Umudumun tükendigi yerdeyim

Beni dinlediginiz icin coooooook tesekür ederim bundan sonra canimli cicimli nasil desem ehmmm hosgörülü siritik birsey olmam lazim yani :) hahahaha

dügünüme az kaldi bunalimdayim ama beni benden eden en büyük sorun görümcem
kardesim benden önce evleniyor takintisi var simdide dügüne yakin nisan yapilcak tabi ben gitmicem
istemeye geliyolar bugün orayada gitmiyorum
ya kiza birsey yapmadim ama ne olursa olsun hep suclu olan benim ben cok isterdim gûzel bir aile olmayi ama olmuyor banada aileyiz demesinler hem ben neyim kimimki komsunun geliniyim tabi o aileye ait degilim
bas agrisindan yerimde duramiyorum acayip bunalimdayim bagira cagira agliyasim var ne yapcam ben ya allahim yardim et sabir ver

nişanlısınız galiba. Düğüne az kaldı demişssiniz. Bence görümcenizin sewgilisi tanısmaya geldiğinde sizin gitmeniz gerekmiyor çok normal bu . Evin içinde değilsin daha çünkü... Ama nişana tabiki gitmen lazım bunda da illaki kv kp görümcen çağırması gerekmiyor nişanlın ablamın nişanı var hayatım der ve birlikte gidersiniz yani

Yok ben görümcemden önce evleniyorum diye cok kompleksli
Görümcemin erkekarkadasinin ailesi görüsmeye gelmis kayinvalidemlerle haberim olmadi cagirilmadim ben onlar icin ne oldugumu sordum dogru dürüst cvp alamadim ozaman ne istemeye ne nisana gelmem dedim insan azda olsa der kizim yapma etme sen bu evin bu ailenin bi parcasi oldun küslük olmasin falan hatda istemeye gelcekleri günü bile demediler
Bumudur aile ya bana aileden bahsetmesinler

Eğer resti kayınvalidenize çektiyseniz, sizi çağırmaması çok normal. Hem kestirip atmışsınız hemde üzerinize düşülsün istiyorsunuz :26:

Back
X