ümraniye hospıtalıum mu yoksa çakmak erdem mi?

tuba canım dualarım seninle. inşallah sağ salim duyarsın meleğinin kalp sesini. bizleride habersiz bırakma..

doktorunuzu buldunuzmu bilmiyorum ama hospitalıum çamlıca bahar hanımın hastasıyım ben biri 8 biri 1.5 yaşında 2 oğlum ellerine doğdu
ben çok memnunum 9-10senelik doktorum benim cep nosuda başından beri var

ufak oğlumda plesenta problemi yaşadım sürekli takiple (hemen her gün)ve tamzamanında alarak yaşattı .önce Allahın izniyle sonra Bahar Hanıma borçluyum. o hastanede kğvezde de kaldı oğlum 1 lira para vermeden çıktık ben çok memnunum ve tavsiye ederim

doktorunuzu buldunuzmu bilmiyorum ama hospitalıum çamlıca bahar hanımın hastasıyım ben biri 8 biri 1.5 yaşında 2 oğlum ellerine doğdu
ben çok memnunum 9-10senelik doktorum benim cep nosuda başından beri var

ufak oğlumda plesenta problemi yaşadım sürekli takiple (hemen her gün)ve tamzamanında alarak yaşattı .önce Allahın izniyle sonra Bahar Hanıma borçluyum. o hastanede kğvezde de kaldı oğlum 1 lira para vermeden çıktık ben çok memnunum ve tavsiye ederim

Allah raazı olsun paylaşımların için sağol canım...

bahar hanımın tek kusuru yoğun olması ve muyeneyi çabuk bitirmesi diyoorlar doğru mu

aynı hastane de tülay hanım var çok yoğun değil o nasıl sizce

Allah raazı olsun paylaşımların için sağol canım...

bahar hanımın tek kusuru yoğun olması ve muyeneyi çabuk bitirmesi diyoorlar doğru mu

aynı hastane de tülay hanım var çok yoğun değil o nasıl sizce

tülay hanımı bilmiyorum tubacım .bahar hanım yoğun evet ama tatmin olmadan çıkmıyorsun odadan onu biliyorum her soruna cevap veriyor
ben ufaklıkta mecbur muaynehanesine gittim cts öğleden sonra eşimin fırsatı oluyodu oda muaynehanesinde oluyodu o zaman ben pek bi fark göremedim canım ekstra bi ilgi yoktu yani zaten ilgiliydi drum

Merhaba arkadaşlar.
2 yıldır Kist tedavim için Erdem hastanesinde Özlem hanıma gidiyorum.
İçeri girer girmez zaten enerjisiyle insanı fethediyor. Çok güleryüzlü.
Telefon konusuna gelince ben odasındayken bi kaç kere hastasıyla konuştuğuna şahit oldum. Çok sıcakkanlı. Ama artık aşılma dönemine geçtiğim için beni Emel hanıma emanet etti.
Birde arkadaşım Altunizadede Başkent üni. hastanesini tavsiye ediyor. Bi daha hamile kalırsam eğer kesin oraya giderim diyor. Doğumu orda yapabilmek için kontrollerin orda yapılması şartmış. SSK geçerliymiş.
Bilginiz olsun.

özlem hanımın namını duyuyorum hep sanırım bende ona gidicem artık kafamda netleşiyor gibi.
özlem hanıma gidenler her gittiğiniz de kilonuzu ve tansiyonunuza bakıyor mu ilgileniyor mu ?

erdem hastanesi Ayşe Katrancı'yı kesinlikle tavsiye etmiyorum. hatta erdem hastanesinide tavsiye etmiyorum. yazdığım mesajlar sürekli siliniyor. artık aynı olayı tekrar tekrar yazmaktan sıkıldım. şikayet edebildiğim her yere bu doktoru şikayet edeceğim. mesajlarım silinmeye devam etsede...

