Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cakmak erdem hastanesine gidiyorum memnunum.
tuba canım dualarım seninle. inşallah sağ salim duyarsın meleğinin kalp sesini. bizleride habersiz bırakma..
doktorunuzu buldunuzmu bilmiyorum ama hospitalıum çamlıca bahar hanımın hastasıyım ben biri 8 biri 1.5 yaşında 2 oğlum ellerine doğdu
ben çok memnunum 9-10senelik doktorum benim cep nosuda başından beri var
ufak oğlumda plesenta problemi yaşadım sürekli takiple (hemen her gün)ve tamzamanında alarak yaşattı .önce Allahın izniyle sonra Bahar Hanıma borçluyum. o hastanede kğvezde de kaldı oğlum 1 lira para vermeden çıktık ben çok memnunum ve tavsiye ederim
merhaba
hangi dr a gidiyorsun canım
Allah razı olsun canım.
inş haber veririm
bakalım memnuniyetlerimi yada eleştirilerimide yazarım:))kaydirigubbakcemile3
Allah raazı olsun paylaşımların için sağol canım...
bahar hanımın tek kusuru yoğun olması ve muyeneyi çabuk bitirmesi diyoorlar doğru mu
aynı hastane de tülay hanım var çok yoğun değil o nasıl sizce
erdem hastanesi Ayşe Katrancı'yı kesinlikle tavsiye etmiyorum. hatta erdem hastanesinide tavsiye etmiyorum. yazdığım mesajlar sürekli siliniyor. artık aynı olayı tekrar tekrar yazmaktan sıkıldım. şikayet edebildiğim her yere bu doktoru şikayet edeceğim. mesajlarım silinmeye devam etsede...
ama insan zeynep kamil'e de güvenemiyor ki...
benim yengem 4 sene önce zeynep kamil hastanesinde doğumunu yaptı ve çok memnundu fakat daha bu geçtiğimiz hafta içerisinde iş yerimden bir arkadaşımın eşi doğum yaptı. eşini zeynep kamil hastanesine götürmüş, hastanede çocuğun kalp atışları nerdeyse durmuş ve sonra yeniden düzene girmiş. doğuma alınacak denilmiş ama daha sonra bunun daha gününe var gidin denmiş. arkadaşta sinirlenmiş almış eşini göztepe eğitim ve araştırma hastanesine götürmüş. orada ise doğumun başladığı normal olamayacağı hemen sezeryane alınması gerektiğini söylemiş doktorlar. çok şükür bebeği doğdu ve sağlıklı, şu an 1 haftalık fln olması lazım. şimdi hangisine güvenmeli?
özlem hanımın namını duyuyorum hep sanırım bende ona gidicem artık kafamda netleşiyor gibi.
özlem hanıma gidenler her gittiğiniz de kilonuzu ve tansiyonunuza bakıyor mu ilgileniyor mu ?
bu arada canm hamılelıgımız senınle bırebır aynı gıdıyo nasıpse eylul annesı olacagız allah yardımcımız olsun
kızlar dün Adalet hanıma gittim ve çok memnun kaldım. test falanda istedi