Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şulecim teklif göndermedin canım o yüzden resim göremeyebilirsin.. profilim sadece eklenmiş arkadaşlara açık

Son düzenleme:
diğer kızlar nerde acaba, biz burdayız ama bizden başka gelen giden yok

şulecim profil gizliiğini yarım saatliğine kaldırıyorum canım bakabilirsin

selimçilek hoşgeldin canım.. mesajımı almadın sanmıştım..
aşılama sonucun ne oldu canım..
hadi hayırlı haber ver

Malesef olumsuz tam doktora gidiyordum giyindim bir sevinçle tam kapıyı açacam regl oldum bu kadar da olmaz demi :):):):) kader güzel oynuyor. 2. ye devam :) başladım bile :)

tumecim tamam canım gördüm.
ben seni tesettürlü sanıyordum nerden bu kanıya vardıysam:26:
çok hoş hatunsun canım.
teşekkür ederim, açmadığım bazı albümler varmış hepsinin gizliliğini açtım canım..

Malesef olumsuz tam doktora gidiyordum giyindim bir sevinçle tam kapıyı açacam regl oldum bu kadar da olmaz demi :):):):) kader güzel oynuyor. 2. ye devam :) başladım bile :)

hayırlısı selincim, inşallah 2. aşılama ile bebişe kavuşursun..
ben de yaza kadar beklemeyi düşünüyorum.. 3. aşılama kimyasal gebelikle sonuçlandı, adet olalı 3 gün oluyor, bu ay soğan suyu içeceğim hayıt tohumuyla beraber..

sizde sorun neydi canım

[
bugündü canım. daha yok gelen giden ve 32. günüm bugün.
normalde 28 günde gelirdi:44:
stresten heralde canm.:44:

tabi sen benden 2-3 gün önce olmuştun. bak benim bugün 3. günüm...
adeti gelsin diye bekledikçe kırmızılar inat ediyor gelemiyor

sende sorun varsa kesinlikle sogan suyu tavsiye ediyorum çünkü çok büyük sorunlu bir kaç kişiyi tanıyorum şimdi çocukları var ve rahim alınmaya kadar giden insanların düzeldigini biliyorum.
inşallah geçer sorun neyse.
eşimde sorun canım varikosel ameliyatı oldu imkansızdı tüp bebek bile ama şimdi aşılama şansımız var.
bende sorun yok ama fark etmiyor ben de onda da olsa ortada sorun var doktorum çok konuşmayan biri ve gerçeken çok iyi.. regl oldugumda.. ' çok şaşırdım gerçekten hayırlısı oysa çok iyi gitmişti herşey kesin gözü ile bakmıştım' dedi. Adam yorum yapmaz kimseye. Gerçekten canı veren Allah olmuyor işte .düşünsene herşey iyi gidiyor döllensin diye yumurta içine spremi alıyor ama döllenmiyor canı istemiyor diye :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…