UMUDU KIRILMIS ANCAK YINE DE MAYIS 2015 DE HAMILE KALMAYI ISTEYENLER :)

merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim tek yumurtam varmış 18 mm doktor biraz daha büyüsün pazartesiye kadar dedi pazartesi tekrar gidecem iğne olacam bakalım bu ay ne olacak doktor tek yumurtayla hamile kalman daha fazla dedi hayırlısı umutla bekliyorum rabbim hepimize nasip eder inşallah
Canim ankaralisin galiba takip oldugun ya da onetebilecegin bir doktor var mi..

Bu sitede çikolata kisti olup böğürtlen otu ile bundan kurtulan olmuş aranızda denilen var mı arkadaşlar

Yeni topiğin hayırlı olsun nisan topiğinide yazmıştım ama malesef benimde tutmadı inşallah bu ay güzel haberler veririz

merhaba canım inşallah güzel şeyler söyler. haberlerni bekliyoruz. Bende c.tesi gittim klomene başladık p.tesi tekrar gidicem inşallah hepimizin hakkında hayırlısı.(Amin.)
BN klomen 5 kere kullandım aşılamaya geçtik iğneleri m her gün perşembe kontrole gideceğim inşallah canm

BN klomen 5 kere kullandım aşılamaya geçtik iğneleri m her gün perşembe kontrole gideceğim inşallah canm

bende 3 defa klomen kullandım 1 defa aşılama yaptrdım kilo ver dedi dr şuan kg vermeye ugrasıyoru aynı zamanda tedavimi de bırakmayım dedim belki tutar bilemeyizki inşallah hayırlı haberler olsun canım

günaydın siz ne kdr zamndr istiyorsnzbebek PCO mu var sndede cnm

günaydın siz ne kdr zamndr istiyorsnzbebek PCO mu var sndede cnm
canım 7 aydır bebek istiyorum pco olduğumu evlendikten sonra öğrendim ankarada doktor bulmak çok zor ben çok aradım 2 aydır şükran hocaya gidiyorum çok memnunum bu 2. ay klomrn çatlatma iğnesi denememiz bugün iğneyi oldum yumurtam 22 mm dedi doktor bu ay çok ünitliyim senden bebekle dön dedi bakalım hayırlısı:)))

Bende perşembe gideceğim ama yumurtalara bakicak eğer yeterince buyumusse iğne verir banada sanırım Allahım yaklaşan miraç kandili hurmetine hepimize versin sağlıklı sıhhatli bebekler

Kızlar buqun. Catlatma iğnemi vuruldum koldan vuruldu aynı olırmu

hadi hayırlısı bende kalçadan olmuştum aşılama yaptırdım. Yani hepsi bahane bunların Rabbim istedikten sonra koldan vurulmuşsun kalçadan vurulmuşsun hiç farketmez yeterki Rabbim istesin hazinesinde bol bol var banada sanada tüm olmayanlara nasip eder inşallah.

hadi hayırlısı bende kalçadan olmuştum aşılama yaptırdım. Yani hepsi bahane bunların Rabbim istedikten sonra koldan vurulmuşsun kalçadan vurulmuşsun hiç farketmez yeterki Rabbim istesin hazinesinde bol bol var banada sanada tüm olmayanlara nasip eder inşallah.
İnşallah canım amiin

inşallH canım rabbimn hayırlısjnı versin

canım 7 aydır bebek istiyorum pco olduğumu evlendikten sonra öğrendim ankarada doktor bulmak çok zor ben çok aradım 2 aydır şükran hocaya gidiyorum çok memnunum bu 2. ay klomrn çatlatma iğnesi denememiz bugün iğneyi oldum yumurtam 22 mm dedi doktor bu ay çok ünitliyim senden bebekle dön dedi bakalım hayırlısı:)))[/QUOTE

adet düzensizliğin falan yokmuydu mesela ben 12 yaşımda adet oldum 4-5 ay hiç olmadım bi daha annem beni doktora götürdü ultrasonla baktı dr pko dedi hormon tahlili istedi yüzünde hafif kıllanma olmuştu erkeklik hormonun yüksekliğinden şüphelendi hormon testim düzgün çıktı çok şükür. sonra doğum kontrol hapı verdi içmedim sonra annem beni 6-7 dr daha götürdü hepsi aynı tedaviyi uygulaynca mecburen içtim 13 yaşımdan 21 yaşıma kadar doğum kontrol hapı kullandım nişanlıydım d.k hapını bıraktım 5-6 ay düzenli adet olmaya başladım sonra bi daha o düzeni bulamadım 25 kg aldım ilaçları bırakınca şimdi onun kilosunu vermeye uğrasıyorum.

Back
X