Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hıııım tamam
ay ben tüpe odaklandım ya. hiçbişeyi araştırmıyorum artık. çok rahat olum ben yaaaa....:44:
ilaç ta kullanmıyorum başka bişeyde yapmıyorum. bu ayda doğru dürüst çalışmada olmadı.

uyusunda büyüsün semiiiiiiiiiiiiii
tıpış tıpış yürüsün semiiiiiiiiiiiiiii
eeeeeeeeeee eeeeeeee eeeeeee eeeeeeeeeehh

ee kızcağazda kaçgünlük uykusuzuk var evdede işler birikmiştir aslında güneş doğarken ve batarken uyku halinde olmamak lazımmış iyi değilmiş beyindeki hücrelere zararlıymış ama insan mayışıyor o saatlerde nedense :26:

Evet nevam kullandım ...yapış yapış

En iyisi ama bence hemen ver siparişi 10 günde falan geliyomuş galiba ebaydan

kızlaaaar ben biraz izin istiyim sizden. bi duş alıp vakia süremi okuyayım bugülük olan kısmını.
sonra görüşürüüüüüüüzzz....:80:
öpüldünüz şekerleeeerrr

ayyyy yemeğimde yoook. kızartmamı yapsam acabaaaa:44:
bi fikri olan varmı, önerebilirmisiniz bi yemek acabaaa:44:

tamam canım benim dualarım seninle

TABİKİDE SEN O YOLA GİRDİN CANIM BİZ CESARETSİZLİKTEN ARAYIŞ İÇERİSİNDEYİZ HİÇ KAFANI KARIŞTIRMA YOLUMA BAK SEN ANLAŞTIKMI STRES YOK MUTLU MESUT BEBİŞİNİN TRANSFER GÜNÜNÜ BEKLE OKEYMİ?

tamam canım kolayına ne geliyorsa onu yap bitanem soslu makarna çorba daha iyi kızartma ağır beslenmene dikkat et bence hehe ben senden önce moda girdim
tamam canım benim dualarım seninle
sağolll bebişimmmmmmmmm

canım bilmemkii
ama evet akşam akşam kızartma nevaya katılıyorum sağlıklı beslenmek lazım şekerim
bende patates yemeği var
yanına bir tarhana çorbası...bir pilav tamamçoooooook sağlıklı

valla inan tatlım 2-3 gün öncesine kadar bayağı kötüydüm kafam karmakarışıktı.
ama 2 gündür iyiyim hiiiç düşünmüyorum inanki. sizinle konuşmak bana iyi geliyo. rahatım huzurluyum.
bakalım inşallah hayırlısıdır tüp baby bizim için. eşimde rahat, konuşuyoruz çoook rahat.
kociş bendende rahat birtek benim korktuğumu biliyo yazık bana çok destek oluyo.
benim 15 dakıkalık bi işim var diyo. acıyı çeken sensin diyo. herşey güzel olacak diyo.
1. tutmazsa 2. yaparız bizde diyo. bebeğimizi kucağımıza alana kadar durmak yok diyo. ama önce sen benim için önemlisin diyo. herşeyi siler geçerim yeterki sen yanımda ol diyo.
ee tabi sevgilim böyle diyince ben rahatlıyorum veee onun içinde üzülüyorum aslında yazık kız kocişlerede. bizim kadar onlarda üzülüyo sıkılıyo. kıyamam ben onaaaaaaaa

evet dimi
biz ağlıyoz,sızlıyoz
onlar bunuda yapamıyo
canımm kocisim...bak özledim 2 dakikada

sulekaratas tume masalcan mine25

SELAM ŞEKERLER

NEYSE BEN GİDİYORUM
NAMAZ KILCAM
YEMEK YAPCAM ....OOOO Bİ SÜRÜ İŞİM VAR

sağol nevacım ALLAH yardımcısı olsun akşam topikte aldatılmaktan muzdarip biri daha vardı hiç bişey diyemedim zor gerçekten.

Aminnn
çok şükür şulecim iyiyim

gidemedim bi türlü
geçmişteki bi mesajı değiştirecektim
ama mesaj düzenleme paneli yok
öncekilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…