Umuda yolculugum basliyor.

nil1971

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.059
48
158
- Yurtdışı
Selam arkadaslar.
Bunca cektigim SIKINTIDAN SONRA SUKUR:
Umuda yolculugum basliyor.Rabbim izin verirse cumartesi aksami ucuyorum.Mayista baslayacagim tedavim over kisti yuzunden dr tarafindan ertelendi ve 4 ay dogum kontrol hapi kullandim.7 cm kistim vardi dr artik alinacagini ve ameliyat olacagimi soylemisti tabiki ben hic bos durmadim sogan kuru yamistim belki bir umut diye son kez kontrole gitmistim.Rabbime binlerce sukurler olsun kist yok olmustu.DR DAHI SASMISTI neyse bunu atlattik dedim.Maalesef bu seferde adet duzenim bozulmustu.Agustosa karar vermistik adet olamiyordum. Ne yapacagimi sasirmistim a.m.h hormonum 0.3 cikmisti.Resmen yikilmistim yani MENEPOZ DEDILER:
Artik RABBIME kendimi teslim etmistim bunlarin hepsi imtehandi.Biliyordum sukurler olsunki asla isyanim olmadi.Daha cok guclenmistim sabrederek asacaktim ama bu seferde BARTHONELE KISTIM CIKTI artik tukendigimi hissetmistim tekrar ertelenecek korkusu icimi kemiriyordu.Gecen hafta ameliyat oldum kurtuldum sukur.
Bugun doktoruma gittim kontrole her sey yolunda dedi.Agladim cunku rahat bir nefes almistim.
Kolay degildi benim icin 20 yildir savasiyorum.7. migroya baslicaz ALLAHIM IZIN VERIRSE inseallah bu sefer olur umduyla 8 aydir cok yoruldum blmiyorum ama rabbim inseallah her guclugun arkasindan bir kolaylik verecektir.
Canim kardeslerim duanizi bekliyorum
Inanin burda cok mutlu oldum kimseyle paylasamadigim dertlerimi burda paylastik sizlerle sevindik sizlerle uzulduk.MEVLAM BU UGURDA UGRASANLARIN KUCAKLARINI ELLERINI BOS BIRAKMASIN RABBIM ANALIK DUYGUSUNU EVLAT HASRETIYLE YANAN HERKESE NASIP ETSIN
HAMILE KARDESLERIMIZEDE HAYIRLISIYLA KUCAKLARINA ALMAYI HEPIMIZE HAYIRLI SALIH EVLATLAR VERSIN INSEALLAHH AMINNN
Bu sefer cok korkuyorum icinden ckamadigim bir korkum var
Diger tedavilerimde boyle hssetmemistim
ARDASLAR HEPIMIZ ICIN BOL BOL DUA EDELIM RABBIM BUYUK
YETERKI MURAT ETSIN ISTESIN ANINDA OLUR
HAKKIMIZDA NE HAYIRLISIYSA O OLSUN INSEALLAH AMINNN:asigim:

Sonu hayırlı olsun yolculuğunun bir tanem..Tanrım bebeğine kavuştursun canım..

cnm, allahım ınsallah bu sefer yuzunu guldurur 20 yıllık emeğinin sabrının mukafatını verır bukadar zaman sabretmıs olman umutla yollarda olman ne guzel kader akadasım benım bende 7. denıcem kısmetse ınsallah Allahım yardımcımız olsun

Son düzenleme:
rabbim inşallah bu son yolculuğun olmsını nasip eğler bu uğurda bebiş sahibi olmayı nasip eğler inşallah çifter çifter bitanem sabrınının müfaketini inşallah alırsın canım rabbim yar ve yardımcın olsun amin

canım nıl sensın dımı.................canım hıç umutsuz olma he zaman dedıgım gıbı ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bu sefer ınşşşşşşşşşşşş guzelk olucak...............sabrın sonu guzel olucak ınşş...........rabbım mahcup etmesın...........rabbım tum sıkıntını gıdersın yollarını acsın.................................................bol duaaaaaaaaaaaaaaa....................olucak olucak ınşşşşşşşşşşş.................bana arkadas ol ınşşşşşşşş rabbım duanı makbul eylesın

kız nazzzzzzzzzzz bebım patıklerımı calmışsın ..................cok guzelk dımı................

Bu son yolculuğun olsun inşallah.Hayırlısıyla Allahım bebeğini kucağına almanı nasip etsin.

