yok canım yani bilmiyorum hiç okumadımda duymadımda.
ama insan düşündükçe kuruyo kafasında
hem tarla hemde tohum kaliteli
yok canım yani bilmiyorum hiç okumadımda duymadımda.
ama insan düşündükçe kuruyo kafasında
bizde ordan buradan yetmedi yurt dışından gübre sipariş veriyoruz
bizde ordan buradan yetmedi yurt dışından gübre sipariş veriyoruz
masal hakıkatten neleri düşünüyosun böyle canım benim bence kafanda kurmayı bırak tadını çıkar hayatımın en güzel dönemiydi inan.
ayyy çok hoşssun şule uymuş uymuş
adam benim kociş gibi tatlım konuşada ağzından laf çıkaböyleydi işte
semicim hatırlarsan mahidevranlada 1 kere oldu ama düşük yaptıya yetiye yani herkeseAyyy diziden çıkardığımız anafikre bak arkadaşlar buyurun soğan suyu içmeye ılısın diye bekliyorum :76:
hem tarla hemde tohum kaliteli
hııııım anladım canım. ay sağol valla içimi rahatlatıyosun sulecim.
allah razı olsun bitanem
rica ederim canım ne demek amin cümlemizden.
gerçekten öyle ama doktor ara vermen şart demeseydi hiç beklemez tekrar denerdim inan kayınvalidemin bile gözdesi olmuştum yanı
hele bide tutunursa o test sonucunu aldığın gün varya anlatılmaz yaşamak gerekir bırak kurmayı bebeğinin sana tutunacağını ve sonrasındaki güzelliklere yoğunlaş.
kızlar inanılmaz sinirliyim ve sinirden ağlamak istiyorum..
Misafirlerim az önce gitti....üstelik eşim bu akşam evde değildi iş yemeği vardı, yine de gelmek istediler, bende gelmeyin diyemedim tabi.
Ama çok düşüncesizler gelirken yanlarında misafirler geliyorlar..
Yani misafir misafiri getiriyor.. üstelik bana sormak yok, müsait misin değil misin demek yok..
Hadi neyse hoşgelmiş sefa gelmiş dedim.
Bunlar bir poşetle geldiler mutfağa koydular. Neyse çayları koydum ne getirdilerse ikram edeyim dedim bir de ne göreyim kabuklu fıstık
Eee mecburen koydum tabaklara, şu an her yer kabuklu fıstık oldu
Ya çok düşüncesizler ben çalışan insanım, sürekli evde değilim ki temizlik yapacak vaktim olsun,
madem bir şey alacaksınız be mübarekler fıstık nerden geldi aklınıza.... Hadi fıstık aldınız bari kabuksuzunu alsaydınız
bir de yere döktükleri fıstıkların üstüne bastılar.. çoraplarına yapıştı tabi, böylece tüm ev fıstık kabuğu oldu
Offf offf çıldırmamak elde değil..
inşallah canım benim inşallah.
ya bi ilk gideyim muayene olayım rahatlarım eminim de....
ay gelmeyeceği tutu benim kırmızıların bide 2 gün önce gelmesi lazımdı. yine oynuyo benle.
ama stresten dolayı gelmiyo heralde:26:
yaaaaa semii yapma zaten bütün gün burnumdaydı kokusu 1 öğün olsa olmazmı :26:
[ı]tume söz ver kızmayacağına
ne tatlı yazmışsın öyle çok güldüm
Ama kıyamam ya keşke yardım edebilseydim.2dkda siler süpürürdük
ne yapcaksın tatlım her çeşit insan var işte.insan dikkat eder biraz
sakinleş ama bir süpürge aç bulaşıklarda hop makineye oldu bitti[/ı]
kızlar inanılmaz sinirliyim ve sinirden ağlamak istiyorum..
misafirlerim az önce gitti....üstelik eşim bu akşam evde değildi iş yemeği vardı, yine de gelmek istediler, bende gelmeyin diyemedim tabi.
ama çok düşüncesizler gelirken yanlarında misafirler geliyorlar..
yani misafir misafiri getiriyor.. üstelik bana sormak yok, müsait misin değil misin demek yok..
hadi neyse hoşgelmiş sefa gelmiş dedim.
bunlar bir poşetle geldiler mutfağa koydular. neyse çayları koydum ne getirdilerse ikram edeyim dedim bir de ne göreyim kabuklu fıstık
eee mecburen koydum tabaklara, şu an her yer kabuklu fıstık oldu
ya çok düşüncesizler ben çalışan insanım, sürekli evde değilim ki temizlik yapacak vaktim olsun,
madem bir şey alacaksınız be mübarekler fıstık nerden geldi aklınıza.... hadi fıstık aldınız bari kabuksuzunu alsaydınız
bir de yere döktükleri fıstıkların üstüne bastılar.. çoraplarına yapıştı tabi, böylece tüm ev fıstık kabuğu oldu
offf offf çıldırmamak elde değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?