Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masal hakıkatten neleri düşünüyosun böyle canım benim bence kafanda kurmayı bırak tadını çıkar hayatımın en güzel dönemiydi inan.

inşallah canım benim inşallah.
ya bi ilk gideyim muayene olayım rahatlarım eminim de....
ay gelmeyeceği tutu benim kırmızıların bide 2 gün önce gelmesi lazımdı. yine oynuyo benle.
ama stresten dolayı gelmiyo heralde:26:

vah vah kız içilir mi şimdi o:120::120::120:

hem tarla hemde tohum kaliteli

kızlar inanılmaz sinirliyim ve sinirden ağlamak istiyorum..

misafirlerim az önce gitti....üstelik eşim bu akşam evde değildi iş yemeği vardı, yine de gelmek istediler, bende gelmeyin diyemedim tabi.
ama çok düşüncesizler gelirken yanlarında misafirler geliyorlar..

yani misafir misafiri getiriyor.. üstelik bana sormak yok, müsait misin değil misin demek yok..
hadi neyse hoşgelmiş sefa gelmiş dedim.
bunlar bir poşetle geldiler mutfağa koydular. neyse çayları koydum ne getirdilerse ikram edeyim dedim bir de ne göreyim kabuklu fıstık

eee mecburen koydum tabaklara, şu an her yer kabuklu fıstık oldu
ya çok düşüncesizler ben çalışan insanım, sürekli evde değilim ki temizlik yapacak vaktim olsun,
madem bir şey alacaksınız be mübarekler fıstık nerden geldi aklınıza.... hadi fıstık aldınız bari kabuksuzunu alsaydınız
bir de yere döktükleri fıstıkların üstüne bastılar.. çoraplarına yapıştı tabi, böylece tüm ev fıstık kabuğu oldu

offf offf çıldırmamak elde değil..

hııııım anladım canım. ay sağol valla içimi rahatlatıyosun sulecim.
allah razı olsun bitanem

rica ederim canım ne demek amin cümlemizden.
gerçekten öyle ama doktor ara vermen şart demeseydi hiç beklemez tekrar denerdim inan kayınvalidemin bile gözdesi olmuştum yanı
hele bide tutunursa o test sonucunu aldığın gün varya anlatılmaz yaşamak gerekir bırak kurmayı bebeğinin sana tutunacağını ve sonrasındaki güzelliklere yoğunlaş.

ayyyyy çok heyecanlandım
inşallah herşey güzel olur sonu hüsran olmaz inşallah.
rabbim yüzümüze baksın inşallah.

tume söz ver kızmayacağına
ne tatlı yazmışsın öyle çok güldüm

ama kıyamam ya keşke yardım edebilseydim.2dkda siler süpürürdük
ne yapcaksın tatlım her çeşit insan var işte.insan dikkat eder biraz
sakinleş ama bir süpürge aç bulaşıklarda hop makineye oldu bitti

bu durumda ben sana kızıyorum tume madem öyle düşüncesiz insanlar kalkamıyorum rahatsızım dicektin durumunu izah edecektin k.valdene onlar hizmet etseydi evde yokum de belli et istemediğini ayyy sinir olurum öyle insanlara neyse olan olmuş sıkma canını elektrik süpürgesi var allahtan tatlım sıkıntı yok 10 dk nı almaz oooyyy kıyamam ben sana geleyimmi kız süpüreyim ben çalışanın derdini bilmez onlar

yani bukadar sitrese gelirmi huzursuzluktan hiç hoşlanmıyor biliyorsun.
ama kaçıcak bi yeri yok ya gelicek ya gelicek vardır bi hayır diye düşün.

aynen öyle bian fıstıklrı gördüğü anı gözümün önüne geldi

kızma tumecimmm canından önemlimi yani :112:

ooyy kıyamam bebeğiiim. canım benim. boşver sen onları.
üzme tatlı canını. geleyim mi yardıma
düşüncesiz insanlar sinir oldum ay
gitmeden önce deseydin nasıl yaptıysanız temizleyip gidin ben çalışan insanım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…