- 7 Mart 2014
- 292
- 139
- 43
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevrenizde ciddi problem var o zaman.Kafayı yemiş bu insanlar,çocuk yok diye dışlamak nedir? Benim ikinci annem dediğim dünyalar tatlısı bir komşumuz vardır.Çocukları olmamış hiç ama çocukları o kadar çok seviyor ki doğurmamasına rağmen bir sürü çocuğu var.Bende onlardan biriyim..İnsan olmak önemli,üremek değil.isteyipde olmaması ne demek cocuğu olanlar bilemez bu kadar isteme böyle mutlu ol demesi kolay geliyoo
ilk başta cocugunuz yok diye cevre dışlıyorrrr![]()
En iyisini yapıyorsunuz.Bu arada siz de dahil tüm isteyenlere Allah hayırlı evlatlar nasip etsinTakintili kisiler var nazar deger diye korkuyo yada icten ice sizi zavalli bakisi .....mesla yakin arkadasim kac ay sonra soyledi hamile oldugunu yada 1senedir gorusmedigim arkadasim bebegi. Oldugunu haber vermek icin aradi ikisi ilede mesafeliyimm
yorumunuza cevap yazamadan yapamadım..Anlam veremiyorum niye bebek olmayinca bu kadar serzenis veya aile olmak istiyorum nedir eslerde aile sonucta illa bebek sart mi ? Siz bebek icin mi evlendiniz gayeniz amaciniz bu mu ? Tamam istemen anormal degil ama evlenme amacin bebek dogurmak gibi diyecegim bicok kadin zaten dogurmak icin evleniyor -.- ne diyim
Bu da kotu ya, kiskandi nazar degdirdi bilmem ne.. Ne kadar geri kafali insanlar var degil mi?senı ve yasadıklarını cok ıyı anlıyorum allah bızım gıbı evlat ısteyen herkeze nasıp etsın... ben arkadaslarım ailem esımın ailesı herkez bılıyor ıstedıgımızıde ben acıkca ıstıyoruz dedımkı kımse soru sormaz dusunur demekkı ıstıyolarda olmuyor dıye soruların onunu kesmeye calıstım bı nevı ama gecen gun kv dedı kızım hastanler yakın bırlıkte gıdın doktora gorunun ne var ne yok bı baktırın dedi bılmıyor sureklı mucadele ettıgımız...ı cevremde ınsalar cok garıp bebek mevlutu oluyo gıdemıyorsun gıtsen nazar deydırdı dıyecekler gıtmesen kısakndı gelmedı dıyecekler ınsan ne yapacagını sasırıyor bı arkadasım var surekllı begıyle ılgılı paylasımlar yapıp sonrada bebgıme nazar degd bıdaha paylasmıycam dıyen cok garıp seyler yasıyoruz aslında ben bebeklere baktıgımda hep maşallah supanallah derım ama sanırım baskalrı bu sozlerı duymuyor ve bızım nazar degdırgımızı dusunuyor garıp allah hepımıze yardım etsın ınsallah...
canım ıana oyle oluyoru bırebır bı cok kez yasadım bu durumları nazardı kıskandıydı gıbı seylerı...haklısın aslında ama hanı ben cevreye korunmuyorum dedım ustu kapalıkı sormsınlar dıye ama ınan degısen bısey olmuyor ay bak burdada bı tanıdık doktor var ona gıtsene gorun aa bıtane tanıdıgım doktor var bı gıtsene belkı sorun vardır tedavı olursunuz nıye olmadıkı hala gıbı bursuru olay yanı soyelsen bı dert soylemsen ayrı bıdert ınsanlar okadar anlayıssız gaddarkı ne yapacagı sasırıyor ınsan bızlerın kednı ıcımızde yasadıgı zaten bıze yetıyor bıde cevmızdekı bu anlayıssızlık cok yoruyo sımdılık dusunmuyorum dıyıncede mısal ben aman ıster olsun ıster olmasın herseyın hayırlısı dıyorum karsıdakı aa deme oyle sızınkı evlılık degılkı ınsan cocugu olunca aile oluyor evlılıgı anlıyor evlılıgın tadı oluyor cocuk yoksa ben buna evlılık aile dıyemıyorum dıyen arkadasım var yuzume karsı dusun artık gerısını...Bu da kotu ya, kiskandi nazar degdirdi bilmem ne.. Ne kadar geri kafali insanlar var degil mi?
Tek care sanirim, ne kadar istesen de belli etmemek. İstiyoruz falan dersen istemiyoruz diyene oranla daha cok laf yiyorsun. Yok sorun mu var, yok doktora gidin. En kisa cevap simdilik dusunmuyoruz diyip gecmek galiba. Sonucta o istek senin kalbinde, dilin ne derse desin...
4 yıllık evlıyım 4 yıldır bebegımız olsun dıye ugrasıyoruz esım azosperm (sıfır sperm) bılıyorum umut etmek sabretmek lazım ama bazen oyle zamanlar oluyor kı ısyan edıyorum.sonra pısman oluyorum bu bızım sınavımız guclu olmalıyız ama nereye kadar... hamıle kadın gormeye arkadaslarımın bebeklerını sevmeye dayanamıyorum keske her ısteyen hemen anne baba olabılse bunun ne kadar zor oldugunu evlenınce anladım.... hersey cocuk deıl mutlu saglıklı olmak önemlı ama sevdıgım adımın parcasını tasımayı ne cok ısterdım gercek bı aıle olmayı ..uzgunum![]()
Eger olmuyor olsa karalar baglamam evimin neseside cocuga bagli degil kesinlikle dogurmak zorunda hissetmiyorum kendimi hayati boylede yasayabilirim isyan etmem kabul ederim asiri duygusal buhranlarin icine girmem evlilik amacim uremek degil kendimi mutlu etmek hayati paylasmak bu yolda sevdigimle yurumekti bebegi dusunerek evlilik yapmadik oyuzden sevgi ve mutlulugumuzu bebek belirlemiyor olmamasi bizi eksik kilmiyor ama cogu zaman evliliginde eksiklikler olanlar bunu bebekle tamamlamaya calisiyor bebek olunca birseylerin yola girecegini sanan kesimde azimsanmayacak derecede konu sahibide bunlardan biri gercek aile olunacagini dusunuyor bebek olunca esiyle ikisi gercek aile degilmis :))))))yorumunuza cevap yazamadan yapamadım..
Bence bu yorum çok gaddarca olmuş. Annelik iç güdüsü hepimizde var siz çocuk istemiyormusunuz?
Çocuk evin neşesi derler hiç duymadınız sanırım..