Umudum kalmadi

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Ben atanamadim memur olamadim.erkek arkadasim uni mezunu fakat oda isten ayrildi suan.buldugu iside binbir zorlukla bulmustu.

dayancak gucum kalmadi konustugumuz her sey hayalde kalacak gibi geliyor inanin hayal kurmayi bile biraktim..icimden konusmak bile gelmiyor artik

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortadogu mezunu ne demek pek anliyamadim? Kafam karisti?!

aynen senin durumundaydı kızkardeşim veeee mayısta evleniyor ,şubatta atandı...umudunu kaybetme sakın....

aynen senin durumundaydı kızkardeşim veeee mayısta evleniyor ,şubatta atandı...umudunu kaybetme sakın....
Olmuyor hadi ozelde idare ederdim sonra evlenince kendimi adar calisir atanirdim cunku beni calistirirdi da ama onunda islerinin ters gitmesi beni cok yordu bitirdi

Gerçekten çalışıp azmeden kimse işsiz kalmaz. Kimse is beğenmiyor,kimsenin calismaya gönlü yok. Yanlış anlamayın sakin sizin için söylemiyorum. Öğretmen alımı yok dediler senede bilmem kaç yüz küsür bin öğretmen atandı. Taciz,tecavüz vs bir sürü sapık öğretmenle oldu ortalık. Gerçekten hak edene,işini layigiyla yapana lafım yok. Ama bu işler biraz daha zor olmak zorunda ki seviye daha da düşmesin. Umudunuzu kaybetmeyin. Bir kapı kapanir diğeri açılır.

aza kannat getirmeyen çoğu hiç bulamaz illa öğretmeen olacaksınız diye bi kaide yok sevgilinizde öyle. az çok demeyip herhangi bişin ucundan tutmanız gerekiyor.

Odtu mezunu yani turkiyenin en iyi unilerinden biri

Anliyorum. Türkiye de yasamadigim icin bu konuda bir yorum yapamayacagim. Ama asla umudunuzu yitirmeyin. Hicbir s1kinti sonsuza kadar sürmez. BAzi zamanlar hersey üst üste gelir insan yorulur, bikar, bunalir ama bunlar asilmayacak seyler degil biraz daha sabir. Alternativlerde düsünebilir.

Asgari ucretten az alarak ogretmenlik yapiyorm ucretli is bulamadgm zaman okul kapisindan gecerken bogazm dugumleniyor bu ulke bizim gibi bir cok ogretmenide intihara surukluyor ama

Olmuyor hadi ozelde idare ederdim sonra evlenince kendimi adar calisir atanirdim cunku beni calistirirdi da ama onunda islerinin ters gitmesi beni cok yordu bitirdi
inan sabrın sonu selamettir;biz mucize diyoruz o derece birden gelişti....atanmasıyla istemeye gelmeleri arası 10 gün:))))yani bir baktım kızkardeşiim atanmış ,bir baktım nişanlanmış,üstelik 10 sene atanmayı beklemiş ve eniştemde çok zor maddi bir sınavdan geçerken sanki güneş doğdu......

aza kannat getirmeyen çoğu hiç bulamaz illa öğretmeen olacaksınız diye bi kaide yok sevgilinizde öyle. az çok demeyip herhangi bişin ucundan tutmanız gerekiyor.
Ben ne yapabilirim ? Baska is kapilari bulsn gencler deniliyor ben satis yapamam ? Sozelciyim kasiyer olamam :) ben en iyi alanda kendimi ogretmenlk uzerine yetistrdim neden bu iskence demeden gecemiyorum...

2 yildir bekliyorum inan bende belkide sabirsizim yasim 25 ama ona daha cok uzuluyorum destegi yok kimsesi yok o bilgi birikimi tanidigin yoksa hicbr halta yaramiyor bakiyorsn ipe sapa gelmez cogu insanin hayati tikirinda cildirmamak elde degil gercekten umarim oyledir umarm sabrin sonu gercekten selamettir

Valla sıkıntı çekmeden feraha erişilmiyor malesef.birde yanlış anlamyın iyi okullardan mezun insanlar pek kolay iş beğenmeZler.eksik fazlaya bakmıcaksınız eğer evlenmek istiyorsanız en düşük basamaktan başlayın illa iyi yerleri beklemeyin

Belkide oyle dogru diyorsunuz isten ayrilmadan once insanlarin ne sartlarda calistigjnida anlattim ama herkesn kendince hakli sebepleri oluyor.gercekten cok acimasiz hayat.onca didin parcalan sonunda yine sıkntı yine sıkntı..

yanlış anlamayın ama bişey söylicem size..

bu tarz
turkiyenin en iyi unilerinden biri
mezun olan kişiler ne hikmetse 4-5 binle başlama hevesinden olduğundan buldukları işlere girmeyip işsizi diye ağlıyorlar.

sizin çevrenizdekiler böyle mi bilmiyorum ama benim eşimde bende güzel bi üniden mezun olduk ben 700 lira ile işe başladım eşim asla çalışmam dedi bir süre işsiz kaldı sonra girdi çalıştı ee şimdi ikimizde çok iyi kazanıyoruz ama biraz tecrübe lazım yani ne demek istediğimi anlamışsınızdır sanırım.

tekrar ediyorum sadece sizler için değil üni mezunu olan herkes için bu sözüm.. bu devirde herkes üni mezunu iyisiyle kötüyüsle.. biraz dayanmak gerekiyor kimse işinden memnun değil ama işsizlik var iş bulamıyorum bana yalan geliyor.

isteyen adam işini bulup yükselebilir.

dilerim herşey gönlünüzce olur.

Normalde su okuldan mezun olan issiz kalmaz gozuyle bakilir ama kaliyor ne yazikki buldugu isi bile 6 ay sonra tanidik vasitasyla bulmustu dusunun kucuk bir yerdeyim hayallerinden vazgecti bulayim is isci olarak bile calisirim dedi sonra oturdu kpss calisiyo iste bende bekliyorum onun begenmemezlk gibi bir durumu var mi inan kestiremiyorum ama hani kimsede sen basvuru yapmissin gel demiyor ne yazik ki tanidign varsa araci oluyor belki oyle..tesekkur ederim yorumunuz icin umarim bizde atlatiriz

Bir ülkede 300 tane üniversite olup milyon tane üniversite mezunu olursa ve çoğunluğu da meslek degil teori bilirse kaçınılmaz son maalesef. Liseye gider gibi Üniv. Bitiriliyor artık. Özel Üniv ver senelik 15 bin ister muhendislik oku ister öğretmenlik oku. Düzen bu.

Şu anda eli meslek bilmeyen yani meslek erbabı derler ya öyle olmayanin işi çok zor.

Yoksa işletme mezunu iktisat mezunu ne bileyim böyle mezuniyetlerle is bulmak imkansız artık.

İnşallah en kisa zamanda hersey hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…