- 13 Mayıs 2015
- 474
- 199
- 53
- Konu Sahibi loveispink
Benim bat 25-26 mayıs canım..:)Senin bat ne zaman canım? Benim 20-21 mayıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bat 25-26 mayıs canım..:)Senin bat ne zaman canım? Benim 20-21 mayıs
aramızda 5 gün var o zaman. inş isteyen herkes bebiş sahibi olurBenim bat 25-26 mayıs canım..:)
aramızda 5 gün var o zaman. inş isteyen herkes bebiş sahibi olur[/
Bende hiç bir belirti yok şuan..sadece kasıklarımda bazen ağrı oluşuyor bide akıntım fazla o kadar ..sende varmı belirtiler..???
İnşallah canim haber veririmİnş senin de pozitif çıkar canım. İdrarda hemen çıkmayabiliyor istersen kanda baktır bir de. İnş mutlu olacağın bir sonuç alırsın
yani toplamda kaç gün içtin canım benim adetim 4-5 gün sürüyo bende mi bitince başlıcam.Maşallah canım. Bi daha geri gelmezler değil mi:)Merhaba canım. Adetimin bittigi gun basladim yani benimki 7 gun suruyor 7. Gun basladim. Ogle yemeginden 10 dk once ve aksam yemeginden 10 dk once ictim. Hala iciyorum persembe gunu bitecek kür ama bir haftada temizledi beni. Çok sıkı yaptim
Allah yardımcınız olsun canım bende daha ilk çocuk için uğrasıyorm-um 4 yıldır bende de pko varslm kızlar anladığım kadarıyla 2.çocuğunuz için uğraşıyonuz genel olarak.bende 29 yaşındayım 2 yıllık evli daaha 1.çocuk için uğraşıyorum.evlendiğim günden beri uğraşıyom.süt hormonu yüksekliği iltahap eşimde sperm düşüklüğü çıktı.bakalım ne olcak 1-2 ay içinde tüp e başlayacaz başka yol kalmadı 2 kez başarısız aşılama da var![]()
arkadaşlar merhaba inşallah hepimiz mis kokulu bebeklerimize kavuşuruz bu ay :) bugün iğnenin 7. günü 27 mayıs adet tarihim o zamana kadar bekleyecem sonra kan tahlili yaptıracam inşallah olumlu sonuç alırım Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize
canım güzel düşün güzel olur inşalah inşallah büyümüştür yumurtaların hayırlısı olsun hakkında :)amin canım bende bugün doktora gidicem inş yumurtalarım büyümüş mü bakıcaz artık ona göre çtlatma iğnesi vericek ama hiç büyümüş gibi gelmiyo hiç sancı ağrı bişey yok..
İnş sen de bebişine kavuşursun canımslm kızlar anladığım kadarıyla 2.çocuğunuz için uğraşıyonuz genel olarak.bende 29 yaşındayım 2 yıllık evli daaha 1.çocuk için uğraşıyorum.evlendiğim günden beri uğraşıyom.süt hormonu yüksekliği iltahap eşimde sperm düşüklüğü çıktı.bakalım ne olcak 1-2 ay içinde tüp e başlayacaz başka yol kalmadı 2 kez başarısız aşılama da var![]()
İnş canım. Benim de bugün iğnenin 12. Günü. Bata 2-3 gün kaldı. İnş pozitif sonuç alırızarkadaşlar merhaba inşallah hepimiz mis kokulu bebeklerimize kavuşuruz bu ay :) bugün iğnenin 7. günü 27 mayıs adet tarihim o zamana kadar bekleyecem sonra kan tahlili yaptıracam inşallah olumlu sonuç alırım Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize
Canım her zaman her ay belirti vermez ki. Herkesin belirtisi farklı olur hem aynı kişide her ay aynı olmaz. öyle olumsuz düşünüp kendini üzme pozitif ol tatlımamin canım bende bugün doktora gidicem inş yumurtalarım büyümüş mü bakıcaz artık ona göre çtlatma iğnesi vericek ama hiç büyümüş gibi gelmiyo hiç sancı ağrı bişey yok..
Pozitif sonucunu bekliyorum inş canımİnşallah canim haber veririm
Yumurtan oluşmuş mu canım? Kaç tane kaç mm?amin canım bende bugün doktora gidicem inş yumurtalarım büyümüş mü bakıcaz artık ona göre çtlatma iğnesi vericek ama hiç büyümüş gibi gelmiyo hiç sancı ağrı bişey yok..
Canım her zaman her ay belirti vermez ki. Herkesin belirtisi farklı olur hem aynı kişide her ay aynı olmaz. öyle olumsuz düşünüp kendini üzme pozitif ol tatlım
Yumurtan oluşmuş mu canım? Kaç tane kaç mm?