ne aysesını ne fatmasını erdem hastanesının hıc bıseyını tavsıye etmıyorum orada calısan ve orada dogum yapan bırı olarak lutfen yaklasık 30 40 mesaj boyunca dr un guleryuzune ıtımat edıp hastahane belırleyen arkadaslar sıze seslenıyorum durmadan test ısterse folık asıte gerek yok derse nasıl ıyı oluyo anlamıyorum lutfen konforun ve rahat rahat ışlem yapmanın rahatlıgı sıze yanlıs kararlar aldırmasın ne kadar ıyı dr olursa olsun hastahane polıtıkasını uygulamak zorunda guvenılır hastahanenın butun dr ları guvenılırdır bence ama özel hastahanelerde bu tur tutumlarla cok karsılasılıyo ıstısnalarda vardır hepsını bır tutmuyorum ne kadar kalabalık olursa olsun ılgısızlık sıkayetlerıyle dolu olursa olsun zeynepkamıl hastanesını tavsıye edıyorum gerekmeyen hıcırseyı ıstemıyor gereken uyarılarıda yapıyor ben 2. cocuguma hamıleyım ılkını erdemde yaptım bunu zeynep kamıl dusunuyorum bı yandan haklısınızda ınsan bıraz dr tarafında poh pohlanmak motıve edılmek ıstıyor ama lutfen dıkkatlı olun ve bu yazıyı dıkkate alın sılınmemesı dılegıyle

genel olarak cok emın degılsenız cok ıyı tanımıyorsanız ozel hastanelerı tercıh etmeyelım dıyorum 120 150 500 700 dedıgınız testlerı zeynepkamılde bedavaya yaptırıyorsunuz ustelık en guvenılır kurumlar tarafından sız daha ıyı bılırsınız ama nacızane fıkrım bu ayrıca son zaman larda baskent unıversıte hastanesınıde cok duydum methını orayıda dusunmuyo deılım lutfen orayla ılgılı bılgısı olan yazsın tesekkurler

ama insan zeynep kamil'e de güvenemiyor ki...
benim yengem 4 sene önce zeynep kamil hastanesinde doğumunu yaptı ve çok memnundu fakat daha bu geçtiğimiz hafta içerisinde iş yerimden bir arkadaşımın eşi doğum yaptı. eşini zeynep kamil hastanesine götürmüş, hastanede çocuğun kalp atışları nerdeyse durmuş ve sonra yeniden düzene girmiş. doğuma alınacak denilmiş ama daha sonra bunun daha gününe var gidin denmiş. arkadaşta sinirlenmiş almış eşini göztepe eğitim ve araştırma hastanesine götürmüş. orada ise doğumun başladığı normal olamayacağı hemen sezeryane alınması gerektiğini söylemiş doktorlar. çok şükür bebeği doğdu ve sağlıklı, şu an 1 haftalık fln olması lazım. şimdi hangisine güvenmeli?

tabıkı boyle hatalar olmuyo dıyemem bunun gıbı pekcok seyler duymuyo dıılız devlet hastanelerı hakkında ama ozel hastanelerde yoldan gecenı sezeryan yapıyolar yok suyun azalmıs yok acıklık var bılmem kac santım gıbı yınede ozel hastanere daha az guvenıyorum onemlı bısey olsa allah korusun yıne senı tutup zeynepkamıle yada ssk hastanesıne yollamıyomu sankı tabıkı herkesın ıcı nasıl rahat eder bılmem ama benm fıkrım boyle ayrıca ıstanbul anadolu yakasında baskent unıversıte hastanesınıde ızlemeye aldım tam teşekküllü tenha guvenılır bır unıversıte hastanesi tavsıye edılır

ama insan zeynep kamil'e de güvenemiyor ki...
benim yengem 4 sene önce zeynep kamil hastanesinde doğumunu yaptı ve çok memnundu fakat daha bu geçtiğimiz hafta içerisinde iş yerimden bir arkadaşımın eşi doğum yaptı. eşini zeynep kamil hastanesine götürmüş, hastanede çocuğun kalp atışları nerdeyse durmuş ve sonra yeniden düzene girmiş. doğuma alınacak denilmiş ama daha sonra bunun daha gününe var gidin denmiş. arkadaşta sinirlenmiş almış eşini göztepe eğitim ve araştırma hastanesine götürmüş. orada ise doğumun başladığı normal olamayacağı hemen sezeryane alınması gerektiğini söylemiş doktorlar. çok şükür bebeği doğdu ve sağlıklı, şu an 1 haftalık fln olması lazım. şimdi hangisine güvenmeli?

