Tüp Bebek Merkezleri Umudu Umut tüp bebekte arayanlar, burda dertleşelimmi...

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
Merhaba arkadaslar umut tüp bebek merkeziyle ilgili bir topik göremedim o yuzden yenı bır topik actım.
Umut tup bbekle ilk gorusmemı yaptım bir ay sonra tedavıye baslıyoruz. umarım ılk denemde tutar. burada sansını deneyenler veye bılgı edınenler, basarı oranlarını yazarlarsa cok sevınırım :)

Canım merhaba a.s. tedavin hayırlı olsun.Ben de Umut'da tedavi oluyorum 4 mayısta transferim oldu bekliyorum...ınşallah sen de ben de :CüvCüv: oluruz....

Canım merhaba a.s. tedavin hayırlı olsun.Ben de Umut'da tedavi oluyorum 4 mayısta transferim oldu bekliyorum...İnşallah sen de ben de :CüvCüv: oluruz....

insallah canım bebişimiz tutunur analarına sıkıca:))) bişey sorucam allah korusun bu denemede tutmazsa sana ıkıncı deneme ıcın ındırım olacakmı bundan bahsettılermı?:delphin:

selam bende umutlu'yum bu ikinci deneme olacak ilkini ankarada yaptırmıştım malesef biyokimyasalk gebelikle sonuçlandı benimde temmuz gibi başlayacak çünkü bizden koromozom testi istedi enver bey 26 haziranda alıcaz sonucu bide ben histereskopi yaptırıcam ufak bi polip varmış onun için adet olmayı bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsun

insallah canım bebişimiz tutunur analarına sıkıca:))) bişey sorucam allah korusun bu denemede tutmazsa sana ıkıncı deneme ıcın ındırım olacakmı bundan bahsettılermı?

Ben de bu konuyu konuşmayı unuttum ama sanırım bi indirim uygularlar...senin Dr kim?

selam bende umutlu'yum bu ikinci deneme olacak ilkini ankarada yaptırmıştım malesef biyokimyasalk gebelikle sonuçlandı benimde temmuz gibi başlayacak çünkü bizden koromozom testi istedi enver bey 26 haziranda alıcaz sonucu bide ben histereskopi yaptırıcam ufak bi polip varmış onun için adet olmayı bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsun

Senin tedavin de hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3 inşallah olumlu sonuçlar alırız hepberaber..Benim Dr um da Enver Bey ben çok memnunum...

bende heycandan doktorun ısmını almayı unuttum :)))))))))))))))
kızlar ben daha on gorusme yaptım bırdahakı ay alıcam tedavıye. umutun basarı oranı nasıl ? derın bı arastırma yaptınızmı?

Patricia canım ben ilk denememi Alman'da yaptım ama hiç memnun kalmadım o kadar da para alıyorlar ve sonra çok araştırdım ve Memorial ile Umut arasında bir seçim yaparak Umut da karar kıldım iyi de yapmışım eğer sonuç olumsuz olursa bile tekrar oraya giderim diye düşünüyorum...ınşallah hepimiz için sonu da iyi olur...

ben 2 deneme yaptım AMA BAŞKA YERDE.
Şimdilerde kendi sitesini ve her yerdeki yorumlarını okuyorum.Herkes iyi şeyler söylüyor Özellikle Enver Bey hakkında.Benim şu an 3 aylık bir bekleme sürem var.Sanırım görüşme için benim için de 1.sırada Umut Tüp Bebek Merkezi.
Sana hayırlı olsun

ben 2 deneme yaptım AMA BAŞKA YERDE.
Şimdilerde kendi sitesini ve her yerdeki yorumlarını okuyorum.Herkes iyi şeyler söylüyor Özellikle Enver Bey hakkında.Benim şu an 3 aylık bir bekleme sürem var.Sanırım görüşme için benim için de 1.sırada Umut Tüp Bebek Merkezi.
Sana hayırlı olsun

