Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ondan yazamadım zaten kaçtım buraya..:18::18:

Yanlış anlaşılmışım sen ordasın dosbada orda yazdım bende ne bilim

Ayyy tumeyi bende merak ediyorum niye gelmedi acaba..

inşallah sonuç sevindiricidir canım,bayramımız olsun bugün i,nşallah bende yarın 1 dersten pazar 4 dersten sınavım var ona çalışmaya çalışıyorum hiç canım istemiyorrrrrrrrrr

Ama ya kötü alırsam aynı sınıfı tekrar okumak istemiyorummm:18:

inşş cnm ben ümitliyim inşş güzel haberler getirir bize..

ooo cnm Allah yardımcın olsun..çalış tatlım çalışta bitsin rahatlarsın..

febe yazayım mı kız o topiğe 55 olduğunu

ama çokta şaşırmayabilirler gerçi o topiklerden birini gezeken 55 kg olupta rejim için yarışa giren kızlarda gördüm:44::44::44:
kg takıntısı olanlar sanırım onlar yada boy yok 55 fazla geliyor.

aman semicim dur yazma hayır bişe değil dalga geçiyorum zannedecekler (asla dalaga geçmem yani).ama benim hiç suçum yok ben nevanın peşinden gittim..

55 olupta rejım yapanmı boy yok demmekki başka bişe olamaz çünkü ben 34-36 bedenim...

he üflesek uçacaksın yani
boyum var demekki febecim.şuan 57 yim.38 bedenim 55 olduğumda 36 38 olabiliyor.hiç 34 olmadım.boyda var ama:44:
ama 34 te çok az değilmi yaaaaa

evet ama gelmedi.. belki dersi uzamaıştır eve gelememiştir.

ya semi senin smileların oynuyomu benimkiler günlerdir donuk haldeler.niye acaba??

evet oynuyorlar canım bak yandan yandan

bilmiyorum ki febecim.yazdığım msj dadamı hareketsizler.mesela bu msjındaki smilen hareket ediyor
sendemi görünmüyor acaba:26::26:

he üflesek uçacaksın yani
boyum var demekki febecim.şuan 57 yim.38 bedenim 55 olduğumda 36 38 olabiliyor.hiç 34 olmadım.boyda var ama:44:
ama 34 te çok az değilmi yaaaaa

ben hayatımda ilk defa bu sene 55 oldum.ondan önce 52nin üstünü hiiççç görmemiştim.bu 55ide ilaçlar yaptı heralde bilmiyorum..

fiziğim güzeldir aslında öyle kuru bi zayıf değilim yani eşimde hiiççç istemiyo kilo almamı.bazı yerlerde 38den başlıyo bedenler ozaman sinir oluyorum.ama bazende 38 beden dar kesim oluyo ozaman oluyo bana bazende çuval gibi oluyo

evet oynuyorlar canım bak yandan yandan

bilmiyorum ki febecim.yazdığım msj dadamı hareketsizler.mesela bu msjındaki smilen hareket ediyor
sendemi görünmüyor acaba:26::26:

hepsi heryerde donmuş kalmışlar günlerdir böyleler niye anlamadım bende.

hımm ben 54 55 falan olduğumda kociş başlıyor
kg al demeye geçen 59 a çıktım nede bilmem korktu:18: yeter bu kadar demeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…