canım çift çizgiyi gördünmü o günde dahil peşpeşe 3 gün çalışılacakmış canım sen pre-seed de kullanıyorsun dimi bende sipariş vereceğim ebaydan +50 ovulasyon/gebelik testide var 17 euro bakalım inş. Işe yarar krise bişey soracağktım aklıma geldi dur.sorayım
tamam affedildin ama bidaha yaa çağır yada körlük yapma
boşver canım kızlar biliyor diye yazdım öle kısaca kaynana maduruyum.diyeyim anla uzun hikaye baştan anlatmaya gerek yok kurcaladıkça koku yayılıyor
Yapan allahından bulsun diyorum sadece, evet rabbim den gelen herşeye razıyım
hıııım tamam
ay ben tüpe odaklandım ya. hiçbişeyi araştırmıyorum artık. çok rahat olum ben yaaaa....:44:
ilaç ta kullanmıyorum başka bişeyde yapmıyorum. bu ayda doğru dürüst çalışmada olmadı.
tamam canım kolayına ne geliyorsa onu yap bitanem soslu makarna çorba daha iyi kızartma ağır beslenmene dikkat et bence hehe ben senden önce moda girdimkızlaaaar ben biraz izin istiyim sizden. Bi duş alıp vakia süremi okuyayım bugülük olan kısmını.
Sonra görüşürüüüüüüüzzz....:80:
öpüldünüz şekerleeeerrr
Ayyyy yemeğimde yoook. Kızartmamı yapsam acabaaaa:44:
Bi fikri olan varmı, önerebilirmisiniz bi yemek acabaaa:44:
sağolll bebişimmmmmmmmmtamam canım benim dualarım seninle
kızlaaaar ben biraz izin istiyim sizden. bi duş alıp vakia süremi okuyayım bugülük olan kısmını.
sonra görüşürüüüüüüüzzz....:80:
öpüldünüz şekerleeeerrr
ayyyy yemeğimde yoook. kızartmamı yapsam acabaaaa:44:
bi fikri olan varmı, önerebilirmisiniz bi yemek acabaaa:44:
TABİKİDE SEN O YOLA GİRDİN CANIM BİZ CESARETSİZLİKTEN ARAYIŞ İÇERİSİNDEYİZ HİÇ KAFANI KARIŞTIRMA YOLUMA BAK SEN ANLAŞTIKMI STRES YOK MUTLU MESUT BEBİŞİNİN TRANSFER GÜNÜNÜ BEKLE OKEYMİ?
valla inan tatlım 2-3 gün öncesine kadar bayağı kötüydüm kafam karmakarışıktı.
Ama 2 gündür iyiyim hiiiç düşünmüyorum inanki. Sizinle konuşmak bana iyi geliyo. Rahatım huzurluyum.
Bakalım inşallah hayırlısıdır tüp baby bizim için. Eşimde rahat, konuşuyoruz çoook rahat.
Kociş bendende rahat birtek benim korktuğumu biliyo yazık bana çok destek oluyo.
Benim 15 dakıkalık bi işim var diyo. Acıyı çeken sensin diyo. Herşey güzel olacak diyo.
1. Tutmazsa 2. Yaparız bizde diyo. Bebeğimizi kucağımıza alana kadar durmak yok diyo. Ama önce sen benim için önemlisin diyo. Herşeyi siler geçerim yeterki sen yanımda ol diyo.
Ee tabi sevgilim böyle diyince ben rahatlıyorum veee onun içinde üzülüyorum aslında yazık kız kocişlerede. Bizim kadar onlarda üzülüyo sıkılıyo. Kıyamam ben onaaaaaaaa
evet dimi
biz ağlıyoz,sızlıyoz
onlar bunuda yapamıyo
canımm kocisim...bak özledim 2 dakikada
benim kociş gelir 10 dk sonra
hıııımmm ne güzel. benimki geç gelir bu akşam
sulekaratas tume masalcan mine25
SELAM ŞEKERLER
NEYSE BEN GİDİYORUM
NAMAZ KILCAM
YEMEK YAPCAM ....OOOO Bİ SÜRÜ İŞİM VAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?