kızın biri kilo problemini sormuş 55 dede gör
ondan yazamadım zaten kaçtım buraya..:18::18:
Yanlış anlaşılmışım sen ordasın dosbada orda yazdım bende ne bilim
Ayyy tumeyi bende merak ediyorum niye gelmedi acaba..
inşallah sonuç sevindiricidir canım,bayramımız olsun bugün i,nşallah bende yarın 1 dersten pazar 4 dersten sınavım var ona çalışmaya çalışıyorumhiç canım istemiyorrrrrrrrrr
Ama ya kötü alırsam aynı sınıfı tekrar okumak istemiyorummm:18:
febe yazayım mı kız o topiğe 55 olduğunu
ama çokta şaşırmayabilirler gerçi o topiklerden birini gezeken 55 kg olupta rejim için yarışa giren kızlarda gördüm:44::44::44:
kg takıntısı olanlar sanırım onlar yada boy yok 55 fazla geliyor.
aman semicim dur yazma hayır bişe değil dalga geçiyorum zannedecekler (asla dalaga geçmem yani).ama benim hiç suçum yok ben nevanın peşinden gittim..
55 olupta rejım yapanmıboy yok demmekki başka bişe olamaz çünkü ben 34-36 bedenim...
evet ama gelmedi.. belki dersi uzamaıştır eve gelememiştir.
ya semi senin smileların oynuyomu benimkiler günlerdir donuk haldeler.niye acaba??
he üflesek uçacaksın yani
boyum var demekki febecim.şuan 57 yim.38 bedenim 55 olduğumda 36 38 olabiliyor.hiç 34 olmadım.boyda var ama:44:
ama 34 te çok az değilmi yaaaaa
evet oynuyorlar canım bak yandan yandan
bilmiyorum ki febecim.yazdığım msj dadamı hareketsizler.mesela bu msjındaki smilen hareket ediyor
sendemi görünmüyor acaba:26::26:
oooo şulecimde gelmiş annesi gelince bizi unutmuştuuu[/QUTE]
merhaba fabecim inan sizi hiç unutmadım hep aklımdaydınız. ama gelmelerine yarım saat kala haber verdikleri için ALLAHTAN evim temizdide drek yemek telaşına girdim meğer oruçmuş annemle yengemde anca yetişti yemeklerim.gece girebilirdim ama evvelsi gece hiç uyumadan annemleri ağırladım ayaklarımın üzerinde duramıyordum 48 saati geçmişti uyumayalı.
gerçi gene girerdim ama moralim çooooooooook bozuktu uyuyımda düşünmiyim istedim.
oooo şulecimde gelmiş annesi gelince bizi unutmuştuuu[/QUTE]
merhaba fabecim inan sizi hiç unutmadım hep aklımdaydınız. ama gelmelerine yarım saat kala haber verdikleri için ALLAHTAN evim temizdide drek yemek telaşına girdim meğer oruçmuş annemle yengemde anca yetişti yemeklerim.gece girebilirdim ama evvelsi gece hiç uyumadan annemleri ağırladım ayaklarımın üzerinde duramıyordum 48 saati geçmişti uyumayalı.
gerçi gene girerdim ama moralim çooooooooook bozuktu uyuyımda düşünmiyim istedim.
üzüldüm canım.şimdi iyisindir işallah.anlatmak istersen elimizden pek birşey gelmez belki amadinleriz
hayrıdır bitanem nolduuu??? kim üzdü seni bakim???oooo şulecimde gelmiş annesi gelince bizi unutmuştuuu[/QUTE]
vur deyince öldürme demek istemiş sanırımhımm ben 54 55 falan olduğumda kociş başlıyor
kg al demeye geçen 59 a çıktım nede bilmem korktu:18: yeter bu kadar demeye başladı
seninkide baya fit istiyo seni 54 az 59çok orda sabit kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?