umuda destek olmanız adına, kaçıncı deneme de hamile kaldınız?

emotionleon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
178
16
98
İzmir
hamile kalanlar acaba kaçıncı denemede hamile kaldı?

ayrıca hamile olduğunuzu kaçıncı günü ve hangi test (idrar veya kan test) ile öğrendiniz?
ovulasyon testi denemesi yapmışmıydınız

belki bebek bekleyenlere teselli ve umut verir.

:49::49::49:

Kızıma ilk ay acemilikten kalamamıştım. ikinici ay kaldım ve beklenen adetimin 1.günü evde idrar testiyle öğrenmiştim. Cahil cesareti midir nedir testten 2 hafta sonrasına kadar hastaneye gitmemiştim. iyiki de gitmemişim diyorum aslında. beklemek en iyisiymiş. ilk muayenede keseyi, bebeği ve kalp atımları duyup sevinçle dönmüştük evimize:))

Şimdi kızım büyüyor ve kardeş istiyoruz... ama 2 aydır olmadı henüz:((

Son düzenleme:
ben 6. ayda hamile kaldım ikinci bebegime adetime birgün kala idrar testinde ögrendim ögreneli 3gün oldu bugün kan testi verdim . oglumda ise adetim geçtikten 4 gün sonra idrar tetiyle ögrenmiştim.

tatlım ben suan hamileyim ve bundan önce iki defa bebeğimi kaybettim bu üçüncü yani ilk hamile kaldıgımda ilk ayda kaldım ikincisine 3.denememde kaldım ve bu son hamileliğimde yine ilk ayda kaldım adetime iki gün kala evde idrar testi yaptım ve silik cizgiyi gördüm ve hemen has.gidip kan testi yaptırdım ondada cıktı cok şükür ovülasyon testi falan kullanmadım...

cevaplarınız için teşekkürler, yani bikaç ay denemeden sonra hamile kalan çok,
hiç sorun olmasa da hemen hamile kalınamıyor sanırım....

ya da düzenli adet görenlerde bile,ovulasyon gecikmesi ,ilişkinin yumurta çatlamasına denk gelmemesi oluyor galiba.
gün aşırı ilşkide sperm ve yumurta yaşıyor deniliyor ama bazen o boş geçen güne kadar sperm ulaşamayabiliyor,onun için uzun bi yolculuk tabii...

Son düzenleme:
Ben ilk denememde hamile kaldım. Belki psikolojikti ama göğüslerimde bir gariplik hissettiğim için ilişkiden 3 gün sonra gidip kan testi yaptırdım. HCG değeri 37 gibi bişi çıkmıştı, 5 ten yukarıda olursa hamile demek oluyormuş. Yaşadığım şaşkınlığı anlatamam. Allah aratmasın varlıklarını, isteyen herkese nasip etsin

bir yılı aşkın zaman sonra ki bu zamanda defalarca klomen ve sonrasında çatlatma iğneleri ve yaşanan kayıplardan sonra artık olmayacak dediğim ay hamile kaldım.
Her ay 5 gün öncesinden defalarca idrar testi alıp hüsrana uğruyordum. O ay sadece evde kalan testi adetimden bir gün önce laf olsun diye ve boşa gitmesin test diye yapmıştım ve hamileydim.

Back
X