sorma bebeğim yaaaa insanlar laftan bi kere anlasa olacak da anlamıyolarki bin bir çeşit kişi geliyo bazen çileden çıkarıyolar valla![]()
Ben sana kickboks eldivenlerimi göndereyim bebeğim arada heytt hayttt yaparsın arsızlara :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma bebeğim yaaaa insanlar laftan bi kere anlasa olacak da anlamıyolarki bin bir çeşit kişi geliyo bazen çileden çıkarıyolar valla![]()
ayy ne güzell..bizde çok sık yaparız canlı müzik ama genelde evde.. hep ben söylerim aşkitomda beni dinler![]()
![]()
![]()
10 dk sonra çıkıcam oğluşumu alıcam okuldan ondan sonra da gelemem sanırım ancak akşam girebilirim isz o zamana kadar gidersiniz dimi
Ben sana kickboks eldivenlerimi göndereyim bebeğim arada heytt hayttt yaparsın arsızlara :)))
ben akşamda burdayım bebem 9 buçuğa kadar beklerimmmmmmmoğluşunu öp bnm için muck muck
öpmem mi canım öperim tabi hadi gittim bennnn
haha valla hayır demem heeeesende gel bebeğim birlikte gösterelim günlerini onlara
![]()
öpmem mi canım öperim tabi hadi gittim bennnn
valla fena olmaz tatlımm...Geçen şube müdürüne bi kızmışım akşamada antreman var bi kaç tane o sinirle geçirmişim hocaya valla rahatladım hee...:)) senin müşterileride geçiririm elden![]()
oyyy bebeğim ben şaka yapıyon sandım vallah tırstım şimcik![]()
yok kızzz...tırsma :)) hobi amaçlı spor..profesyonel değilim![]()
sen şimdi ciddi ciddi kickboks mu yapıyon balımmmmmm yaaaaa hobaaaa kızlar bundan sonra biri bizi sinirlendirirse hemen kestanemize haber veriyoruz![]()
olsun bebem valla hobi mobi bi koydunmu ayvayı yedim![]()
evet canım..çok iyi geliyor bana kuş gibi oluyorum spordan sonra![]()
ay canım benimmmm kıyamam sanaaa...görsen pekte kalıblı bişey değilim vursam boşa gider heralde![]()
bende arada kocişe geçiriyom öle rahatlıyombaya boğuşuyoz tabi o beni alt ediyo her seferinde
![]()