Umudumu Kaybettim.

Üstelik şunu da söylemeden geçemeyeceğim, benim o gönüllü olduğum işi kimse yapmak istemiyordu. Beğenmiyor, burun kıvırıyordu. Ona rağmen olmadı. Torpil olsa ne yazar.

Hayor bu kadar umutsuz olmayın . Yaşadığımız hersey çok normal .
Ben ilk iş bulmam 2 senemi almıştı arada denemelerim oldu yapamadığım ayrıldığım yerler vs . Yani kendinizi suçlamayın ekmek Aslan'ın midesinde artık ağzında da değil . Herkes sizinle aynı durumda .

Evet çok normal tartışma çıkması. Her konuda bir tartışma çıktığı gibi bu konularda daha çok çıkar. Ama konu içeriği silmek yasak olduğu için ceza alabilirsiniz. Zaten site kurallarında var dini paylaşımlar yasak diye..

Özel sektörde deneyim ve yaş çok önemli. Ayrıca atılgan olmak da gerekiyor.
Acaba siz biraz kararsız olabilir misiniz? Mesela şöyle mi yapsam böyle mi yapsam derken, erken kalkan yol alıyor genelde.
Bu arada siz evde oturup dua ederken iş imkanı kendi kendine gelmez. Ama dindar gözükürseniz iş bulmanız kolaylaşır.

özel sektörde işler nasıl yürüyor az çok biliyorum. Hiç değerlendirmeye almadan CV hiç okumadan atanlara rastladım. Ya da sadece tipe bakıp işe alım yapanlara. Böyle olunca hiçbir yerden umudun kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…