Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha gorusmeye gitmedim ama okuduklarima gore enver bey olur sanirim okuduklarim cok memnun ya erdem tup bebek ya da umut tup bebek dediler bende umut tup bebegi dusunuyoruzz:)nezo tedavin hayırlı olur inşallah..hengi dr.u düşünüyorsun görüşmeye gittin mi?
renkli1 canım inşallah son denemen olur da bebeğine kavuşursun umut da ilk denemen miydi? bence doğru yerdesin...
insallah canım benım, bende ilk denememi umutta düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.bende ilk tup bebek denememi umut tup bebek te yaptirmak istiyorum insallah herkesin dualari kabul olur:)
kızlar umutta yumurtarım toplandı ve bu benim 5.denemem ilk defa bu kadar yumurta toplanmasına rağmen kanama,ağrı vs olmadı.gerçekten profesyoneller..ve güleryüzlüler....
ama ohss yüzünden transferim temmuz a ertelendi...
27 yumurtadan 19 u dolu çıkmış 15 i döllenmiş yarına kadar iyi bölünenler dondurulacaklar.
inşallah hepsi yarına kadar yaşarlarda dondurulur...
umut tüp bebek merkezi benim gerçekten son umudum...umarım başarırım...
inşallah ikizdir:)))Slm kızlar bende sizler gibi umut tüp bebekte tedavi oldum doktorum Enver Bey
21 Nisan da toplama işlemi yapıldı 11 yumurta toplandı 7 tanesi sağlam çıktı 6 sı embriyo oldu ama 3 tanesi 8 çekirdekli hale geldi diğerleri istenen büyüklüğe ulaşmadığı için dondurulmadı 24 Nisan da transferim gerçekleşti 5 Mayıs akşamı ilk testimi yaptırdım 165 çıktı ertesi gün merkezi aradım değerlerimin çok iyi olduğunu 10 gün sonra kontrole gelmemi söylediler ama benim içim rahat etmedi çünkü daha önce kendiliğinden gerçekleşen gebeliklerim oldu ve 3 tane düşük yaptım 5 yıllık evliyim hiçbir problem yok eşimdede bende de bütün araştırmalar yapıldı kromozom bile ama hamile kalamıyorum kaldıklarımda gidiyordu neyse konumuza dönelim testi 7 si akşamı tekrar yaptırdım içim rahat etsin diye 550 olmuş değerler 10 nunda tekrar yaptırdım 2167 çıktı yani bebek gelişiyor ama ben keseleri görmeden kalp atışını duymadan inanamıyorum anlayacağınız fazla sevinmek istemiyorum o yüzden şimdi cumartesiyi bekliyorum sabah 9:00 da çağırdılar bu arada muayene 150 TL haberiniz olsun ben ilk kontrol bedavadır diye düşünüyordum fakat paralıymış.Merkezden bahsedersem çok kalabalık her gittiğimde en az yarım saat 1 saat bekliyorum hele transfer günü randevum 12:30 du 15:30 da aldılar çok stres oldum sinirlendim birde idrara sıkışık beklemek 3 defa tuvalete çıktım ama yinede çok sıkışık bir şekilde bekledim yumurta toplamada doktorum Enver Bey olmasına rağmen Levent Bey girdi transferde Enver Bey girdi karışık takıldık yani benden bu kadar herkese şimdiden bol şans diliyorum kendimede tabiki :))) umarım keseyi ve kalp atışını görürüz cumartesi günü benim merak ettiğim değerlerimin tek gebelikmi çoğul gebelik değerlerinimi taşıyor acaba?bilen varsa bana bilgi verebilirmi acaba
kızlar 8 emb.dondurulmuş,2 tanesi grade 1-------6 tanesi grade 2 imiş ...
sizce sonuç nasıl??
15 yumurtadan 8 tane kaldı...%50
hiç duymadım ama kolen türü ilaçların rahim duvarını incelttiğini duymuştum
kız cıngış pembesi sen umuttamıydınnnn.......Kızlar merhaba, bende Umuttan umut arayanlardanım.
Bende Enver Beyin hastasıyım. Bende sorun yok eşimdede dr un normal yolla kalınabilirsiniz diyecek kadar değerleri yani çok kötü değil.Mayıs 26 da 25 adet yumurtam toplandı kısa protokolle. Ancak sadece 2 adet olgun yumurtam çıktı ve onlarda döllenmemiş. Bi an ilk denememde çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Druma ulaşamadım ve inanırmısınız embiryolog Ali Beyi özel cebinide bulup aradım ve kendisi bana çok aydınlatıcı bilgi verdi.Bi gün sonra Ali beyi aradım ve gelişmekte olan 10 yumurtadan 9 unun döllendiğini öğrendim. Ancak transferim 2 ay ertelendi. Çünkü bu yumurtalar gelişimlerini tam olarak tamamlayamadılar ve rahimin tutunma zamanı geçtiğinden. Bu ay regl olunca doğum kontrol hapı kullancakmışım, bu benim rahimimi düzenleyecekmiş.
Bunları anlatmamın sebebi şu, bana deselerdiki yumurta büyüdü transfer için gelin ben bilemezdim tabiki giderdim ve olmayınca yumurtada sorun arardım. Ama Umut tüp bebek zaman koydu beni bekletiyor. Bu süre zarfında hem sabırı öğreniyorum hemde transferde yorulan yumurtalıklarımı dinlendiriyorum.
ınş. zamanı geldiğinde turser gibi size hamiş haberlerimi yazarım.
Allah hepimize bu yolda kolaylıklar versin inş.