı degilmiş.
önce muayene olmak gerekiyomuş, muayene olmak için gerekli işlemleri yaptım. önce gebe izlem karnesi çıkarmak gerekiyor, ondan sonra tansiyon ve kilo ölçümü yapılıyor karnene işleniyor. tabi tüm bunlarda sıra bekliyorsun. sonra muayene oldum. doktor bana yazdı ikili testi. gittim başka bir odaya ama maalesef ikili testimi orada yaptıramadım. çünkü zeynep kamil de önceden randevu almak gerekiyormuş. bana o hafta yaptırmam gerekiyordu nisana gün verebiliriz dediler. bende başka hastanede yaptırdım testimi mecburen. yengem zeynep kamile bi doktorun özel muayenehanesine gidiyordu. ikili testi ve diğer testleri içinde zeynep kamile gidiyordu. evet sıra fln bekledi ama doktoru ona çok yardımcı oldu. sorunsuz tüm testlerini yaptırabildi orada.
of of bir sürü iş yahu onlarla ugrasana kadar insan sinir olur. normal senin gittigin gibi bir poliklinige gidersem eger böyle karneyle felan ugrasmaya gerek kalmaz sanırım. aman ben böyle ugrasamam bir sürü iş. eziyet resmen ohaoldumsmile