Selam arkadaslar.
Bunca cektigim SIKINTIDAN SONRA SUKUR:
Umuda yolculugum basliyor.Rabbim izin verirse cumartesi aksami ucuyorum.Mayista baslayacagim tedavim over kisti yuzunden dr tarafindan ertelendi ve 4 ay dogum kontrol hapi kullandim.7 cm kistim vardi dr artik alinacagini ve ameliyat olacagimi soylemisti tabiki ben hic bos durmadim sogan kuru yamistim belki bir umut diye son kez kontrole gitmistim.Rabbime binlerce sukurler olsun kist yok olmustu.DR DAHI SASMISTI neyse bunu atlattik dedim.Maalesef bu seferde adet duzenim bozulmustu.Agustosa karar vermistik adet olamiyordum. Ne yapacagimi sasirmistim a.m.h hormonum 0.3 cikmisti.Resmen yikilmistim yani MENEPOZ DEDILER:
Artik RABBIME kendimi teslim etmistim bunlarin hepsi imtehandi.Biliyordum sukurler olsunki asla isyanim olmadi.Daha cok guclenmistim sabrederek asacaktim ama bu seferde BARTHONELE KISTIM CIKTI artik tukendigimi hissetmistim tekrar ertelenecek korkusu icimi kemiriyordu.Gecen hafta ameliyat oldum kurtuldum sukur.
Bugun doktoruma gittim kontrole her sey yolunda dedi.Agladim cunku rahat bir nefes almistim.
Kolay degildi benim icin 20 yildir savasiyorum.7. migroya baslicaz ALLAHIM IZIN VERIRSE inseallah bu sefer olur umduyla 8 aydir cok yoruldum blmiyorum ama rabbim inseallah her guclugun arkasindan bir kolaylik verecektir.
Canim kardeslerim duanizi bekliyorum
Inanin burda cok mutlu oldum kimseyle paylasamadigim dertlerimi burda paylastik sizlerle sevindik sizlerle uzulduk.MEVLAM BU UGURDA UGRASANLARIN KUCAKLARINI ELLERINI BOS BIRAKMASIN RABBIM ANALIK DUYGUSUNU EVLAT HASRETIYLE YANAN HERKESE NASIP ETSIN
HAMILE KARDESLERIMIZEDE HAYIRLISIYLA KUCAKLARINA ALMAYI HEPIMIZE HAYIRLI SALIH EVLATLAR VERSIN INSEALLAHH AMINNN
Bu sefer cok korkuyorum icinden ckamadigim bir korkum var
Diger tedavilerimde boyle hssetmemistim
ARDASLAR HEPIMIZ ICIN BOL BOL DUA EDELIM RABBIM BUYUK
YETERKI MURAT ETSIN ISTESIN ANINDA OLUR
HAKKIMIZDA NE HAYIRLISIYSA O OLSUN INSEALLAH AMINNN
:asigim: