Umuda yolculugum basliyor.

merhaba nil seni sürekli takip edyordum ve çok ama çok mutlu oldum mutlu sona ulaşmana rabbim bebeğini ve eşinle seni bir ömür boyu mutlu sağlıklı mesut etsin bebeğin sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun inşallah bu uğurda senin gibi savaşıp sonunda muraduna erenlere hayranım canım artık evli mutlu çocuklu sınıfına geçebildin darısı bizlerin başına benimde bu ay içerisinde dondurulmuş transferim olacak ne olur bana da dua edin ben de bu yolda emek sarf edenlerdenim 8 yıllık evliyim 4 tüp bebek denemem var 4. si tutmuştu ama soradan düştü

canım tebrik ederim mücadeleni ara ara okuyordum umudunu sağlıkla kucağına almana çoooook sevindim hep bereber hep mutlu olun inşallah bir gün biz de bu güzel duyguyu yaşarız

Merhabalar... inan ki yazını okuyunca ağladım... Yaklaşık olarak aynı durumdayız, yaşımız aynı, eşim azoospermi ve bende rezerv az. Tek farkımız sen 7 kere denedin ben sadece 3 kere. İlk başlamış olsaydım 3 kere bile çok gelirdi ama insan negatif sonuç ala, ala alışıyor maalesef. Bende üzüntü sonucunda panik atak gelişti ve bende 18 yıldan beri evliyim. Anlayacağın çok ortak noktamız var. Bana okadar umut oldun ki... bütün yazılarını okuyunca, olabilir dedim, demek ki hala şans var. Hamile kaldıktan sonrada yazı yazdığın için herkes adına teşekkür ediyorum çünkü hepimize moral oldu. 1. deneme Soranus - Bursa, 2 denemede peş peşe Yeditepe de yaptırdım. Ben 4. denememi Memorial veya Şifa Hastanesinde yaptırmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Anladığım kadarıyla bizim gibi şansız insanlarda iyi embriyolog ve şahane bir laboratuar lazım. Sen hangi hastanede başardın? cevaplarsan sevinirim... cevabına çok ihtiyacım var, teşekkürler ve tekrar tebrik ediyorum...

Selam canim
Yazdiklarina cani gonulden katiliyorum demekki diyorum mevlam nasip edecektiki bana guc kuvvet verdi coook zorlu dönemler gecirdim.
Hem ruhsal hemde fiziksel bize hic ümit verilmemisti artik denemeyin olmaz menepozdasiniz demislerdi burda ben yurt disindayim.
Turkiyede 3. denememde oldu Rabbimin izniyle canim kardesim beni turkiyede baska merkezler kabul bile etmediler.
Siz coook zor bir hastasiniz yumurta yok sperm yoook iyi dusunun dediler bize Memorial kucak acti Rabbime sukurler olsunki 3. denememde oldu.
Kesinlikle memorial diyorum mukemmel bir ekip Allahim bu ugurda kimsenin emeklerini bosa cevirmesin AMINNNN
Kac yumurtan oluyor?
Esinde sperm bulunuyor sanirim
Sizinle daha cook detayli konusmak isterdim inanin yavrumun yuzune baktikca hep duamdasiniz yuce yaradanim bu mubarek ayin hurmetine tum isteyenlere hayirli saGLIKLI SALIH EVLATLAR NASIP ETSIN INS

Cok teşekkürler güzel dileklerin için. Ancak bunu yaşayan anlayabilir... Benim durumda olup ta hamile kalmış, üstelik bebeğini kucağına alabilmiş bir insan görünce okadar çok seviniyorum ki anlatamam. Demekki bir yerde çabalarımız boş değil, gerçekten olabiliyormuş ve sadece ticarethane değil bu işler. Eşimde Tese ile anınan bir sürü sperm var, bende de her seferinde 3-5 yumurta çıkıyor, bazen embriyo kalitesi de iyi, kesin tutar diyorlar bize ama.... hiç tutmadı. En son yaptığım ofis histerskopide bende rahim perdesi (uterus subseptus) çıktı, doktor gerek yok ameliyat olmaya dedi... boşuna histeroskopi yaptırdım, keşke tüm işlemi yapsaydı... ayrıca sigara içiyorum ve utangımdan her zaman genel anestesi talep ediyorum. Memoriala gidersem bayan doktora giderim ve genel anestezi yaptırmayacağım transferde. İnsanda ümit kesilmediği sürece hala bir umut var diyorum ve devam diyorum. Tekrar teşekkürler, cevap için. Kendine ve bebişine iyi bak... hoşça kal...

Tabiki halan daha umut var.Sen bendende iyisin guclü ol direncli ol yola devam pes etmek yoook Rabbim buyuk
Yalniz sigarayi kesinlikle birakman lazimmmmmmm sigara yumurtanin kalitesini bozuyor.Bide hic kur yaptinmi eger sakincasi yoksa özelden ev tel yazarsan sizinle görusmek isterim
Allahim yolunu acik etsin hayirli bebislerin olsun ins

Merhabalar tekrar ve İyi Bayramlar, geç olsa bile
Bana çok umut verdin, çok teşekkürler... eşime de anlatım, bizim gibi olan kişiler var ve gerçekten bebeğini kucağına almışlar... İnan artık nerdeyde doktorlara bile inancım kalmadı, sanki sadece para için umut veriyorlar ve sonuç hep olumsuz oluyor. Şifa kADIKÖY hastanesini düşünüyordum ama seninle konuştuktan sonra kesinlikle Memorial dedim. Daha rahat görüşmek için istersen email adresimi vereyim: ximena_tr@yahoo.com. Messenger kullanıyorsan çok daha rahat olur, hemde bedava:). Sende adresin varsa herhangi bir messengerde lütfen verir misin? Çok teşekkürler....

Selam adresimi gonderdim ins gelmistir.
Allahim her daim yardimciniz olsun ins yuce yaradanim bu ugurda kimsenin kucaklarini bos birakmasin aminnnnnnn

Selam adresimi gonderdim ins gelmistir.
Allahim her daim yardimciniz olsun ins yuce yaradanim bu ugurda kimsenin kucaklarini bos birakmasin aminnnnn

Aralcimmm seni coook mrak ediyorum canim ulasamadim ins yavrunu kucagina almissindir Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…