İki denemeni nerde yaptırmıştın? İnşallah 3.sü son olur senin için...gamyoncuiremsu

ben ilk denemeden sonra çok araştırdım internette hep karşıma umut tüp bebek dr. enver kurt çıktı,sonra samsunda kendi kadın doğum doktoruma gittim düşükten sonra adetim geciktiği için oda bana umut u önerdi ve enverbeye git dedi mutlaka hatta git bi ön görüşme yap ortamı doktoru tanı o aklında bişe kalmasın olurya beğenmessin dedi o zaman başka biyere yönlendiririz dedi bu işte güven çok önemli dedi bizde geçen ay eşimle gittik enver beyle görüştük hatta ben internette resimlerini görmüştüm daha yaşlı bekliyodum şaşırdım genç ti .sonra bizden kromozom analizi istedi bendende histereskopi ama dedi bunları smasunda yaptırabilirsin eziyet olmasın muayene etti,eşimi ürolog emre beye gönderdi eşimde muayene oldu ve hiçbir ücret ödemedik.benim samsundaki doktorumda gerekenleri açıkca yazdı gönderdi.yani sonuçta para 2. sırada onun için çünkü burda ben yapıcam diyebilirdi hatta kromozom analizi eşinle ikiniz için 300 ytl dedi ama samsunda fakülte hastanesinde yaptırabilirsin dedi.ücreti de söylim tüp bebek için biz 804 (yanılmıyosam 800 küsür bişeydi) alıyoruz dedi ilaçlar 1000-1500 tutar dedi,eşim azosperm oldugu içinde onun tese ameliyatıda 1600 dedi.yani sizde azosperm sorunu yoksa 1600 tl ödemiyosunuz.tabi ben ssk lıyım.raporlu fiyatı söyledi diğer fiyatları bilmiyorum.umarım yardımcı olmuşumdur.

bende umut tüp bebekdeyim ve yarın yumurtalarım toplanıyor,biraz heyacanlıyım...merkez hakkındaki düşüncelerim çok olumlu,benim doktorum Levent Bey ve çok iyi bir doktor.umarım yarını atlatırım bir an önce ...oldukça heyecanlıyım...ohss riski beni oldukça geriyor...hepimize bol şans....dualarınıza ihtiyacım var

bende umut tüp bebekdeyim ve yarın yumurtalarım toplanıyor,biraz heyacanlıyım...merkez hakkındaki düşüncelerim çok olumlu,benim doktorum Levent Bey ve çok iyi bir doktor.umarım yarını atlatırım bir an önce ...oldukça heyecanlıyım...ohss riski beni oldukça geriyor...hepimize bol şans....dualarınıza ihtiyacım var

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı embriyoların olur ve tutunurlar kaç yumurta oluştu?Sanırım pco var sen de o zaman sayı da çoktur

pco değilim ama 26 dediler...aslında ilk defa bu kadar çok oldu.bundan önce 20 toplandı onda bile mahfolmuştum.sanırım bünye ile alakalı o yüzden tırsıyorum açıkçası...
yarın akşam bi olsa...:)

merhaba arkadaşlar bende umut müdavimlerindenim.
hana merhaba muhtemelen seninle tanışıyoruz benimde 4 mayısta transferim oldu:)yan yatakta bi avukat bayan vardı sanırım sensin dimi:)

merhaba arkadaşlar bende umut müdavimlerindenim.
hana merhaba muhtemelen seninle tanışıyoruz benimde 4 mayısta transferim oldu:)yan yatakta bi avukat bayan vardı sanırım sensin dimi:)

kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis evet benimmmm....
nasılsın nasıl hissediyorsun ben de hiçbi belirti yok valla...öyle bekliyorum bakalım ne olacak sonu iyi olsun inşallah hepimiz için...:Saruboceq:

ah canım ben henuz senın kadar ılerleyemedım bıle. insallah kalıtelı embrıyoların olur sağlıkla anneciğine tutunur. :)))) o test gunu gelmez sımdı bekle bekle :))))))kaydirigubbakcemile2

canım yaa..:) şansa bak:)
bendede çok fazla belirti olduğu söylenemez.hafif kasıklarımda sızlanma ve küçük ağrı batma gibi şeyler oluyor belim ağrıyor ama sanırm yatmaktan.pazartesi iş başı yapıcam evde günler geçmiyor bi türlü..
seni çok merak ediyodum arayacaktım bi kaç gün daha geçince ne güzel burda karşılaştık:)

kızlar hadi başka yokmu umut tüp bebek merkezinde başarı elde eden, moralimizi düzeltecek yeni hamişler:)

Back
X