Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim kociş gelmek üzere.
kapatırsam kusura bakmayın.
iyi geceler diyim ama burdayım.

akşamda kızmış bana gece uyutmamışım onu. çok ışıkları açıp kapatmışım uykusu kaçmışmış

yok canım kızmam ben sana..
ama gerçekten sinirden gözlerim doldu..

semicim şu hale bak kuzum ya, bu sadece birinin oturduğu yer

nevacım kayınvalidem hastayım desemde dinlemez canım..
onun bize gelmek için hep bir sebebi olur bitanem, hastayım desem güya bana bakmaya gelirdi,
hasta insan yatmak ister, sessizlik ister değil mi ama nerdeeeeee???

ben hastayken kayınvalidem bana ne zaman gelse, hani kadın beni iyileştirecek ya aksine ben fenalık geçiriyorum, daha beter hasta oluyorum...

kız neva cidden şimdi burda olsanız, kaç koldan hemen biterdi iş.... ay süper olurdu vallla

ışıklarla ne alıp veremediğin vardı masalcım
kapalı kutu masal bak aklıma geldi sorun söylimdemiştin
adın ne seninözelede atabilirsin söz kimseye demem

ayıp ya.misafirliğe gittiğim evde ne kadar samimi olursam olayım o hale getiriyorsam orayı hiç yapamazsam ıslak mendille toplar siler öyle giderim

aynen öyle bian fıstıklrı gördüğü anı gözümün önüne geldi

kızma tumecimmm canından önemlimi yani :112:
zaten yere her fıstık kabuğu uçuştuğunda benim gözler biraz daha açıldı, işte böyleeee

masalcım öyle demek vardı ama, bir de kayınvalidem giderken diyorki "ah yavrum evi de batırdık""".......

bir ara düşündüm acaba kadın benimle dalga mı geçiyor diye

[ı]tatlım sen hala yazmayacakmısın tarifi
gerçi acelesi yok yarında yazabilirsin[/ı]

yarın sabah yazarım tatlım olurmu şimdi yapmayacaksın hoş tablo güncelleme gibi oldu yalnız isteyen alsın bak ona göre

yuh yani tatlım çöp tabağı vermedinmi kuzum yere atmışlar resmen görgüsüzlük saygısızlık ne diyeyim ama üzülme yinede ne yapacaksın hepimiz birilerinden çekiyoruz işte ben senin yerinde olsam temizlemem kocişin gelince görsün

[ı]ışıklarla ne alıp veremediğin vardı masalcım[/ı]
[ı]kapalı kutu masal bak aklıma geldi sorun söylimdemiştin
adın ne seninözelede atabilirsin söz kimseye demem[/ı]

bende bir tek masalla tumeyi bilmiyorum şuleyle eda aynı sanırım

bak hakkını yemişsin tumecim ne düşünceli kadınmış kayınvaliden

bu arada merak ettim duruyormu hala kabuklar yerde.hani gördükçe sinirlenirsin diye soruyorum
hem uyma sen nevaya tatlım kocişinde canı sıkılmasın gece gece

kızlar ben az namazımı kılayım geçti zaten soğan suyumda birazdaha soğusun haydi bismillah inşallah bir hamlede gider

tabi ya uymasın o bana biz çekeriz aman kocişlere birşey olmasın

verdim ama birşey kar etmedi, sehpa ve koltuk arasında kalan kısım fıstık yağmuruna teslim oldu canım, koltuk üstlerini hiç söylemiyorum...
kocişi aradım söyledim, gülüyor adam, napıyım ben şimdi diyor

bende bir tek masalla tumeyi bilmiyorum şuleyle eda aynı sanırım

havamı atıyorsun kız
ne yani bizde biliyoruz.febeyide öğrendin dimi bugün.ne var yani gelir febe bizede söyler

masalcım canım teşekkür ederim özele adını yazdığın için

düşünce abidesidir benim kayınvalidem

şimdi elektreik süpürgesi açamam. apartmanda herkes uyumuştur, kabuk yoğunluğunun çok olduğu yerleri ıslak mendille alayım, yarın açarım süpürgeyi artık....
bu arada ben şu bardakları makineye bir koyupta geleyim şekerler

kızlar ben az namazımı kılayım geçti zaten soğan suyumda birazdaha soğusun haydi bismillah inşallah bir hamlede gider

Allah kabul etsin canım

Son düzenleme:
kızlar bende az kaçıyorum neva ile aynı sebepten.misafir olunca kaldı
görüşürüz

[ı]havamı atıyorsun kız
Ne yani bizde biliyoruz.febeyide öğrendin dimi bugün.ne var yani gelir febe bizede söyler

Masalcım canım teşekkür ederim özele adını yazdığın için[/ı]
öylemiiii masal küstüm konuşmuyorum senle

Tumecim febeyle aynı ismi taşıyorsunuz tatlım Unutmam yani

semicim mineyle orkideyi biliyormusun sen ben biliyorum sen bir tek masalı öğren yani ne olmuş

sağol tatlım bendede aynı dert vardı çalışırken çok misafirim geldi sırf onun için süpürge alırken o sessiz olandan aldım gecede açıyorum yani

Tumecim febeyle aynı ismi taşıyorsunuz tatlım Unutmam yani

semicim mineyle orkideyi biliyormusun sen ben biliyorum sen bir tek masalı öğren yani ne olmuş
AAAAAAAA!!!!!!!!
gerçekten mi????

febecim adaşım benim :))))))
öpücükler gönderiyorum burdan sana

tume aşağıya bak

GİTTİ AMA BİR ADAŞ DAHA VARDI

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…