bu arada canm hamılelıgımız senınle bırebır aynı gıdıyo nasıpse eylul annesı olacagız allah yardımcımız olsun

özlem hanımın namını duyuyorum hep sanırım bende ona gidicem artık kafamda netleşiyor gibi.
özlem hanıma gidenler her gittiğiniz de kilonuzu ve tansiyonunuza bakıyor mu ilgileniyor mu ?

daha cok yeni olduğum için belki de kilo ölcümü yapmadı, tansiyon bakıyor testleri yaptırıyor ilgili ve cok samimi bir doktor...

arkadaslar nbende bır saglık calısanı ve hastanelerde çalısmıs bırı olarak dıyorumkı
EN IYI HASTANE EN TECRUBELI VE EN FAZLA VAKAYI YAPAN HASTANEDIR
= ZEYNEP KAMIL
gunde yuzlerce dogum yapan bıryer tahmınımce tecrubeşıdır arada tabıkı yanılma payları olabılır ve bukadar yogun bıyerden ılgı alakada beklememek lazım ama ben dogumhanesı olmadıgı halde normal dogumu tavsıye ederım deyıpte son dk da suyun bıtmıs sezeryana alalım bıyen dr ları bılıyorum
zaten dogumhanesı yok nerde dogurtacakkı mecbur sezeryan yapacak
neyse arkadaslar
ilgi alaka beklemeyın gıdı sogukkanlı olun zeynep kamılde dogurun derım bende orayı dusunuyorum
kısmetse hayırlısıyla cunku özel hastanelere güvenemıyorum zaten ıyı bır hastane ve dr bulamadım hala neredeyse 6.ayıma gırıcem

en basıt örneğinide vereyım
özelde test fıyatı 400 dedıler bende fsm ye gıttım 1 lıra odemedım üztelikte kolumdakı damardan 3 gırıs yapmıs kan alan kişi farketmedım sadece ılkını hafıften farkettım
sora özelde 3lu test yaptırdım devlette sıra alıp yaptıramadıgım ıcın 70 tl verdım tek kan alacak kız acıttı bıraz cok degıl ama devlet hastanelerı daha tecrubelı oldukları ıcın ısın artık uzmanı olmuslar
hemde cok ucuzlar ve maddı beklendılerı olmadıgı ıcın sızı sömürmek için uğraşmıyorlar

kızlar merhaba,

ben pko hastasıyım ilk tedavime ümraniyejospitaliumda başladım. mehmet beyde. çok ilgilendi her konuda çok yardımcı oldu bana oo izne çıktığında takibimi tülay hanım yaptı tülay hanıma devame ttim bende tülay hanımda çok iyi ve bilgi veriyor.ama şöle bir durum var mehmet bey bana cep numarasını verdi ama tülay hn vermiyor normal hastanedende zor ulaşıyosunuz tülay hanıma. ben bir gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı ozaman tülay hn ilgileniyordu benimle. 1 ay ara verdikten sonra erdem hastanesinde başladım tedaviye serap hnla çok ilgileniyor arkadaşlar serap hn tavsiye edebilirim.

kızlar dün Adalet hanıma gittim ve çok memnun kaldım. test falanda istedi

allah allah anlamadım gitti bnm suçum günahım neydi peki? sen 2 aylık hamilesin ben 4. buçuk aylık. ve ilk dk dan beri ona gidiyorum bni niye takip etmiyo test yapmadı ufff :((

Back
X