Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaçmaz tabiiii...
benimkini cümle alem duydu vallaaa

iyi gecelr bitanem şule nerelerde küstürdünüzmü kuzumu niye yok bu saatlerde olması lazımdı onun :26:

huhuhuh kıslar ortalık yine benle masala kaldı şekerim yok bunlar bizim kocişlerin kafasından lal olmuşlar

şımar kıııızzz hakkın valla...
Ama bidaha habersiz de gitme bu kadar uzun sürede bizi yanlız bırakmaaa

sağol bitanem çok alışmışım bende valla bir boşluk vardı acaba ne yaptılar nasıllar düşündüm hep eve gelir gelmezde hemen pc allahtan kurtlar vadisi vardıda kıskançlık tripleri çekmedim

şulenin annesigil gelecekti sabah öyle diyordu belki ondan girememiştir

Iyi geceler nasılsınız canlarım neva gelmiş hoşgelmiş

iyi geceler canım.iyiyiz çok şükürsen nasılsın

semi kaçmış bile

aaa ayıp ettin bak bakayım gözümehiç kaçacak varmı bende
ama deli oldum ya atıcam en sonunda pcyi camdan aşağı.sorun sorun sorun diyor

iyi gecelr bitanem şule nerelerde küstürdünüzmü kuzumu niye yok bu saatlerde olması lazımdı onun :26:
hııhh neden küstürüyormuşuz.ne güzel muhabbet ettik bikerem
annesi gelmişti bugün

yok nevacım o benim her zamanki halim.

herkese iyi geceler kızlar ben yatayım yarın çok işim var daha kocişin yanına gideceğim 9 saatlik yola. onun öncesinde de törenlerde görevliyim. offf yaa. ne zaman bitecek bu gurbetlik ( daha başlayalı 1 buçuk ay oldu bu arada)

ay ay ay tripde atarmış yeterki iyi ol kuzum ben daha çok sevinirim

iyi geceler hasretcim işin zor valla ne diyeyim umarım kalbinin istediği gibi olur herşey

siz düşününe kadar ben bir duamı okuyayım kalan olmuşsa :126: Hadi bakalım mucukkkk

benim pc düzelene kadar tabi herkes gitti
çok sinirliyim pcye çok
muhabbet edemiyorum onun yüzünden:95::95::95:

kızlar cok sey yazdımda sildim, ümitsizlik cok zor bilirim,neler yaşıyor insanlar bebek ugruna,daha yeni okudum bi yerde,kanser olmuş 3 aylık hamile bir kadına alternatif sunmuşlar ya bebegini alalım ya da daha az ilaçla tedavi ol ama riske girer tedavin iyileşme ihtimalin azalır demiş doktoru.Kadın daha az ilaçla cok az anestezi ile yapmış gerekenleri,ama o kadar acının ardından bebeğe zararı olacak özürlü doğacak diye 2 ihtimal sunmuşlar ya alalım yada senin gibi hasta doğmasını kabullen.en azından böyle alternatifler yok karşınızda şu an.bende yeni hamile kaldım,ve cok ugrastım ben de evlendiğimdne beri,ümidinizi kaybetmende ve asla "bir bebgim olsunda gerisi hiç önemli değil" demeyin dualarınızda,hayırlı sağlıklı evlatlar isteyin derim ben.
iyi geceler hepinize (uykum kaçtı forumları gezerken okudum az önceki vakayı paylasayım dedim )

:26::26::26:

Kimseyle arad birascık çatışıyoruz biz o kadar dimii kuzum ama ayrılsakta beraberiz bir elmanın 2 yarısı gibiyiz

evet canım bişeyi isterken önce herşeyin hayırlısını istemeyi bilmek en önmeli şey bence ve biz burada en çokta birbirimize bunu aşılıyoruz rabbim o arkadaşımızıda yol göstersin asla isyana sürüklemesin sevdiği kula der verirmişki rabbim şükretsin günahlarına karşılık olsunda öteki tarafa kalmasın diye hep sabredip şükretmek şart herşey için

ben kaçıyorum
pcile boğuşmaktan yoruldum bu gece
görüşürüz öpüyoru
m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…