tume söz ver kızmayacağına
ne tatlı yazmışsın öyle çok güldüm
ama kıyamam ya keşke yardım edebilseydim.2dkda siler süpürürdük
ne yapcaksın tatlım her çeşit insan var işte.insan dikkat eder biraz
sakinleş ama bir süpürge aç bulaşıklarda hop makineye oldu bitti
bu durumda ben sana kızıyorum tume madem öyle düşüncesiz insanlar kalkamıyorum rahatsızım dicektin durumunu izah edecektin k.valdene onlar hizmet etseydi evde yokum de belli et istemediğini ayyy sinir olurum öyle insanlara neyse olan olmuş sıkma canını elektrik süpürgesi var allahtan tatlım sıkıntı yok 10 dk nı almaz oooyyy kıyamam ben sana geleyimmi kız süpüreyim ben çalışanın derdini bilmez onlar
kızlar benim kociş gelmek üzere.
kapatırsam kusura bakmayın.
iyi geceler diyim ama burdayım.
akşamda kızmış bana gece uyutmamışım onu. çok ışıkları açıp kapatmışım uykusu kaçmışmış
yok canım kızmam ben sana..
ama gerçekten sinirden gözlerim doldu..
semicim şu hale bak kuzum ya, bu sadece birinin oturduğu yer
Eki Görüntüle 173214
nevacım kayınvalidem hastayım desemde dinlemez canım..
onun bize gelmek için hep bir sebebi olur bitanem, hastayım desem güya bana bakmaya gelirdi,
hasta insan yatmak ister, sessizlik ister değil mi ama nerdeeeeee???
ben hastayken kayınvalidem bana ne zaman gelse, hani kadın beni iyileştirecek ya aksine ben fenalık geçiriyorum, daha beter hasta oluyorum...
kız neva cidden şimdi burda olsanız, kaç koldan hemen biterdi iş.... ay süper olurdu vallla
zaten yere her fıstık kabuğu uçuştuğunda benim gözler biraz daha açıldı, işte böyleeeeaynen öyle bian fıstıklrı gördüğü anı gözümün önüne geldi
kızma tumecimmm canından önemlimi yani :112:
ooyy kıyamam bebeğiiim. canım benim. boşver sen onları.
üzme tatlı canını. geleyim mi yardıma
düşüncesiz insanlar sinir oldum ay
gitmeden önce deseydin nasıl yaptıysanız temizleyip gidin ben çalışan insanım diye
[ı]tatlım sen hala yazmayacakmısın tarifi
gerçi acelesi yok yarında yazabilirsin[/ı]
yok canım kızmam ben sana..
Ama gerçekten sinirden gözlerim doldu..
Semicim şu hale bak kuzum ya, bu sadece birinin oturduğu yer
Eki Görüntüle 173214
nevacım kayınvalidem hastayım desemde dinlemez canım..
Onun bize gelmek için hep bir sebebi olur bitanem, hastayım desem güya bana bakmaya gelirdi,
hasta insan yatmak ister, sessizlik ister değil mi ama nerdeeeeee???
Ben hastayken kayınvalidem bana ne zaman gelse, hani kadın beni iyileştirecek ya aksine ben fenalık geçiriyorum, daha beter hasta oluyorum...
Kız neva cidden şimdi burda olsanız, kaç koldan hemen biterdi iş.... Ay süper olurdu vallla
[ı]ışıklarla ne alıp veremediğin vardı masalcım[/ı]
[ı]kapalı kutu masal bak aklıma geldi sorun söylimdemiştin
adın ne seninözelede atabilirsin söz kimseye demem [/ı]
zaten yere her fıstık kabuğu uçuştuğunda benim gözler biraz daha açıldı, işte böyleeee
masalcım öyle demek vardı ama, bir de kayınvalidem giderken diyorki "ah yavrum evi de batırdık""".......
bir ara düşündüm acaba kadın benimle dalga mı geçiyor diye
[ı]bak hakkını yemişsin tumecim ne düşünceli kadınmış kayınvaliden
Bu arada merak ettim duruyormu hala kabuklar yerde.hani gördükçe sinirlenirsin diye soruyorum
hem uyma sen nevaya tatlım kocişinde canı sıkılmasın gece gece[/ı]
yarın sabah yazarım tatlım olurmu şimdi yapmayacaksın hoş tablo güncelleme gibi oldu yalnız isteyen alsın bak ona göre
yuh yani tatlım çöp tabağı vermedinmi kuzum yere atmışlar resmen görgüsüzlük saygısızlık ne diyeyim ama üzülme yinede ne yapacaksın hepimiz birilerinden çekiyoruz işte ben senin yerinde olsam temizlemem kocişin gelince görsün
bende bir tek masalla tumeyi bilmiyorum şuleyle eda aynı sanırım
bak hakkını yemişsin tumecim ne düşünceli kadınmış kayınvaliden
bu arada merak ettim duruyormu hala kabuklar yerde.hani gördükçe sinirlenirsin diye soruyorum
hem uyma sen nevaya tatlım kocişinde canı sıkılmasın gece gece
kızlar ben az namazımı kılayım geçti zaten soğan suyumda birazdaha soğusun haydi bismillah inşallah bir hamlede gider
öylemiiii masal küstüm konuşmuyorum senle[ı]havamı atıyorsun kız
Ne yani bizde biliyoruz.febeyide öğrendin dimi bugün.ne var yani gelir febe bizede söyler
Masalcım canım teşekkür ederim özele adını yazdığın için[/ı]
Düşünce abidesidir benim kayınvalidem
şimdi elektreik süpürgesi açamam. Apartmanda herkes uyumuştur, kabuk yoğunluğunun çok olduğu yerleri ıslak mendille alayım, yarın açarım süpürgeyi artık....
Bu arada ben şu bardakları makineye bir koyupta geleyim şekerler
allah kabul etsin canım
AAAAAAAA!!!!!!!!Tumecim febeyle aynı ismi taşıyorsunuz tatlım Unutmam yani
semicim mineyle orkideyi biliyormusun sen ben biliyorum sen bir tek masalı öğren yani ne olmuş
sağol tatlım bendede aynı dert vardı çalışırken çok misafirim geldi sırf onun için süpürge alırken o sessiz olandan aldım gecede açıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?