Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
krisciğim sen geç geliyorsun diye geç gelecektim canım sizin topiğe nasılsın bebiş yoruyormu?

valla bilmiyordum sulecim sağol uyarın için tatlım.
maydomozu biliyordum ama anansla duşu bilmiyodum.
ayyy teşekkür ederim arkadaşım benim

rica edarim hayatım ne demek niçin burdayız biz. yalnız ananası günde iki dilim yemek gerekiyor.duşuda tüp bebek yaptıran bi abla vardı o söylemişti mantıklı geldi adetliykende duş almayı önermez eskiler beliniz gevşer diye mantıklı geldi gerçi ben suyunu çıkarmıştım 14 gün duş almamıştım her ihtimale karşı ama 1 hafta yeterliymiş. bu arada ilk 72 saat çok önemli.

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET
MELODİ|

TUME İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|33|?
SEMİ|50|?
MASALCAN|50|?
EDANURLU|50|?
MELODİ|50|?

KALAN=80

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH
TUMECİM AŞILAMA YAPTIRDIĞIN İÇİN ÖNCE SANA OKUYALIM BİTANEM HERKEZ ALIRSA ÇOK İYİ OLUR ARKADAŞLAR.

24.03.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
MİNE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011 AŞILAMA YAPILDI
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|18.04.2011
MELODİ|20.04.2011
orkide|20.04.2011
NEVA|:26:NE DESEMKİ BİLEMEDİM:44:25.04.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|??

Son düzenleme:
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

tume AHSENNEVA+ melodi2 mine25+ sulekaratas masalcan+ edanurlu savarona_+ krishazel

bu saatte bu kadar kalabalık olurmuydu topik

selam kızlar:)anacım oku oku btiremedim çeneniz düşmüş:)ben yine izmir yollarındaydım uykusuzluktan ölüyorum ..tume için bende 50 tane alayım dua canım ..yatıcam biraz hepinizi seviyorum ..kocişi ikna ettim neti açtıracak nihayet telden girmekten kurtulucam ..sonra görüşürüz canlarım..

merhabaaaa geçmi kalktın kız uykucu o kadar saat otur sonra gündüz gelme
günümüz vardı nevacım bide baktım çok şikayet var biraz kafalarını dinlesinler istedim.
benimkide kahveye gidecekmiş çooook üzüldüm feriha var oley

sorma bende KAHROLDUM ama ne çare

evet 4 4lük olmuyor hiç birşey muhakkak hayatımızda bizi üzen şeyler oluyor.
öyle tabi bazen unutsakta sınavdayız işte.
size bir anımı anlatayım bilgisayarı bir tek açma kapama yı biliyorum eşime dedimki beni bilgisayar kursuna yazdır.çalışıyorum o zaman tabi hafta sonları gidicem neyse gittim kursa,hoca başladı anlatmaya klavyeyi aldı eline anlatmama gerek yok nasılsa hepiniz biliyorsunuz dedi:26:ay dedim ne diyo bu adam başladık hesap açmalar kasa oluşturmalar havaleler faturalar düşüne biliyormusunuz benim kociş beni neye yazdırmış bilgisayarlı muhasebeay rezilliğimemi yanayım,kocişe sinirlendiğimemi neyse başardım ama belgemide aldım yani şekerler emeklemeden koştum diyebilirim canım ben hep kendim buldum tuş üzerinde 3 karakter varya kimisinde heh 2. karakter için önce shift(enterin altında yukarı doğru ok)onla birlikte basıyorsun,3. karakterler için alt tuşuyla birlikte ok bukadar.

sorma tatlım ya gerçekten boşuna kader arkadaşım dememişsin bi benzerlik daha bilgisayar bukadar yaygın değil abime ben bilgisayar kursuna gidicem dedim oda bilgisayar muhasebe kursuna yazdırmış önce homurdandım sonra 100 üzerinden 90,la aldım sertifikayı sonra pıratiğe dökmeyince böyle cahal kaldım evlendim eşim program yazıyor işi bu ama bilgisayar hayatımızın orta yerine oturdu nefret ettim taki kk farkedene kadar şimdi ne oldu başından kalkmıyorsun diyor.

kader arkadaşım [/QUOTE]

hadi iyisin canım telden tabi zor olur bişey değil şafak sezer gibi olacan başımıza::86::86:

kızlar çok utanıyorum ama benim kırmızılar kahve olmuş artık ve pette bozuk para büyüklüğünde ay kafayı yicem ilk defa başıma böyle birşey geldi ne yapsam:26:

kızlar çok utanıyorum ama benim kırmızılar kahve olmuş artık ve pette bozuk para büyüklüğünde ay kafayı yicem ilk defa başıma böyle birşey geldi ne yapsam:26:

nevacım bitanem acaba sende kimyasal gebelik mi oluştu tatlım:44::44:???

baktım kahve leke diye hamilelik diyo ama döllenmeden 6 gün sonra falan beni bayağı geçti

canım benim kimyasal oldu ya. ilk bikaç saat bendede kahve oldu ama çok az geldi.
söylemiştim sadece wc girdiğimde geliyodu kanamam.
ama tabiki gebelikte olabilir bitanem yerleşme olabilir. bilemedimki şimdi.
bu arada bu akşam yani sabaha kadar kırmızı olmazsa sabah kalktığında bi test yap bakalım yine canım. belki hamilesindir bari bi dr gidersin bitanem. önlem alınması gerekebilir belki.
ay şimdi ne desem ki valla. kafam karıştı birden:44::44:

ya kızlar şimdi tuv. Gittim hiç bişey yok sadece kaverengi akıntı var anlamadım korkuyorum ya başka bişey varsa

ya kızlar şimdi tuv. Gittim hiç bişey yok sadece kaverengi akıntı var anlamadım korkuyorum ya başka bişey varsa

korkma bitanem. ağrın varmı peki?
ağrın yoksa önemli bişey olmayabilir.
peki dr arasan söylesen. ulaşabilirmisin dr'na tatlım. bi sor bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…