hoşbulduk bitanemmmm nasılsınız bakalım orkide ösledim kız seni deHasretciğim bir durgun gelidn bana sıkıntı yok dimi?:26:
Yazık en çokta masal sevinmiş garibi doğru hep o ortalarda ne yapsın bu fırsat kaçmaz tabii
kızlar benim çıkmam lazım. Daha vakia süresini okuyucam...
Hem yarın çooook işim var.
çok yakın arkadaşlarımızın nikahları var vee ben şahid olucam inşallah.
O yüzden ben kaçayım.
Yarın akşama görüşürüz nasipse öpüyorum sizleriiii
Iyi geceler tatlı rüyalaaaarr
ayyyy şımarsammı ne? :78:
şımar kıııızzz hakkın valla...
Ama bidaha habersiz de gitme bu kadar uzun sürede bizi yanlız bırakmaaa
sağol bitanem çok alışmışım bende valla bir boşluk vardı acaba ne yaptılar nasıllar düşündüm hep eve gelir gelmezde hemen pc allahtan kurtlar vadisi vardıda kıskançlık tripleri çekmedim
şulenin annesigil gelecekti sabah öyle diyordu belki ondan girememiştir
Iyi geceler nasılsınız canlarım neva gelmiş hoşgelmiş
semi kaçmış bile
hııhhiyi gecelr bitanem şule nerelerde küstürdünüzmü kuzumu niye yok bu saatlerde olması lazımdı onun :26:
hoşbulduk bitanemmmm nasılsınız bakalım orkide ösledim kız seni deHasretciğim bir durgun gelidn bana sıkıntı yok dimi?:26:
Yazık en çokta masal sevinmiş garibi doğru hep o ortalarda ne yapsın bu fırsat kaçmaz tabii
iyi geceler canım.iyiyiz çok şükürsen nasılsın
aaa ayıp ettin bak bakayım gözümehiç kaçacak varmı bende
ama deli oldum ya atıcam en sonunda pcyi camdan aşağı.sorun sorun sorun diyor
HııhhNeden küstürüyormuşuz.ne güzel muhabbet ettik bikerem
annesi gelmişti bugün
ay ay ay tripde atarmış yeterki iyi ol kuzum ben daha çok sevinirim
kızlar cok sey yazdımda sildim, ümitsizlik cok zor bilirim,neler yaşıyor insanlar bebek ugruna,daha yeni okudum bi yerde,kanser olmuş 3 aylık hamile bir kadına alternatif sunmuşlar ya bebegini alalım ya da daha az ilaçla tedavi ol ama riske girer tedavin iyileşme ihtimalin azalır demiş doktoru.kadın daha az ilaçla cok az anestezi ile yapmış gerekenleri,ama o kadar acının ardından bebeğe zararı olacak özürlü doğacak diye 2 ihtimal sunmuşlar ya alalım yada senin gibi hasta doğmasını kabullen.en azından böyle alternatifler yok karşınızda şu an.bende yeni hamile kaldım,ve cok ugrastım ben de evlendiğimdne beri,ümidinizi kaybetmende ve asla "bir bebgim olsunda gerisi hiç önemli değil" demeyin dualarınızda,hayırlı sağlıklı evlatlar isteyin derim ben.
Iyi geceler hepinize (uykum kaçtı forumları gezerken okudum az önceki vakayı paylasayım dedim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?