Rabbim en güzel, en hayırlı şekilde sonuna tamamına erdirsin inşallah...
Umduğunuzdan çok çok daha güzellerini versin...
Dualarını eksik etmesni kimse...
İsteyen herkese yaşatsın anneliği inşallah...a.s.:1hug:

umarım herşey gönlüne göre olsun ve rabbim hayırlı olan herşeyi nasip etsin. hepimizin çok güzel günler görmesi dileğiyle allah yolunu açık etsin

insallah bu sefer rabbim dualarinizi kabul eder
insallah bebeginize kavusmaniza az kalmistir

insallah bu sefer rabbim dualarinizi kabul eder
insallah bebeginize kavusmaniza az kalmistir

Asimaricim yerim o ordegini
CANIM KARDESLERIM BANA MORAL OLDUNUZ
RABBIM RAZI OLSUN INSEALLAH Tez gunde meleklerimiz gelsin allahin izniyle
Cok tesekkur ediyorum hepinize:CüvCüv:

merhaba nil,
daha önce de konuştuğumuz gibi inşallah seninle aynı anda, aynı yerde,birlikte yaşayacağız heyecanımızı.allah izin verirse yanında olmaya çalışacağım...
allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
hadi bakalım sen başla,ben de arkandan geliyorum...
sevgiler...

nil ablacım umuda yolculukta yolun açık olsun inşş hayırlı güzel haberlerini duymayı nasip eder yüce rabbim dualarımız birbirimiz için olsun rabbim kimsenin emeğini boşa çıkartmasın

Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah bu uğurda uğraşan herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
İnşallah kardeşim senin de bu son tedavin olur ve yavrularına kavuşursun...
Canım tedavilerin hepsini Türkiyedemi oldun. sorun neydi , bi de hamilelik oldu mu..

Selam daglar
Bu yolda okadar emek verdimki anlatmak zor.
Cok acilar cektim daha 19 yasindaydim hemen bebegim olsun istemistik
Turkiyede iyi bir hekime gittik beni muayene edip hic bir sorun yok dedi.
Esimi ayri bir dr bakti.Evet benim kabuzum o zaman basladi.
Asla evlat sahibi olamssiniz dedigi anda mahvolmustukmafoldumben nereye giderseniz
Gdin olmaz dedi.Cok kararliydi.Halan o doktorun dedikleri kulagimda cinliyor.
Ve biz 7 sene icime attim her seyi hic bir kimseye bi sey diyemiyordum.
evet o 7 senenin acisi icime oturmustu hepsi bir sinav belkide rabbim
Bizleri siniyor dedim.Ama simdi cok rahatim sukur astim tabiki psikolojim bozuktu cok tam 3 sene tedavi gordum.
Canim benm ben 4 dunu almanyada son ikisini memorialde denedik maalasef benim rahim tutmuyor.Acikcasi biz zor bir hastayiz esim azo spermi sukur bulunuyor.Bunca denememe ragmen hic hamile kalmadim.Rabbim buyuk yeterki ol desin umudumu hic bir zaman kaybetmedim.Hep rabbime sigindim ondan istedim verecek olan o yaratacak olanda MEVLAM inaniyorumki olacak inseallah bu dunyada olmassa ahirette altin besikle verecek rabbim.Bunca cektigim SIKINTI biliyorumki bos degil YUCE MEVLAM HERKESE HAYIRLI SALIH YAVRULAR VERSIN INSEALLAH RABBIM GULDURSUN AGLATMASIN BIZLERI AMINNNNN:Saruboceq:::CüvCüv:

nil ablacığım şuan yazını okurken inan ağlıyorum rabbim bu dünyadada verir bizlere inşş ama yazdığın altın beşikle verecek çok duygulandırdı beni ama inşş bu kadar çektiğin sıkıntı geride kalacak rabbim yüzünü güldürecek çok içten ediyorum inan duamı rabbim yar ve yardımcın olsun

aminnnnnnnnnn..inşş....bu son tedavin olur ve bebeklerine kavuşursunn inşşşş

nil canım tedaviye başlıyorsun demek hayırlı olsun inşallah bu son olur.. rabbim yuvanı şenlendirir...sana hayırlı sağlıklı evlatlar verir...canım bende 5 gündür annemlerdeydim babam canım benim mide kanaması geçirdi bizi çok korkuttu ama allaha şükür şimdi iyi...bazen insan herşeyi unutuyor...inanmazsın haberi aldığımda gözümde hiçbirşey yoktu sadece babamın iyileşmesini düşünüyordum..onun için demekki unutmamamız gerekiyormuş önce sağlığımız....

canıminşallah tez zamanda hayırlı haberleri verirsin...allaha emanet ol....

nilcim aynen bende o kadar çok denememize ragmen hiç hamile kalamadım....ama ben isyan ettim önceleri..şimdiyse çok pişmanım tabiki..inşallllaahhh RABBıM bizleride hamileler kervanına dahil eder....nilcim inşallllaahhh herşey yolunda gider sende hamile kalırsın tez yakında.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…