- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
umuda yolculuk devam ediyor gönlümüzdekinin göbisimize konmasi dilegimizle hep beraber elele
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni topişe bende geldiiimmm... kızlar adetim 3 gün gecikti gelecek gibide görünmüyo pazartesi doktordan randevu aldım kanda baktırcam bakalım bnm için dua edin hayırlısı olsun die..
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah hepimiz için... güzel haberler verelim bu ay hepimiz inşallahhhh
4 haziranı bekliyorum hakkımda hayırlısı olsun![]()
yeni topigimiz hayirli olsun,rabbim tum bebis isteyenlerin yuzunu guldursun insallah,
yeni topğimiz hayırlı olsun sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin herkese![]()
yeni topik hatırlı olsun bize uğur getirsin hepimiz buraya 'Hamileyim' yazarız inşaaaaallahhhhhhh![]()
insAlllah bu ay olur melekler cok bekletmez siz degerli gulleriTopiğimiz hayırlı olsun.Rabbim bekleyen herkesin yüzünü hayırlı zamanda güldürsün inşallahhhhhhhhhhh![]()
canim iliskiden sonra yat kalkma hemenkizlar bende bu topikte yeniyim ve bu ay hamile kalmayi cooook istiyorum.30 mayis yumurtlama gunum cok heyecanliyim,banada dua edin neolur.Allahim isteyen herkesebu duyguyu tattirmayi nasip eder insallah
canim iliskiden sonra yat kalkma hemen
hemde sabaha kadar kalkmicamovulasyon testi aldim gunu tam olarak kacirmamam icin,simdilik 30 u gibi gorunuyor,simdiden heyecanlaniyorum,insallah bu topikte hamile oldugumuzuda paylasiriz
hosgeldin canikom insAllah senin meleginde koncak göbecigineben de geldim...Bu ne güzel bir topic oldu yahu..Hamileler bekleyenler elele...
Süperrrrr...![]()