Tüp Bebek Merkezleri Umudu Umut tüp bebekte arayanlar, burda dertleşelimmi...

Meraba bende 5. ve 6. denemelerimi Taa Izmirden gelerek Umutta yaptirdim ayrica 5. ile 6. deneme arasi laporoskopimi de onlar yapti.Hersey iyiydi dr.lardan da memnundum ama sonuc alamadim malesef.Simdi bruksel kadin sagligiyla ankara hrs arasinda kararsiz kaldim.Umut ta klasik mikro uyuglaniyor.IMCI cokultur vs. yok.Cok sonuc alan var ama benim nasip degilmis demekki.

kız cıngış pembesi sen umuttamıydınnnn.......

Evet canım bende Umut tüp bebekte yaptırdım ilk denememi.Şu an 9 yumurtam var döllenen. Eğer devam ederse bölünmeleri pazartesi yada salı donduracaklar. Herşey yolunda gitseydi belkide senle beraber transferimiz yapılacaktı. Olsun inş. güzel haberleri ilk senden alırız

Meraba bende 5. ve 6. denemelerimi Taa Izmirden gelerek Umutta yaptirdim ayrica 5. ile 6. deneme arasi laporoskopimi de onlar yapti.Hersey iyiydi dr.lardan da memnundum ama sonuc alamadim malesef.Simdi bruksel kadin sagligiyla ankara hrs arasinda kararsiz kaldim.Umut ta klasik mikro uyuglaniyor.IMCI cokultur vs. yok.Cok sonuc alan var ama benim nasip degilmis demekki.

Hülyacım herşeyde bir hayır vardır.Çıkan iki yumurtam döllenmediğinde çok ağladm iş yerinden eve yolladılar asansörde bi kadın vardı biri arabada bir ayakta. arabada lan çocuk özürlüydü, o zaman dedim böyle olmasındansa hiç olmaması daha iyi.
Brüksel içinde çok iyi diyorlar eğer oraya gidersen bilgi verebilir misin?

bende ilk transferimi umut tüp bebekte yaptırdım. dr um levent bey.mart ayında başladım tedaviye. ohss sorunu yaşadığım için transferim mayıs 19 da yapıldı.33 yumurta toplandı 22 tanesi döllendi ve 14 tanesi donduruldu.19 mayısta 3 adet embriyo dr enver bey tarafından transfer edildi.levent bey yurt dışında idi o sırada.umuta 3 haziranda kan testi yaptırmaya gidicem.ama ben trasferimini 11. günüde idrar testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı.ama kesin sonuç çarşamba belli olacak.ben çok memnun kaldım bu merkezden.istanbulda hiçbir merkezle görüşmeden direk onlarla görüştüm ve iyikide oraya yaptırmışım..tutmasada asla pişman olmazdım oraya yaptırmasaydım diye.çünkü yapmaları gereken herşeyi yapıyorlar.

Bruksele on gorusmeye gitmisti kasim ayinda.Yucel bey cok ilgiliydi embryo gelistirme konusunda sanirim gayet basarili ama tabiiki nasiptir.

Evet canım bende Umut tüp bebekte yaptırdım ilk denememi.Şu an 9 yumurtam var döllenen. Eğer devam ederse bölünmeleri pazartesi yada salı donduracaklar. Herşey yolunda gitseydi belkide senle beraber transferimiz yapılacaktı. Olsun inş. güzel haberleri ilk senden alırız
hayırlısı olsun canım bundada vardır bi hayır..benimki pozitif olsun inş benden moral depolarsın....inanamıyorum hala nası zaman geçti 2 ay geride kaldı hiç geçmiycek sanıyodum ama geçti şimdi yarını sabırsızlıkla bekliyorum......levent bey burda yok demekki enver bey transferimi yapıcak benim için hangisi hayırlıysa o olsun inşallah......sizler içinde inş...

Ben çok üzgünüm, tranferim yapılmadan işlem iptal edildi. Yumurtalalrım iyi gelişme göstermemiş o yüzden dondurmaya bile gerek kalmadan bitirdiler. Böylesi daha hayırlıydı belkide gelişmeyen yumurtayı nakletmek daha kötü. Regl olunca Enver beye gideceğim, ne diyecek bilmiyorum. Yeni tedaviyi ne kadar arayala yapar yeni tedavi için indirim uygularmı bilmiyorum.
ılk denememdi ilk hayal kırıklığım oldu.Çok umutlanmıştım.

Back
X